Dreslerovy flobertky

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Sayonara
Re: Dreslerovy flobertky

Příspěvek od Sayonara » 08 lis 2013 16:32

Teda po shlédnutí videa jak střílí s deringerem rex 1,5 na plechovku a trefuje jsem upadl do těžké deprese :(
Já s revolverem rex 1,5 mam na devět kroků velkej problém dát jednu z deseti do černýho pole na mezinárodnim pistolovim terči :\

Crosman 1377c (doutník,NS 4x32 AO IR,pažba,přísvit,předělán spoušťový mechanismus ....) Škůdci pod jeho ranami přestávají škodit.
Slavia 630 (bez úprav) Od mala na ní nedám dopustit.
Slavia 634 (bez úprav) "přenašeč zla"
Revolver REX 1,5"
Kavy

Příspěvek od Kavy » 08 lis 2013 16:57

Nejspíš při stlačení spouště strháváš nebo při míření ostříš zrak na terč namísto mušky.
Strhávání jde trénovat doma,proti světlé stěně. Jeden čas jsem ležel a trénoval proti stropu :-)
Při spouštění se sebemenší pohyb na mířidlech projeví hodně v terči.
Sayonara

Příspěvek od Sayonara » 08 lis 2013 20:07

Taky si myslím že to prostě jen neumím.Na trénování nemám nikde žádný klidný místo a tak jsem na neděli domluvenej s kamarádem na střelnici.
On a jeho známí co tam budou mají ale poněkud jiný hračky a tak jsem zvědavej jak budou koukat až vytáhnu krabičku cigaret a z ní vysypu tohle dělo :D
Crosman 1377c (doutník,NS 4x32 AO IR,pažba,přísvit,předělán spoušťový mechanismus ....) Škůdci pod jeho ranami přestávají škodit.
Slavia 630 (bez úprav) Od mala na ní nedám dopustit.
Slavia 634 (bez úprav) "přenašeč zla"
Revolver REX 1,5"
Pedersoli

Příspěvek od Pedersoli » 08 lis 2013 20:21

Hele ja byl minulej vikend na strelnici,strilel sem s perkuskou a pak s revloverovym rexem a derringerem od Dresslera a vedle me byl typek,redaktor ze strelecky revue a dresslerovky si nafotil,takze bych se ostudy fakt nebal,chlapum se to celkem libi a ocumuji to.

Moc nestrilim, tak jednou za dva tydny,takze o nejakym vytrenovani,se neda mluvit a na 10m strilim do cernyho ( i vyssi cisla :lol: ) a na 20m je to porad jeste v terci,ale o nejaky presnosti se uz neda mluvit,sem rad ze to vidim na miridlech,myslim ze to byl pistolovy terc. Mam 3palec. Ale koncem mesice budu mit foxe 20mm s nastavit.miridli tak by to mohlo byt lepsi. Nechodi nekdo strilet v Praze do Sedlce? Strelnici nepisu at nedelam reklamu,ale tak vic jich tam neni :D
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
duffioso

Příspěvek od duffioso » 08 lis 2013 22:08

Tyhle prtavy hracky si o strhavani vylozene rikaji.Poradnej uchop je u nezkuseneho strelce zaklad uspechu.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
aejp

Příspěvek od aejp » 09 lis 2013 08:40

Jo do Sedlce jezdím. Snažím se tak každou sobotu cca. od deseti. Proháním tam černej prach nebo Dresslerky.
Pedersoli

Příspěvek od Pedersoli » 09 lis 2013 09:45

Taky tam jezdim vetsinou v sobotu, prach + dresslerky :-D ja se jen ptam,ne ze bych potreboval partaka,ja mam rad svuj klid,cistim si tam hlavu :-D minule semnou kecal ten redaktor,takze ze strilebi moc nebylo :@ doufam ze budoy aspon ty fotky v casaku
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
J.Dressler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Dressler » 09 lis 2013 13:30

Alexxxus píše:Já už se také nemůžu dočkat ... Doufám že budu brzo mít něco k recenzi ...
Intenzivně se na tom pracuje, bude to hotové koncem listopadu.
mvoracek

Příspěvek od mvoracek » 10 lis 2013 12:47

Je zde další video, tentokrát pistole Silver fox. Podle kroků to odhaduji na dobrých 25 metrů.

