Pratele,
jiz delsi dobu jsem se tady neobjevil, nemejte mi to za zly - mam se az moc dobre, to vite - malo prace, hodne penez...

... Pak na takove drobne radosti clovek nema ani pomysleni...

Ale k veci. Vcera mne silou vytahli z domu a donutili mne, abych preci jen omrknul Area 51 po tak dlouhe dobe... Nic se nezmenilo, jen je tam o neco vic stojanu pro terce a hoooodne rozstrilenych plechovek, ktere jsem peclive pozbiral - nebudeme se chovat jako prasata, neserme tam kde je nam dobre. Jinak parada, stinu dost, vzdalenost od 0 do 120 m by potesila kazdeho strelce. Za cely den, co jsme tam byli, nevideli jsme tam ani zivacka... Porad dobry, soudruzi. Toz se nabizi tento vikend jako vcelku dobra prilezitost. Area 51 je prirodou velice pekne vytvorena strelnice, idealni pro blbnuti na tema destrukcni plinking. Proto doporucuji doma nevyhazovat prazdne nadoby od sprayu, barev, plechove vyrobky manzelkou urcene k vyhozeni - cim je silnejsi plech, tim delsi zabava. Stare elektrospotrebice - fotoaparaty, mobily, tudiz vsechno co se da "umelecky a spozitkem" znicit... televize by byla bomba

... s tim, ze po sobe vse uklidime, pochopitelne. Pracovni rukavice by mel mit kazdej - po vcerejsku mam ruce na 3 mistech porezane od plechu... a chce to velke cerne pytle pro odpadky... Stojany pro papirove terce tam nejaky jsou, v garazi mam jeste dalsi. Neco na sezeni, pratele. Dlouho strilet vleze neni dobre pro krk a oci - lepe vsede. Šutru na sezeni je tam dost, ale neco pod pusku to chce, napr. rozkladaci zidlicku s polstarkem atd. Zitra je patek, takze planujme spolecne. A co se tyce mene zkusenych - nejen ze by mohli, ale podle mne maji to skoro povinny

- v ramci ztmelovani brnenskeho spolecenstvi "vzduchoborcu"... Ostatnim preji hezky vikend u vody