Do ?eho st??l?te ?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pokud je to ten medvědí hajzl, co mě několikrát potrápil v Milovicích umístěný na stromě, tak dobře mu tak! 

Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Re: Do čeho střílíte ?
taky bycvh měl o 5ks zájem, je to ještě možné?
QB Home made PCP a další
www.mopako.estranky.cz
www.mopako.estranky.cz
Ahoj
Tak jsem víkend nestrávil v brlohu jako normálně, ale zalezl jsem si do garáže
No a toto vzniklo, další várka bimbátek
Průměry 60 a 70mm

Průměry 60 a 70mm
QB 78 deluxe .177 /Custom PCP masakr/ Optisan Viper 10x44IRS / Harris 1A2
11 x cal.177
11 x cal.177
koupil jsem si padací střelnici gamo

http://www.lovecke-zbrane.eu/lapace-bro ... trelnicka/
a mám k ní několik negativních poznatků:
- 4J z pistole nestačí k uvolnění trefených terčů, musel jsem vyvlíknout pružiny z jedné hřídelky a nechat je opírat o horní dekl. Sem-tam vyletí munice ven, ale ne dál než metr. Rachot je docela velký, ale když je terčík zasažen, je malý a nejtišší je zásah uvolňovacího terčíku.
- 14J ze S634 dělá asi půl mm hluboké dolíky (terčová munice), cca třetina diabolek zůstane na terčících "přivařená" a musím je odříznout nožem, při střelbě v přítmí jsou vidět oranžové jiskřičky. Většinou slyším po vyýstřelu z několika míst místnosti šramocení, jak se po dobdu rozstříkne diabolka a letí to zpátky - a to mnohdy i ťukne do okna vzdálenost asi 7m. Rachot střelničky je strašný, ať se terčík zasáhne, či nikoli. Již sestřelený terčík byl občas shozen některým z dalších výstřelů, takže na uvolňovací terčík se tak často nestřílí. postříkal jsem terčíky zlehka silikonovým olejem, počet přitavených diabolek se snížil asi na polovinu.
http://www.lovecke-zbrane.eu/lapace-bro ... trelnicka/
a mám k ní několik negativních poznatků:
- 4J z pistole nestačí k uvolnění trefených terčů, musel jsem vyvlíknout pružiny z jedné hřídelky a nechat je opírat o horní dekl. Sem-tam vyletí munice ven, ale ne dál než metr. Rachot je docela velký, ale když je terčík zasažen, je malý a nejtišší je zásah uvolňovacího terčíku.
- 14J ze S634 dělá asi půl mm hluboké dolíky (terčová munice), cca třetina diabolek zůstane na terčících "přivařená" a musím je odříznout nožem, při střelbě v přítmí jsou vidět oranžové jiskřičky. Většinou slyším po vyýstřelu z několika míst místnosti šramocení, jak se po dobdu rozstříkne diabolka a letí to zpátky - a to mnohdy i ťukne do okna vzdálenost asi 7m. Rachot střelničky je strašný, ať se terčík zasáhne, či nikoli. Již sestřelený terčík byl občas shozen některým z dalších výstřelů, takže na uvolňovací terčík se tak často nestřílí. postříkal jsem terčíky zlehka silikonovým olejem, počet přitavených diabolek se snížil asi na polovinu.
Slavia 634 4,5 r.v. 2012 + NikkoSt. MM 4x32 AO IR MD / BulletProject 6-24x50SFE
2 rozsévačky broků Gamo AF-10 + lovecké broky z kovohutí za 150/kg
2 rozsévačky broků Gamo AF-10 + lovecké broky z kovohutí za 150/kg

Magtech AR750, Torop derringer D07M, Zoraki 914 Auto, revolver & derringer REX L, Baikal MP-654K Makarov ...
https://www.youtube.com/user/vitamaniak
https://www.youtube.com/user/vitamaniak
-
Tu střelničku co uvádí S634 mám také.
Myslím, že je přednostně na střílení v bytě, ale samozřejmě zbraněmi co jsou na střílení v bytě.
Střílím asi na 10 metrů trochu potuněnou Lovkou. Zásahy značí bez problémů, vracení už je trochu problém. Je třeba se dobře trefit.
Dále střílím Slavií 630 v dobré kondici. Tam nejsou vůbec žádné problémy, vše funguje jak má.
Diabolky jsou po nárazu do střelničky rozplácnuté "na papír", ale nějaké odrazy ani úplnou destrukci diabolek jsem nezaznamenal. Diabolky většinou zůstanou ve střelničce. Na terčících jsou nepatrně opticky znatelné zásahy,ale nějaké "nalepení" diabol jsem nazaznamenal.
Diabolky JSB 0,547g v ráži 4,5mm.
Myslím, že je přednostně na střílení v bytě, ale samozřejmě zbraněmi co jsou na střílení v bytě.
Střílím asi na 10 metrů trochu potuněnou Lovkou. Zásahy značí bez problémů, vracení už je trochu problém. Je třeba se dobře trefit.
Dále střílím Slavií 630 v dobré kondici. Tam nejsou vůbec žádné problémy, vše funguje jak má.
Diabolky jsou po nárazu do střelničky rozplácnuté "na papír", ale nějaké odrazy ani úplnou destrukci diabolek jsem nezaznamenal. Diabolky většinou zůstanou ve střelničce. Na terčících jsou nepatrně opticky znatelné zásahy,ale nějaké "nalepení" diabol jsem nazaznamenal.
Diabolky JSB 0,547g v ráži 4,5mm.
Přesně něco takovýho mám v plánu rozházíš to po louce a můžeš pálit na různý vzdálenosti bez omezení výkonu a hlavní plus nemusí to nikdo natahovat ani stavětBoboAUG píše:Ahoj
Průměry 60 a 70mm

Neni důležitý vyhrát ale nasrat toho kdo vás porazil :-))
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
presne proto jsem je delal
zadne omezeni provazky a nebo dlouhe chystani. proste jen natlouct a jit strilet
mam jeste doma nejake kolecka... jeste par varek udelam.

QB 78 deluxe .177 /Custom PCP masakr/ Optisan Viper 10x44IRS / Harris 1A2
11 x cal.177
11 x cal.177
ahoj, taky bych mel zájem o bimblátka, jaká by byla cena? Díky
To okno otvaras vzdy ked strielas ? nebolo by lepsie to dat do ciary s tou "orechovou spalnou" ?
střílím od baráku směrem do zahrady. ale kvůli focení jsem to obrátil. přece jen je lepší mít takový pozadí nežli díru po bazénu 
co je orechová spalna? co si vzpomínám, tak by to mělo být něco jako ořechová ložnice, ne?

co je orechová spalna? co si vzpomínám, tak by to mělo být něco jako ořechová ložnice, ne?
dycky STEYR
orechova spálňa
Kontrolní otázka-že máš psa s papírama?

Air Arms EV2 MK4 / Optisan CP 10x32P mil-MH10x
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.