HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ma tam 16J a strili jen JSB
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Re: HATSAN AT44 PCP
Ano,po spirále to občas létí.
Výkonem se pohybuju kolem 16J.Bez regulátoru výkon s klesajícím tlakem stoupá,měřím to při 150Bar.
Dnes jsem zaleštil 1200kou smirkem ústí hlavně ,abych odstranil případný grot.
A gumovou paličkou jsem hlaveň podle oka srovnal.Když srovnám hlaveň zvenku,tak hází vývrt a naopak.Zítra se na uvidí
Výkonem se pohybuju kolem 16J.Bez regulátoru výkon s klesajícím tlakem stoupá,měřím to při 150Bar.
Dnes jsem zaleštil 1200kou smirkem ústí hlavně ,abych odstranil případný grot.
A gumovou paličkou jsem hlaveň podle oka srovnal.Když srovnám hlaveň zvenku,tak hází vývrt a naopak.Zítra se na uvidí

Musi nas to zkusit vic,mas s tim jenom srani.A pritom druhy kolo krysy se ti darilo.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Udělal jsem úpravy bez investic,málo platný. Rvát prachy do Hatsana bez jistého výsledku nebudu.
Buď začne trefovat,nebo půjde do světa.
Někomu taková přesnost bude stačit a po nastavení má výkonu i na zatoulaného medvěda
Buď začne trefovat,nebo půjde do světa.
Někomu taková přesnost bude stačit a po nastavení má výkonu i na zatoulaného medvěda

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahaha, no ještě bych zkusil zbrousit drážkování v komoře.. aby diabolka hezky do drážek najela.. Já má teďka na hatsanovi jinou hlaveň, ale u té originální jsem to tam sbrousil a zlepšilo se to. Každopádně největší problém byl s ořezáváním diabolky. Vím, že ty máš dýzu nahoře, aby do ní diabolka gravitací nezapadla,a le zkus tam dibolku dávat nějakým ohnutým drátkem, nebo nejlépe samospádem, že budeš nabíjet hlavní dolů.. Ono se se totiž může dít i to, že nabíjecí trn není v ose, nebo je nějak prostě vyhnutý a nutí diabolku jet po horním okraji a pak dojde ořezu...
Hatsan AT44 S 4,5
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Měl jsem možnost si zastřílet z Hatsana uživatele Pepan. Byl tak obětavý,že jsme postupně do mého Hatsana přendavali jeho hlaveň,kartuš s regulátorem,upravený zásobník a optiku.
Moje optika se ukázala jako dostačující,hlaveň špatná,kartuš bez regulátoru nedostačující a moje zásobníky mají dvě komory vyrtané o kousek vedle.
Moje hlaveň v jeho ověřeném Hatsanu se ukázala jako nejslabší článek řetězu.
Střílel jsem na 30m JSB Exact 4,5mm z vaklajících nožiček,bagu a zamlžených brýlí
Omlouvám se za nekvalitní foto.
Moje optika se ukázala jako dostačující,hlaveň špatná,kartuš bez regulátoru nedostačující a moje zásobníky mají dvě komory vyrtané o kousek vedle.
Moje hlaveň v jeho ověřeném Hatsanu se ukázala jako nejslabší článek řetězu.
Střílel jsem na 30m JSB Exact 4,5mm z vaklajících nožiček,bagu a zamlžených brýlí

Omlouvám se za nekvalitní foto.
Tak to vidis.Hlaven a rego jsou nejspis to nejdulezitejsi.Tento nastrel je uz o necem jinem.S temi predchozimi je to naprosto nesrovnatelne.
Jo to bych bral, bez těch tří úletů by to bylo skutečně reálné.
Protlačil jsem špejlí několik diabol přes hlaveň zapůjčenou od Pepana.
Kanálek pro vzduch ořezává diaboly,vždy se tam vytvoří šponka a to bez ohledu na polohu hlavně.
Ale je tam podstatný rozdíl.Při protlačování cítím na začátku odpor který se po několika centimetrech zmenší,téměř vytratí a u konce jen lehce vzroste.
U mojí hlavně je to stejné až na závěr. Diabola začne posledních několik centimetrů škobrtat a na konci musím dost zatlačit.
Trubka jako trubka,tak proč jedna trefuje a druhá ne
Kanálek pro vzduch ořezává diaboly,vždy se tam vytvoří šponka a to bez ohledu na polohu hlavně.
Ale je tam podstatný rozdíl.Při protlačování cítím na začátku odpor který se po několika centimetrech zmenší,téměř vytratí a u konce jen lehce vzroste.
U mojí hlavně je to stejné až na závěr. Diabola začne posledních několik centimetrů škobrtat a na konci musím dost zatlačit.
Trubka jako trubka,tak proč jedna trefuje a druhá ne

hafan ja na h....
kup si něco vod crosmanů s těma ti to de líp 

Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
už ti to tu někdo psal, kontaktuj troje a vyměň hlaveň
Už jsem jí vyměnil s Pepanem, jeho trefuje
Asi je to dost věda,protože jeho hlaveň se k diabolkám chová stejně macešsky jako moje.
Vstup vzduchu ořezává diaboly,které se v místě ořezu natáhnou do délky.
Hlavní je že trefuje.

Asi je to dost věda,protože jeho hlaveň se k diabolkám chová stejně macešsky jako moje.
Vstup vzduchu ořezává diaboly,které se v místě ořezu natáhnou do délky.
Hlavní je že trefuje.
Ten problem bude dál v hlavni.Jsem zvědavej jestli na to přijdeš co tu diabolku takhle rozhodí a že to nedělá každá.Fakt by mě to zajímalo.
Staci trochu zalestit vstup pro vzduch tak aby se pri tom srazila hrana a taky trochu zalestit stup pro vkladani diabolky tak aby se diabolek zarezaval do drazek az za otvorem pro vzduch.Az za diru pro vzduch by mel jit diabolek volne,pak se neorezava.
Zkus ji kousek zaříznoutAle je tam podstatný rozdíl.Při protlačování cítím na začátku odpor který se po několika centimetrech zmenší,téměř vytratí a u konce jen lehce vzroste.

teda zkoušel sem teď protlačit diabolku a docela čumim jak to drhne, hlaveň cz200 krásně konstantní odpor (už dumam jak je prohodim

Nejde!Prostě NNe