Ota Gerza píše:Tak už jsem dodělal vlastně vyrobené větrovky (mechanika + pažba) kde jsem se inspiroval CZ 200 a oněco její mechanismus vylepšil, uprostřed je originál CZ 200 z novou pažbou. Teď je při střelbě úspora u nové vlastní konstrukce vzduchu daleko vyšší.
Máš to pěkný,jen jsem nějak čekal,že nám k tomu vylepšení povíš něco víc ...nebo je to tajný
Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
Steyr LG110FT Custom Hunting/Sightron SIH TAC 4-12X40 AO HHR http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/ .Změnil jsem nick na "Zdendaxx"
pekná práca, fakt dobrý nápad s tými komorami, nezvyčajné ale pekne tvrdé drevo, problém zohnať taký hrubý rovný kus trnky na mechanizmus maximálny výkon a spotrebu bude isto zvedavý každý, plánuješ viac kusov na predaj?
Mnoo,doobrýý ...kdo si hraje,nezlobí Kde se dá sehnat ten nástroj a jak se to jmenuje
Steyr LG110FT Custom Hunting/Sightron SIH TAC 4-12X40 AO HHR http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/ .Změnil jsem nick na "Zdendaxx"
No tedy ,žadná láce .Je fakt,že žádné kvalitní nářadí není zrovna levné Každopádně dík,asi si napíšu Ježíškovi
Oni mi ty Američani připadaj jako dva tábory.Ty co maj něco drahý a pěkný a ty co dokola objevují Ameriku.Ten pán co si to vyrobil,to je dobrý tak na opravy a nechtěl bych s tím dělat pažbu.To musí ujíždět i při tak jednoduchých tvarech jako šachovnice ba i tupý diamant.To ostří co je na těch origoš břitech se nikdy ve svěráku netrefí.Je do kolíbky a musí být volné,navíc tam jsou odtoky na piliny.Kdo to nechce kupovat,tak si to může vyrobit,ale výsledek bude tomu přímo úroven.Mě to stálo něco kolem 3 na Ebay.Ale vím,že si koupim nový,žádný náhražky a klidně za to ty prachy dám.Dělal jsem takto 3 pažby a to se vrátí.
Bavil jsem se s pažbaři z Česka a je až směšné,jaké mají oni ceny za práci a jak si tyto nástroje střeží a ani neprozradí,kde to koupit,aby nepřišli o kšefty.Ostatně já to tedy v Evropě prodávat nenašel.Jen Ebay a USA.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Ten druhý tábor si nemyslím že bude velmi početný...nakolko je to pracnejšia cesta, a kupenské pre amerických hobby puškárov moc nestojí. Ale ak už sa spomenula výroba vlastných nástrojov, a každý dobrý fachman by mal zvládnúť vyrobiť si vlastné vercajgi. Konieckoncov pre puškára presné pilníkovanie je malá násobilka. Pán Potterfield zrejme neukázal "starú" techniku, lebo by sa bál že mu klesne predaj, práve naopak. Ale pointa tohto videa je len proces + nápad. Ten špecifický kus, jak vravý aj on "This tool is used for widening and deepening the checkering line and border." je len pre rozšírenie a prehlbenie. Podla potreby samozrejme každý si ju môže vytvarovať ako chce.
No a keď už si ich zaobstaral, nedáš sem detailné infá o hlavičkách tvojích nožov?
Ty hlavičky se dají extra dokoupit.Někde mám ten web.Ale teď jsem v presu,tak už nic nestíhám.Nevím jak je to s puškaři u Vás,ale těm českým bych nesvěřil ani B3ku.Spousta jich vystuduje dálkově a vlastní zručnost jim je cizí.Za sebe jako nástrojáře říkám,že pokud nemáš magnetku a 0,2mm diamantový řezný kotouč,tak to nejde.Ale dáváš mi brouka do hlavy
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Tak zase jedna na QB. Ale co z toho nakonec vzejde Tedy ono se to drželo docela dobře a prý už se to blíží do finále. No až se přijde pochlubit, zase si to vyfotím.