"Taktick? Malor??ka" - T?eb??

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
jancz3rt
Re: "Taktická Malorážka" - Třebíč

Příspěvek od jancz3rt » 01 říj 2013 13:43

Já jsem řekl, že obě soutěže něco do sebe mají. Sám jsem si to vyzkoušel a sám jsem se rozhodl. To, že jsem vyhrál v MaO a také v TM považuji za osobní úspěch, ale rozhodně si s tím nic nehoním, koneckonců jedna výhra v obou soutěžích není zase takový úspěch abych na ním stavěl svou nadřazenost, že ano :-D Jen jsem konstatoval, že mě osobně TM vyhovuje více a také to, že i přes obtížnost obou soutěží se dá vyhrát (ano v MaO i v TM). Koneckonců mám jen ubohou ZKM 456 a žádné futuristické kreace :P

Více ode mě asi na toto téma neuslyšíte. Jen jsem měl potřebu uvést věci na pravou míru. V TM jsou prostě lidi, kteří takovéhle věci nemají potřebu řešit a jedou na pohodu. Z MaO jsem takový dojem nebyl, i když je opřený o jednu návštěvu. To je vše :-D

Honza (jancz3rt)

Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 01 říj 2013 14:06

Roberte... OPET JEDNA Z TVYCH MNOHYCH LZI!!!

JAKO PRVNI SI MI START NA MAO ZAKAZAL TY V HRADCI! Po anabazi s podrazem na Shivu ohledne BR stolu v Chaloupkach a rozepri se Sportovcem ohledne reseni situace mi i on zakazal start na MaO v Chaloupkach.

ALE PRVNI S TIMHLE JESITNYM ZAKAZEM JSI BYL TY A NIKDO JINY!!!

Dale mi prosim doloz minimalne dva az tri zavody, rikam zavody, kde jsem porazil druheho o vice nez 20%... myslim ze nenajdes ani jeden!!!

Takze opet tva dalsi cilena lez..

TEDY PROSIM - SKOUSNI SVOU JESITNOST, PRESTAN BYT SRAB A ZACNI BYT CHLAP A DALSI ROK DOJED SI K NAM ZAZAVODIT AT MAS JASNOU PREDSTAVU O CEM TO JE!

Pokud ne, tva vec, ale budu te i dal povazovat za zbabelce, chvastala a pomlouvace, ktery vice placa, chvasta se a k cinum ma daleko...

Ja na MaO byl, tedy mam pravo komentovat... tys u nas nikdy nebyl, takze to pravo a pohled na vec nemas.

Diky za pochopeni a tesim se na tebe!

Martin
Naposledy upravil(a) Grinch dne 01 říj 2013 14:18, celkem upraveno 1 x.
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Kodiak

Příspěvek od Kodiak » 01 říj 2013 14:13

RChlapek píše: To Mari a Kodiak: V opozici za kazdou cenu, i kdyby ste meli poprit sami sebe :-) .. mrknete se prosim na tu kultivovanou a rozumnou reakci uzivatele "jancz3rt" .. takhle nejak reaguje clovek, ktery nema zapotrebi cokoli hanit jen proto, aby si honil vlastni triko.
Jsem rád, že zrovna ty jsi upozornil na kultivovanost reakce jancz3rt a musím uznat, že odvolávat se něco takového, je ze tvé strany do nebe volající špinavost. Faktem je, že tato rozvášněná diskuze je reakcí na to, co jsi zde prezentoval ty! Jsem přesvědčen, že jako admin bys především měl udělat úklid před svým prahem a pak od tebe každý přijme i podobné rady!

Ps.: Doufám, že už sis prošel ty výsledkovky, abys zjistil, že tam Grinch nebyl s A1907Rep. jediný!
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 01 říj 2013 14:38

A Roberte prosim te zpatky do skoly... spocitej si to poradne... nejlepe na papire...

U nas je 1500b = 100% souteze (kdyz to snizim na tvou uroven pocitani)
Tedy pri vynechani nejsilnejsi polozky FaF prijdu o potencialnich 240b, tedy o 16% z celkoveho nastrelu souteze. A nastrilet tolik bodu je nemozne (rekord je 210b tedy cca 14%)...

O kolik procent v soutezi prijdes pri tvem pocitani ty kdyz nenastrilis rukojmi? O 100% ze 600% prece!!! Tedy prijdes o celou sestinu nastrelu tj. Sice take 16,7% ale MUSIS ZOHLEDNIT TO, ZE U NAS JE PRAVDEPODOBNOST DALEKO NIZSI!!!

