Dreslerovy flobertky

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
djbarrel
Re: Dreslerovy flobertky

Příspěvek od djbarrel » 14 črc 2013 11:51

Petku jsem tedy zkoušel, ale opravdu to k ničemu nebylo. 50 % se mi zdá jako vtip (na takový utlumení už potřebuješ dost dobrej tlumič), navíc ano měl jsem to hezky omotaný izolepou, ale fakt ne. Radši sem to sundal, buď se sousedi naserou nebo ne, tohle by moc nepomohlo.

Fakt, je že s tou střelbou je to trochu problém, doma to jde jen omezeně, dobrý je to na chatě, ale nesmí tam bejt moc lidí, takže optimálně jaro - podzim.

V "terénu" je to horší, ale dá se, střílím kde se dá, ale je to trochu "o strach" . Už mě párkrát kdosi vyhmátnul :evil: .

Ty čekačky u Dresslera jsou hustý, jsem si objednával teď dva drobky u něj. Ten první 28.5.2013 a hotovo bude 28.9.2013 ... ale tak vyplatí se počkat no ne ?

Magtech AR750, Torop derringer D07M, Zoraki 914 Auto, revolver & derringer REX L, Baikal MP-654K Makarov ...
https://www.youtube.com/user/vitamaniak
popik.l

Příspěvek od popik.l » 14 črc 2013 13:44

Spis cloveku nic jinyho nezbyva nez si pockat.
djbarrel

Příspěvek od djbarrel » 14 črc 2013 23:12

Tak né úplně, kdybych nebyl vybíravej tak Dressler měl pár kousků skladem. Taky se občas něco objeví na aukcích ... Ale já myslím, že nejlepší je si počkat, než to lámat přes koleno.
Magtech AR750, Torop derringer D07M, Zoraki 914 Auto, revolver & derringer REX L, Baikal MP-654K Makarov ...
therion

Příspěvek od therion » 15 črc 2013 07:56

Zkuste tohle:))
popik.l

Příspěvek od popik.l » 15 črc 2013 08:31

jo na to sem se dival minule, docela dobry no. dneska zkusim nakou tu petku,ebo proste neco,uvidime,asi je to kravina
Sayonara

Re: Flobertka

Příspěvek od Sayonara » 28 črc 2013 16:31

Má někdo zkušenosti s Derringer REX od Dreslera ??? :)
Crosman 1377c (doutník,NS 4x32 AO IR,pažba,přísvit,předělán spoušťový mechanismus ....) Škůdci pod jeho ranami přestávají škodit.
Slavia 630 (bez úprav) Od mala na ní nedám dopustit.
Slavia 634 (bez úprav) "přenašeč zla"
Revolver REX 1,5"
djbarrel

Příspěvek od djbarrel » 28 črc 2013 17:09

Měl jsem model s dvoupalcovou hlavní :wink:
milovicak

Příspěvek od milovicak » 28 črc 2013 18:18

Mám s 1,5 palce hlavní.... Výborný kapesní revolver. Že je poctivě udělaný z poctivého materiálu je u p. Dreslera zbytečné psát.... Nedávno jsem ho tady měl na burze, nikdo se neozval tak je pořád volný, když by byl zájem....

P.S.: 7.8. Tak pro případné zájemce, kterých najednou bylo dost, už volný není, našel nového majitele.
Naposledy upravil(a) milovicak dne 09 srp 2013 13:08, celkem upraveno 1 x.
Demokracie je rozdat zbraně lidu.
pelanj

Příspěvek od pelanj » 31 črc 2013 10:02

Sayonara píše:Má někdo zkušenosti s Derringer REX od Dreslera ??? :)
Čerstvá včerejší zkušenost:) 2" hlaveň. První terč špička, druhý kulička. Jakmile se to člověk naučí držet a mířit s tím, tak se dá i trefit. Moje výsledky nejsou v žádném případě dokonalé, na víc nebyl bohužel čas. Jinak je to super "hračka". Kdyby byla na .22LR, tak je to i docela nebezpečná hračka (takhle je nebezpečná také, ale méně). Pokud by byla ještě i druhá hlaveň, tak by to byl dokonalý nástroj pro špióny :twisted:

