No já řeším podobný "problém" jako Jama.
Nejlíp mi z toho bohužel vždycky vyjde HW 100, která je ale nejtěžší a ve 22 to už bude trochu minomet. Trochu líp se jeví její "kopie" Cvrček Karabina, ale ta má trochu hodně horší vkládání zásobníků

a vevnitř malinko plastu. FX 400 je na papíře výborná flinta, ale skoro všici s tím něco museli montovat a ještě blbší zásobníky.... Daystate má taky hezký věci, ale protože mám rád, aby množství zásobníků vydrželo na jedno naplnění vzduchu na plný výkon, tak to je peněz....

Říkaj, že ani nepotřebujou regul a Harper zvládne všechno. Steyer má krásný nabíjení, ale ten hranol jen na 5 kousků....
Teď mám Maraudera 25, ale to je na 20 ran a foukat. Na 30 i 50 metrů pěkný, ale na 100 minomet i při véééélkým fouknutí a 5 kilo s kukátkem se mi taky furt nechce cvičit. To třeba Huntsman Regal, to je pomazleníčko

- ale zase málo vzduchu a ty zásobníky - ááách jo. Takže něco jako Air Ranger, nebo Royale 400 s nabíjením a zásobníky z HW...
Takže bych chtěl taky - lehkou, spolehlivou, s velkejma plícema a jednodušším zásobníkem. No, snad se taková najde a já jí budu milovat....