A to prave diky poctu polozek... u nas mas daleko vetsi sanci dohanet a spolehat na chyby dalsich, nez kdyz u tebe zkazis 1 ze 6! To je prece diametralne neco jineho nez u nas 1 z 11!!!

Proc jsi tak slepy a jesitny?
Adrian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adrian » 01 říj 2013 14:51

Chlapi - mohli by ste sa ukludnit? Co takto si osobne narazky pisat cez sukromne spravy? Dufam, ze to tu Admin, alebo moderator precisti. Chodil som do tohto vlakna a do vlakna o MaO velmi rad, ale casom sa to uplne zvrtlo iba na osobne narazky. Velmi by som ocenil - a urcite nie len ja - aby sa tu nadalej riesili podstatne veci, ktore sa tykaju sutazi, techniky strelby a vybavenia TM a v dalsom vlakne MaO.

Dakujem Vam za pochopenie.

PS: viem, ze to tu nemusim citat, ale bolo by skoda cenne informacie znehodnotit prispevkami, ktore sa daju riesit cez sukromne spravy.
Anschutz 64 MPR + "BIG Nikko" 10-50x60 + BKL + Harris 1A2
w w w . s p o r t o v a s t r e l b a . s k
www.ssk-gemerskapoloma.sk
RChlapek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RChlapek » 01 říj 2013 15:07

To adrian: Sorry, uz jen hodne strucne a snad naposledy..
To G: Mas pravdu - 20% jsem strelil od boku, ve skutecnosti je to cca 10-15%. Na veci to ale nic nemeni, jen priste nesmim palit od boku. A k tomu zakazu - tady mame uplne klasicky priklad toho tveho umeni prekrucovani. Nenapsal jsem ani to, ze si dostal zakaz prvni od Sportovce, ani to, ze ja ti zadny zakaz nedal. Pouze jsem se podivil nad tim, ze se tady zastitujes Sportovcem, jak jste jako spolu chteli to same .. a pritom to byl prave on, kdo ti vystavil zakaz ucasti na zavodech MaO. Ze si to prekroutis a tu svou vlastni verzi mi potom podsunes a hned ji oznacis za lez - to si cely ty.
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 01 říj 2013 15:15

Adrian: jako vetsina zde nevite ze s danym panem se neda jednat pres sz protoze je "svuj" a na verejnosti vystupuje zcela jinak a zamerne manipuluje...

Roberte:

Ohledne nasich soutezi jsem to hodil na "neutralni system hodnoceni" a tak aby se to dalo doopravdy porovnat. Nekoresponduje to s ani jednim nasim systemem hodnoceni, ale krasne to ukazuje rozdilnost soutezi!

TM ma celkovy pocet bodu 1500 / 100% kde:
Rukojmi 130b / 8,6%
Trap 10m 100b / 6,6%
Trap 25m 100b / 6,6%
FaF 240b / 16%
KyL 105 / 7%
Timer 90 / 6%
Double 150 / 10%
Tacek 120 / 8%
Polohy 150 / 10%
FiM 105 / 7%
Zatez 210 / 14%

Soutez MaO ma max body 690 tedy take 100% a z toho nam vyplyva ze:
Rukojmi 100b /14,5%
Zatez 250 / 36,32%
Timer 40b / 6%
Polohy 100 / 14,5%
Tacek 100 / 14,5%
Kolecka 100 / 14,5%
Vybral sem ti zamerne nejvice bodovany a volitelny tacek...s jinymi by ti to vyslo jeste hure...

Tady mas tedy prime porovnani a tady vidis co se stane a kolik % ztratis kdyz udelas chyby v polozkach, nebo ztratis polozku na TM nebo na MaO

Kazdy to ted musi videt a chapat jak to myslim.

A prosim te napis mi sem zavody kdy jsem nekolikrat vyhral o 10-15% ano?

Jedina polozka u nas o ktere se muze rici ze vypada sita na miru A1907rep je FaF... u vsech jinych dokazali strelci s jednoranovymi Suhl-150 nastrilet stejne a i maximalni nastrely bodu.
RChlapek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RChlapek » 01 říj 2013 15:54

Mas tam chyby. V kazde nasi polozce lze ziskat 100%. Nekdy je to za 40b. (Timer) Jindy za 250b. (Zatez) - ale vaha kazde polozky je nakonec stejna (100% z 600% moznych) - tedy jedna sestina tj. 16,67%. Navic v polozce zatez ziskavas 50% automaticky, takze zde nezle ztratit vic nez jen 50%.