Dresslerovky, ZKM 451
Adler A

Příspěvek od Adler A » 10 lis 2013 18:42

Jak vidno s flobertkou lze i více než střílet na 10 m do kýble :P

Fakt dobrý střelecký výkon, sedm zásahů za sebou. To už nemůže být náhoda, Silverfoxka střílí přesně.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
Pedersoli

Příspěvek od Pedersoli » 11 lis 2013 12:49

Tak panove nedalo me to a koupil jsem si veprovou kytu o tloustce 5cm a vystrel z cca 5m revolverem a derringerem rex 3" uplne v poho a jeste dira ve vazbe knihy,urcite by to dalo bez problemu silnejsi plat masa,ale fakt po me nechtejte abych to zabalil do mikiny a bundy a pak to zkusil :-D to prenecham nekomu jinemu. Strileno .22flobert. Takze nerikam ze na obranu vhodna zbran,ale pri nejhorsim by se to pouzit dalo a urcite to hracka neni i kdyz to tak muze vypadat,tim masem to proslo jak nic a byt silny treba 10cm urco by to taky slo. Zkuste to nekdo,ja nenam vhodny podminky v byte :-D klidne to kilo za maso poslu a starou mikinu taky :-D fotky mozna odpo,ale co uvidite,dve diry v mase :-D

Taky dobry,po vystrelu z revolveru se v druhy komore normalne z nabojnice uvolnila strela,coz neni zavada zbrane ale naboju,docela husty a ja se divil proc nejde otocit bubinek kdyz me spixka cumela ven
koník

Příspěvek od koník » 11 lis 2013 19:36

Rozhodně to není hračka. Je to zbraň určená pro rekreační a zábavnou střelbu. Použít to v sebeobraně je dost velký risk a to ze dvou důvodů. Protivníka tím s největší pravděpodobností nezastavíš, a už vůbec nevíš jestli protivník není lépe vybaven než ty. I kdyby nebyl, může to v něm vyvolat ještě větší agresi a omlátit ti tvou flobertku o hlavu. V druhém případě, že ji použiješ v sebeobraně proti někomu, kdo tě nějakým způsobem napadá a řekněme, že ho zastavíš, bude muset do špitálu kvůli ošetření, případně vytáhnutí kulek. Tak jako tak, to bude šetřit PČR. V tvém pokusu si použil jiné střelivo, než je střelivo, na kterou byla zbraň stavěna a tady by mě samotného zajímalo, jak by to posuzovala policie. Docela by mě to zajímalo, jestli tato záměna střeliva má nějaký vliv na posuzování sebeobrany. Stálo by za to, kdyby se vyjádřil, někdo více osvícený.
Naposledy upravil(a) koník dne 11 lis 2013 19:47, celkem upraveno 1 x.
existují jen tři místa, která řídí celý svět
cernunos

Příspěvek od cernunos » 11 lis 2013 19:46

Dotaz na p.Dresslera: Zdravím,chtěl bych se zeptat,v případě že bych si eventuálně před koncem nového roku objednal pistoli fox,jaká je u ní čekací lhůta?Z vaší produkce flobertek mě tato láká nejvíc ale až po shlédnutí těch střeleckých videí,kde jednotlivé modely předvádíte,jsem začal skutečně uvažovat o koupi.A prodlouží se čekací lhůta u modelu s hlavní třeba těch 150-200mm?Předem dík za odpověd...
Pedersoli

Příspěvek od Pedersoli » 11 lis 2013 20:11

Konik: na cilenou sebeobranu sem to nemyslel,ale dejme tomu si jdes nekam zastrilet nekdo te napadne nozem a myslim si ze par strel do obliceje a mas dost casu na utek...aspon. Je to jen priklad. Samozrejme to mam pro zabavu. Ale silu to ma

Konik: a dle mych informaci od p. Dresslera se daji pouzit oba typy naboju spicka i kulicka. Ale jak rikam byl to jen pokus a ani sem nic jinyho necekal. Docela by me zajimalo k cemu se da sila 7.5J prirovnat
koník

Příspěvek od koník » 11 lis 2013 21:06

Použít se dají, o tom není pochyb. Ale, jak by se to posuzovalo v případě, když by k tomu došlo. Není to myšleno vúči tvému příspěvku, ale obecně. Jak by se to posuzovalo by mě zajímalo.
existují jen tři místa, která řídí celý svět
Odpovědět