Na aukru jsou zbesilosti

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já pamatuju, že na půdě školy ležela hromada vzduchovek vz.47 a jestli je učitelé nerozkradli, tak tam leží dodnes.Yizreel píše:Tak jsem mluvil s jedním zástupcem ředitele základní školy a u nich na škole je prý ve skladu asi 20 vzduchovek spolu se spacáky, plynovými maskami a polními lopatkami, jo a jednou helmou pro ředitele. Vše od 89 netknuto.
Proč se to neprodá neví, prý se asi čeká na příkaz shora. Navíc si ale vyřazované věci někdy můžou rozebrat učitelé, takže...
A vzhledem k tomu, že ta škola je někdy z poloviny 80. let, tak by ty vzduchovky nemuseli bejt až taková trága.
Ono take zalezi na tom, v jakem stavu ty diabolky jsou - kdyz vezmete poloprazdnou krabicku Shultzek a Masteru a s jednou z nich riznete o podlahu...Nakadah píše:Zatim sem puskohled sundal a strilim klasicky miridly. Otestoval sem strelivo co se mi vali doma (JSB Match, Boxer, Master a Broky c.11), a nejlip se mi zatim sesly obycejny Diabolo Master z Pribrami. Cekal sem ze JSB Match budou lepsi. Ale mozna je to i chyba strelcepres dva roky sem z niceho nestrilel.