ObrázekObrázek
popik.l

Příspěvek od popik.l » 31 črc 2013 12:53

Sayonara : já mám derringera 3" a jako paráda,pekna hracka,pekne hlasita a paseku taky nadela :D je to jak domaci mazlicek,porad ji taham s sebou kde jdu,porad ji cistim :D proste takovej relax po praci,clovek ani nemusi moc striet,ale ten pocit ze ji ma. Uz se mi dela i revolver Rex 3" ta kse tesim,koncem zari tu bude.
Sayonara

Příspěvek od Sayonara » 31 črc 2013 16:07

No já pořád přemýšlím o jednoranym modelu s 1,5 palcovou hlavní .....
Je mi jasný že o nějakým trefování se nedá mluvit, ale chtěl bych aby bylo možný tak na 5m sundat krabičku sirek.
Prostě jen takovej zábavnej přívěšek na klíče :D
Crosman 1377c (doutník,NS 4x32 AO IR,pažba,přísvit,předělán spoušťový mechanismus ....) Škůdci pod jeho ranami přestávají škodit.
Revolver REX 1,5"
popik.l

Příspěvek od popik.l » 31 črc 2013 19:10

to bys mozna trefit mohl s nakym treninkem,ale je ti jasny ze nabijeni muze byt trosku otravny,vyndavat,zandavat tycku, ja mam hlaven sklopnou diky stisknuti tlacitka na boku ramu a je to vcelku ok. Taky sem o tom 1,5" premyslel,je taky pekna,ale nakonec zvitezil jak uz sem psal revolver rex,je to na strileni lepsi ze se nemusi po kazdym vystrelu nabijet a derringera si necham fakt jako takovou ,,hracku" pro lepsi pocit. ale jestli to chces jak si psal ,,doslova na klice" tak trochu draha hracka a znevazeni prace pana Dresslera ne ? ale to uz je kazdyho vec,ale az se ti to dostane do ruky,myslim ze si toho budes jinak vazit,ale pocitej,cekacka tak mesic minimalne.
Sayonara

Příspěvek od Sayonara » 31 črc 2013 19:45

Ten přívěšek nebyl myšlenej vážně :)
Samozřejmě že když bych si ho koupil tak k němu budu mít i poudro nebo nějakou kazetu a chovat se k němu s úctou (jsem strojař a precizní výrobky mam rád).
A zdlouhavý nabíjení mi nevadí.Ba naopak.Při svim střílení upřednosťnuju jednoranky.
Možná to bude znít divně ale přijde mi že člověk si s tim výstřelem dá víc záležet když ví že druhej výstřel nemůže použít hned.
Dvoupalec by byl asi lepší ale 1.5 je hezčí :D
Revolver REX 1,5"
popik.l

Příspěvek od popik.l » 31 črc 2013 20:03

ja si teda davam zalezet na kazdy vystrel,sle tim ze sem jak uz sem zde taky nedavno psal,puntickar,tak me pak nebavi to cisteni,protoze to vzdy cistim komplet do posledniho puntiku a kolikrat na to nemam cas. pokud se vystreli jen par ran,jde hlavne pohodlne jen prostrikat a cistim to uchošťouchama a namotanou vatou,ale pokud bys vystrilel jako ja celou krabku najednou a necistil to mezitim,tak je tam nanos jak svin a znicil sem dva nilonovy kartacky,nez sem to poradne vycistil a snad hodinu sem drbal v kuse,fakt makacka,takze z vlastni zkusennosti, prubezne procistovat po vice vystrelech.
Sayonara

Příspěvek od Sayonara » 08 srp 2013 20:06

Tak jsem se stal hrdým majitelem revolveru REX s 1,5 palcovou hlavní.Dnes jsem si postavil plechovku od Coly na klacek zapíchnutej v zemi,naměřil pět metrů a vypálil pět ran (špiček).Několik kopřiv za plechovkou se mrtvě sesulo k zemi ale v plechovce žádnej zásah.Dalších deset ran muselo plechovku k smrti vyděsit ale žádná si nenašla cestu k cíli.No měl jsem z toho smíšené pocity a převažovalo spíš zklamání.Měl jsem sebou i čtyři kuličky a když jsem je zkusil tak v plechovce byly čtyři dirky :)
Takže zítra začnu shánět "kuličky".
Docela jsem byl překvapen zvukem.Docela velká rána na takovýho prcka.
Má někdo podobnou zkušenost že střelivo se špičkou je na pět metrů až tak nepřesné ?
Revolver REX 1,5"
Odpovědět