Wild West01_13.07.2013
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Gratuluji k nové flintě. Taky jsem o ní přemýšlel, tak jsem na ní zvědavej. Jakej je to model.
Re: Wild West_aneb_DIVOKÉ BRDY
Rainstorm SL SHB 5,5
Ted me napada,chlapi,nemate nekdo na pujceni optiku se zcetsenim aspon 6x a palcovym tubusem?O montaz jsem uz obral Kavyho
Optiku musim bohuzel vyresit az pristi tyden 
Uz jsem to vyhodil z pazby a trosku ladil spoust
Tesim se na nedeli,ikdybych mel strilet pruhledem skrz krouzky
Ted me napada,chlapi,nemate nekdo na pujceni optiku se zcetsenim aspon 6x a palcovym tubusem?O montaz jsem uz obral Kavyho

Uz jsem to vyhodil z pazby a trosku ladil spoust

Tesim se na nedeli,ikdybych mel strilet pruhledem skrz krouzky

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Sice se asi neukážu ale optiku ti můžu pujčit nemám vzduch ani čas ještě to domluvíme cca v sobotu 

Neni důležitý vyhrát ale nasrat toho kdo vás porazil :-))
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
Ok,dame si vedet.Zatim diky.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Vzduchu mám kolik si napumpuješ 
Minule tam měl Aleš upraveného Discoveryho a já si dal jednu ránu. Mám asi divný oko a neviděl jsem prakticky nic. Nemám ve zvyku majiteli něco štelovat,tak jsem Disco zase vrátil
Takže z Discoveryho jsem střílel do mlhy,z Evanixe jsem sice trefoval houpačku,ale taky dost do mlhy.A co hůř,jednou jsem si picnul z EVO a opět do mlhy.
Jediná optika ve které jsem něco trochu viděl ostře byla Alešovo na Galatianu.
Z mojí optiky ve které po nastavení vidím ostře všichni vidí mlhu. Asi zajdu k očnímu

Minule tam měl Aleš upraveného Discoveryho a já si dal jednu ránu. Mám asi divný oko a neviděl jsem prakticky nic. Nemám ve zvyku majiteli něco štelovat,tak jsem Disco zase vrátil

Takže z Discoveryho jsem střílel do mlhy,z Evanixe jsem sice trefoval houpačku,ale taky dost do mlhy.A co hůř,jednou jsem si picnul z EVO a opět do mlhy.
Jediná optika ve které jsem něco trochu viděl ostře byla Alešovo na Galatianu.
Z mojí optiky ve které po nastavení vidím ostře všichni vidí mlhu. Asi zajdu k očnímu

Asi nejostreji uvidis skrz moji optiku 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
To není přesné,přesnější by bylo kdyby jsi řekl "přes tvé kroužky na optiku k,kterou nemám,nasazené na mojí pušce".
Tak přes zadní kroužek natáhni dva vlasy a je to stejné jako koukat přes Bullet
Tak přes zadní kroužek natáhni dva vlasy a je to stejné jako koukat přes Bullet

To bych tam musel natahnout i mikrotenovej sacek 
Zitra pripravim vsechno na nedeli,bude rodeo.

Zitra pripravim vsechno na nedeli,bude rodeo.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Jak to tady tak čtu,tak to vypadá že si o hlaven Evanixe budeme v neděli připalovat cigára. Jinak už jsem si Evanixe prohlídl na fotkach a moc pěkná puška. Jsem zvědavej na přesnost.Do budoucna chci ještě jednu větrovku na tunění a po tom co jsem se o Evanixu dočet jsem silně nalomenej.
Nebude to tak horky.Evanix bude plus minus v mezich limitu,ale tunit se da opravdu paradne.A v tlapach se drzi perfektne.To pouzdro hlavne vypada fakt paradne.Aspon to nevypada jako brcko u AA S4** ikdyz samozrejme funkcne jsou paradni.Jen ta estetika pokulhava v kompletu s krasnyma tvarama zbytku.Uz se nemuzu dockat
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Mám ti vzít nějakou optiku ?
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Mas tam neco plonkovyho?Vejplata je v utery nebo ve stredu a nevim jak silna-slaba bude 
Uz jsem si naplnil bean bagy piskem.Vypadaj pekne,ale nevim kolik vydrzi.Je to tva oblibena znacka Bullet Project
Byl to darek k pusce

Uz jsem si naplnil bean bagy piskem.Vypadaj pekne,ale nevim kolik vydrzi.Je to tva oblibena znacka Bullet Project

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Jsem vůl že jsem si takovou důležitou věc dosud nepořídil.
Příští týden musím bagy někde koupit.Je to lepší než vaklající se čínský "harisky".
Příští týden musím bagy někde koupit.Je to lepší než vaklající se čínský "harisky".
To urcite,jeste jsem do toho neposadil flintu,tak uvidime.Uz mas flintu v richtigu?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Nevemete sebou někdo nějakou krátkou flobertku,chtěl bych něco okouknout. Pořád se nemůžu rozhodnout co koupit. Na procházky po lese mam ted co2 pistole,ale až se ochladí je s nima konec.