Ztratit v zavode celou polozku je velmi malo pravdepodobne - to by clovek musel budto strilet uplne mimo terc, nebo napriklad omylem do sousedova terce. Tahle pravdepodobnost je ale imho v obou soutezich take stejna.

Lisit se mozna bude vaha jedne rany. V polozkach, kde se strili napriklad 10 ran je vaha nizsi. Tam kde jsou rany treba jen tri je vaha vyssi. To ale nema asi zadny smysl resit a je to vsude stejne. Obecne plati, ze tam kde se strili z nestabilni polohy, tam by melo byt radeji vice ran, aby se eliminoval faktor nahody.

Samozrejme je pravda, ze kdyz ztratis jednu polozku z jedenacti, tak to neni takovy pruser, jako kdyz ztratis jednu ze sesti. Ale to jsem nikdy nerozporoval, takze vubec netusim, proc to resis.

Jestli se chces dal bavit o stavbe soutezi a nastaveni jednotlivych polozek, tak muzeme. Pochybuji ale, ze to zajima nekoho dalsiho nez nas dva..

Jinak ty zavody jak si chtel: 2.3.4.6.7. z roku 2012 a 3. 2013 (13,3/11,1/14,2/9,1/9,6/13,2 = prumer 11,75) .. jak jsem psal (cca 10-15%)
Tento rozdil mezi vitezem a druhym v poradi by po prepoctu na MaO pocitani byl 6x vyssi - tedy na urovni 60-90% z celkovych 600% a to jsou rozdily, do kterych se u nas cesto vejde skoro cele startovni pole! A VO VO VO TOM TO JE
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 01 říj 2013 15:58

NEMUZES POROVNAVAT DVA ODLISNE SYSTEMY VYHODNOCOVANI ZALOZENE NA JINYCH PRINCIPECH!!!

PROTO JSEM PSAL ZE TOTO JE JEDINY ZPUSOB JAK TO MUZES POROVNAT NA STEJNE PUDE A NE MOTAT JABLKA A HRUSKY.

A timto bych rad tuhle diskuzi uzavrel a slovy RChlapka z vedlejsiho vlakna bych byl rad abychom to tu uz neza*irali diskuzi o nicem...

Roberte dokud k nam nedojedes, tak musis uznat, ze jsi ve zcela stejne pozici jako Kodiak, ktereho hanis a o kterem rikas, ZE SOUDI NECO, KDE NIKDE NEBYL...

Timto bych chtel apelovat na vsechny, ze jako v jinem vlakne bych byl rad abychom se zde venovali bohulibe cinnosti, ktera nam vsem dela radost, tj sportovni strelbe...

Diky a krasny den vsem lidem dobreho srdce a zdraveho ducha...

Martin
RChlapek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RChlapek » 01 říj 2013 16:07

I tobe :lol:
Artifex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artifex » 01 říj 2013 16:07

A konec hádek, jinak přijde opice a bude lítat víc BANánů, než je zdrávo
Obrázek
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
mari

Příspěvek od mari » 01 říj 2013 16:12

Jeste jedna pripominka k hodnoceni. Hodnoceni ktere je v TM se pouziva i u jinych zavody, treba i u HFT. Kdo nastrilel max polozky ma 100% ostatni mene.
U minuleho zavodu je to absolutne prukazne, jak velmi zalezi na nastrileni rukojmich. Hodnoceni rukojmich je svou vahou nadrazene jinym polozkam. Vlastne je to temer soutez o rukojmich, koleckach a omacky kolem.
Minuly zavod, kdy jsem tri polozky ( polovinu zavodu ) nastrilel v nejlepsim hodnoceni dne a ve dvou prikladech vyrazne vice bodu nez ty jsem stejne skoncil az druhy.
V tom je hodnoceni TM objektivnejsi. Zohledni cely zavod, ne jen jednu polozku.
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 01 říj 2013 16:29

A právě vo vo vo tom to je... o objektivitě! :mrgreen:

Jinak Roberte asi tě zklamu, ale určitě sis všiml, že anča je na prodej, delší dobu TM už nestřílím a další rok zřejmě střílet nebudu - mám "dospělácký" hračky :lol:

