Tydýt:..Takže jsem to nevydržel a v šest večer jsem šel Deltu prubnout..Stačilo mě cca 60 diabolek Exact Jumbo RS 5,5mm..5 vzduchovkových terčů,prázdná krabka od malého balení diabolek a špunt od sodovky..A pochopitelně Zorka..
Začal jsem nastřelovat na 5 metrech,korigoval jsem výškově i horizontálně...Ze začátku to chodilo na jedničku na sedmou hodku..během půl hoďky bylo všechno v desítce..Teprve teď jsem opatrně dotáhl aretační šroubky a a zkusil dalších pět ran..Hnuly se minimálně směrem vzhůru...stranově dobrý,tak jsem zase aretaci povolil a neznatelně upravil výšku,zaaretoval a finito..všechno na flek
..Tak a šlo se na 10 metrů...v sedě s oporou,natažené ruce...nástřel se nehnul,jen už to nebyly samé desítky,sem tam mi to ulítlo na devítku a snad i osmičku,ale nejspíš jsem to strhnul..
...Nějak mi uniklo,že už je skoro tma a úplně mě uzemnilo,že kolimátor funguje i za šera
Potom jsem dal pet víčko od sodovky a na těch deset metrů no problema

...a že bylo červený a střílel jsem proti dřevníku,skoro nebylo vidět...
Nakonec jsem ze zvědavosti položil na špalek krabku od diabolek,udělal jsem poctivejch 25 čapích kroků,opřel se bokem o auto a obouruč jsem ji sestřelil..ááá náhoda,tak znova...a byla dole zase
Je fakt,že dot na tu dálku prakticky překryl celou krabku,ale na to že s pistolí začínám a tohle je nejspíš moje maximum,jsem mega rád...že nejsu zase až takový lempl a ašíbka byla v technice..
V sedm jsem to zabalil a jel ještě sepsat tenhle elaborát..
Myslím,že Delta minidot vůbec není špatný kolimátor...teda pokud funguje tak jak má.Ono kolečko se stupnicí jsem na nastřelení nepotřeboval vůbec.Jediný co si člověk musí hlídat je,aby měl červený bod uprostřed skla...pak se s nim dá střílet opravdu přesně...tím myslím plinkat,ne terčovku na 20metrů

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill