Plze?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Re: Plzeň
Budu muset priste zkusit tech 50m.Norma 30m je s AirArms hrozna nuda.I jako spatny strelec nepresahuju ani jednou z 10ti diabol 15mm zaslepku.Nudaaaaaaa 
Strilel jsem vetsinu casu predevsim Hatsanem a po serizeni vykonu se soustrel dostal na jednu vetsi diru.Nova hlaven potrebuje dostatecnou rychlost,jinak diabola leti do zatacky.Nejmarkantnejsi to bylo s Monstery.Vsechny zatocili o 10cm.
Po pridani rychlosti se to spravilo a soustrely byly stejny jako v Chotesove.Takze spokojenost.
Misto je v pohode.Zrovna tam "valcili" airsoftaci,ale prostor je tak veliky ze jsme si vubec neprekazeli.
Pri baleni spacaku ze ktereho strilim jsem zjistil ze je mokry durch.Pocasi uz neni na dlouhy lezeni na vlhkem asfaltu se savou podlozkou.Pouceni pro priste.
Policie tam jezdi jen na kontroly jestli tam neni technoparty.Maji s tim spatne zkusenosti.
Airsoftaci a vzduchovkari jim nevadi.Vedi ze se tam jezdi strilet a problem v tom nevadi.
Pokecali jsme ,pokourili,odzkouseli moje AA a zase odjeli
Airsoftaci tam meli podle hadky zase nejaky problem s hormony.Divim se ze je to bavi.Nadavaji kdo po kom zblizka strilel do obliceje a presto jdou zase do dalsiho kola

Strilel jsem vetsinu casu predevsim Hatsanem a po serizeni vykonu se soustrel dostal na jednu vetsi diru.Nova hlaven potrebuje dostatecnou rychlost,jinak diabola leti do zatacky.Nejmarkantnejsi to bylo s Monstery.Vsechny zatocili o 10cm.
Po pridani rychlosti se to spravilo a soustrely byly stejny jako v Chotesove.Takze spokojenost.
Misto je v pohode.Zrovna tam "valcili" airsoftaci,ale prostor je tak veliky ze jsme si vubec neprekazeli.
Pri baleni spacaku ze ktereho strilim jsem zjistil ze je mokry durch.Pocasi uz neni na dlouhy lezeni na vlhkem asfaltu se savou podlozkou.Pouceni pro priste.
Policie tam jezdi jen na kontroly jestli tam neni technoparty.Maji s tim spatne zkusenosti.
Airsoftaci a vzduchovkari jim nevadi.Vedi ze se tam jezdi strilet a problem v tom nevadi.

Airsoftaci tam meli podle hadky zase nejaky problem s hormony.Divim se ze je to bavi.Nadavaji kdo po kom zblizka strilel do obliceje a presto jdou zase do dalsiho kola

Naposledy upravil(a) Kavy dne 16 lis 2013 19:29, celkem upraveno 2 x.
Tak jste si aspon pekne zastrileli,ja si bohuzel jen pekne zas.al 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Nejvysi cas poridit stolecek

Haenel 312 .177
Slavia 631 .177
Mraky řezacích nástrojů všeho druhu ...
Slavia 631 .177
Mraky řezacích nástrojů všeho druhu ...
Jj,stolek to chce.
Valeni po studeny zemi neni nic zdraveho na mocovy mechyr a zmacknuty pandero tez.
Stacil by stolek jako ma Mira,jen vhodnejsi vykrojenou,dostetecne velkou desku, aby se dalo polozit obe predlokti.
Potom muzu strilet kdekoliv
Uz jsem ti chtel Duffy psat jestli neprodas derringera,ale Mira me od predovek dostecne odradil.
Tentokrat jsem nemel svoji zasobu O-krouzku,tak jsem mu nemohl pomoc s nahradnim.
Valeni po studeny zemi neni nic zdraveho na mocovy mechyr a zmacknuty pandero tez.
Stacil by stolek jako ma Mira,jen vhodnejsi vykrojenou,dostetecne velkou desku, aby se dalo polozit obe predlokti.
Potom muzu strilet kdekoliv

Uz jsem ti chtel Duffy psat jestli neprodas derringera,ale Mira me od predovek dostecne odradil.
Tentokrat jsem nemel svoji zasobu O-krouzku,tak jsem mu nemohl pomoc s nahradnim.
Naposledy upravil(a) Kavy dne 17 lis 2013 11:22, celkem upraveno 1 x.
Mira od predovek odrazuje kazdeho a to jen proto,ze mu pred lety jednou puska nevystrelila,kdyz s ni vylezl z mistnosti kde bylo +30 ven do -20

Ja je miluju

Ja je miluju
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Duffi máš pravdu nejsem zastáncem předovek. A na střelnici v Chotěšově jsem se v tom znovu utvrdil.
Dvouranej derringer u kterýho funguje jen jedna hlaveň
nebo ta druhá je tam jen na parádu?
Kavy o kroužky jsem měl vlastní bohužel úplně jiný než jsem potřeboval.

Nabito skoro tri mesice a asi jsem jen malo odmastil.Me to nenastve 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
- HonzaH83
- Kontaktovat uživatele:
Kavy píše:Budu muset priste zkusit tech 50m.Norma 30m je s AirArms hrozna nuda.I jako spatny strelec nepresahuju ani jednou z 10ti diabol 15mm zaslepku.Nudaaaaaaa

By jsi občas musel číst forum,se tu kluci domlouvali že se na Hadačku mrknou 

LP 300
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
Neuniklo mi něco ?
Byli jsme tam v sobotu jen dva, domlouvali jsme se na předchozí straně.
Předpokládal jsem ,že ti ,kterých by se to mohlo týkat toto téma sledují.
Byli jsme tam v sobotu jen dva, domlouvali jsme se na předchozí straně.
Předpokládal jsem ,že ti ,kterých by se to mohlo týkat toto téma sledují.
O kroužky jsou objednaný. Do pátku by měly bejt. Tak teď už se těšim na těch 50m.
Asi to blbe řeknu mužu nějak zlepšit Hatsana EDGE na vykon nemam VORTEX doporučite mi něco atd kluci . Pellerm , Kavy atd
Já bych to výkonově neladil 16J je dost. Mi tam máme taky 16. Akorát to bude víc kopat, a podle mě to bude sice průraznější ale určitě ne přesnější. U hatsana jde o to jak se jim povedla hlaveň. Jak už jsem psal pojeď na nějakej sraz a uvidíš.