Takže snad Ti dojde, že TM dělám rád pro lidi a budu ji i přes mou neúčast dělat rád dál
8)

Jsem pyšný na to, kam se "moje malá holka" dostala za pouhé tři roky, kdy je znát zájem a účast střelců z celé republiky a kdy jsem oslovován i z jiných koutů Evropy (Slovinsko, Slovensko, Maďarsko), zda by bylo na čase vymyslet nějaký mezinárodní standard "zábavy" :mrgreen: :mrgreen:

Nicméně nic z toho by nebylo nebýt tvé povahy, ega a nezbývá mi tedy než Ti poděkovat za Tvůj zájem a pošťuchování.

DÁLE VŠE, KAM JSME SE KLUCI DOSTALI, JE JEN DÍKY VÁM! PROTOŽE BEZ PODPORY STŘELCŮ, ODEZVY, KRITIKY A VAŠÍ POMOCI, BYCH SE NA TO UŽ DÁVNO VYKAŠLAL!

Díky za 3 super sezony a další rok zas a znovu!

Martin
AREYOU

Příspěvek od AREYOU » 01 říj 2013 17:43

Tak jsem se zase pěkně zasmál, no Martine ty si dobro samo :lol: já osobně na TM byl na 3 závodech hned ze začátku kdy se TM tvořila a taky jsem nějaké nápady pro TM dodal jelikož jsem tím byl nadšen, takže snad soudit mohu. Ty tady vystupuješ jako chlap co se omlouvá a uznává pravdu a nikdy nikomu neukřivdil, ale já za sebe musím říct, že od první chvíle co jsem s tebou začal komunikovat si do mě naléval jak je MaO špatné a jak jsou tam všichni blbci (tehdy jsem to ani moc nevnímal), ale pak na každém závodě byl jsem na třech jsi tyto myšlenky naléval do všech kolem (když si s pomocí právníka škodil MaO ohledně loga) začal jsem si uvědomovat, že to už je trochu mimo rámec normálního jednání. Každopádně ty sám si několikrát předvedl, že máš patent na rozum a jiný než tvůj úhel pohledu byl špatný. Nechci se tady zastávat MaO nebo tak něco, ale to jak se zde teď prezentuješ je zcela odlišné realitě před třema lety...okey tak se tu mějte.
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 01 říj 2013 18:09

Ahoj Richarde, cekal jsem kdy se ozves :-D

Anabaze mezi nami je take znama - vznikla na jednom zavode ze ktereho jsi odjel pred ukoncenim na zaklade toho, ze ti to neslo a ze dle tvych slov chces medaile a lidi jsou ti u pr**** (proste u pozadi)... neunesl jsi mou kritiku tveho charakteru a od te doby mne nemas rad :-D

Ano k MaO jsem mival i ostrejsi slova, ale nikdy jsem nerekl nic, co by nebylo pravda a co by nebylo na realnych zakladech. Coz mohou potvrdit i kluci kteri tam byli a i Mari, ktery ma nyni naprosto podobne emoce a vyhrady, ktere jsem k MaO kdysi choval i ja a ktere jsem i jemu tenkrat sdeloval...

Co se tyce toho "skodeni pravnikem" - do daneho problemu nevidis tak jej neres. Bylo to prave na zaklade toho onoho podrazu ze strany Sportovce (poradatele MaO) vuci Shivovi, kdy slo o podraz Benchrestu a ohrozeni souteze a zabavy pro skupinu lidi. Proto jsem do onoho sporu sel a resil jej... z meho pohledu neslo o nic horsiho, nez byl dany podraz na jinou, relevantnejsi soutez, nez byla MaO...

Kazdy mame mouchy a nech na hlave... znas se a bohuzel sis i diky svemu chovani jinde (nejen chovani u nas ale dokonce i na srazu mujGlocku) udelal "nepratele", kteri k tvemu charakteru maji vyhrady:-D

Jsem tvrdohlavy, rypavy, nenecham si kaslat na hlavu a nekdy jdu az moc sverepe za tim, kdo a co mne stve... a rad rikam lidem pravdu do oci, ale za svymi nazory si stojim i kdybych se mel nekomu nelibit... a ano, i kdyby nemely byt spravne... a nekdy dokonce uznam svou chybu :-D

Sry za OT a diky modovi Artifexovi za nasledne udrzeni emoci ;-)

Martin
Odpovědět