Ježiš

ne, moje paměť je naprosto OK. Beretta Elite II CO2 je krám. To jsem psal. Dostal jsem dotaz proč si to myslím a odpověděl jsem. To je celý.
Každá CO2 vzduchovka na ocelový broky je ve svý podstatě šunt. Pokud rád slovíčkaříš, mluvím o přesnosti. Hlaveň je prostá roura, nic víc, nic míň. Tam zázraky nejsou. Měl jsem jich X, tak vím co říkám.
No a když na hlaveň namontuješ další rouru (samozřejmně se stejným průměrem) máš trošku lepší přesnost.
K tomu co jsem psal - pokud si někdo chce hrát na Hitmana (já mu to neberu) , jsou ovšem lepší možnosti než si koupit jednu z nejlevnějších a nejobyčejnějších pistolí, rvát na to "jako tlumič" .
Měl jsem možnost střílet Berettou M92 FS na 4,5mm diabolky a Berettou XX-Treme taky 4,5mm diabolky. Díky tomu "tlumiči/kompenzátoru" je XX-Treme opravdu znatelně přesnější.
Ovšem bavíme se tu o pistolích s drážkovanou hlavní na diabolky za 5000 - 6500 Kč . U tý Elite II za patnáct stovek na ocelový broky se nic moc nestane i kdyby tam dal orig. tlumič se správným průměrem a ten pokud vím ani není(ale třeba se pletu), takže tam spíš dá nějakej sofťáckej s průměrem 6mm ....
A ještě jednou - je to jen můj názor, ať si koupí třeba flusbrok a namontuje si na něj třeba puškohled. Každý ať dělá jak uzná za vhodné. O tom to přece je. Podle mě je to ovšem blbost, celý nápad s tlumičem).