Vzduchov? pistole Crosman 2240 cal.5,5mm
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Ani já jsem učený z nebe naspadl a a ani se tak necítím. Jen se zcela nezištně dělím o svoje zkušenosti.
A nebuď moc namyšlený. To že se "nemůžu udržet" není způsobeno Tvým jedním příspěvkem. Dost často se to na tomto foru opakuje v řadě vláken, tak jsem si dovolil se k tomu při této příležitosti vyjádřit.
Jinak to považuji za vcelku bezvýznamnou lapáli, jestli někdo chce pro pohon vzduchovky používat CO nebo ne je jen na jeho libovůli.
A nebuď moc namyšlený. To že se "nemůžu udržet" není způsobeno Tvým jedním příspěvkem. Dost často se to na tomto foru opakuje v řadě vláken, tak jsem si dovolil se k tomu při této příležitosti vyjádřit.
Jinak to považuji za vcelku bezvýznamnou lapáli, jestli někdo chce pro pohon vzduchovky používat CO nebo ne je jen na jeho libovůli.
- mtarnovsky
Re: Vzduchová pistole Crosman 2240 cal.5,5mm
Takze ked to zhrniem tak si ma supol do jedneho vreca s S63X.
Ked som napisal nejake blbosti tak sa omluvam,nie som namysleny,rad sa necham poucit.Ale o tom crosmane to bola pravda.
Ked tak ma hned oprav,alebo opravte,popripade mi napis SZ kde som robil chybu.
Budem si uz davat bacha aby som obcas nepisal blbosti,bol som v zaciatocnickej euforii.
Dost som sa na tomto fore poucil,ale dlho mi to trvalo.
Ked som napisal nejake blbosti tak sa omluvam,nie som namysleny,rad sa necham poucit.Ale o tom crosmane to bola pravda.
Ked tak ma hned oprav,alebo opravte,popripade mi napis SZ kde som robil chybu.
Budem si uz davat bacha aby som obcas nepisal blbosti,bol som v zaciatocnickej euforii.
Dost som sa na tomto fore poucil,ale dlho mi to trvalo.
Hatsan AT44-10w 5,5 + Leupold 4-24x50e+pumpa
Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620
Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620
ještě k cočku. u qbčka i crosmana - první 2-3 rány plnej výkon, pak se to ustálí o nějaký metry míň, holt ochlazení.
není to moc, ale je to. mě to neva, tak to prostě funguje, ale u flašek.
když jsem měřil crosmana 2250 s bombičkou, tak to bylo takhle - uplně dole na stránce, holt bombička se ochladí víc.
http://forum.gunshop.cz/crosman-2250-b- ... hilit=2250
Všechno co mám na vzduch a cočko je trvale natlakovaný, když mě to chytne
něco lapnu a jdu na zahradu. jen mě mrzí manželčiny kolíčky na prádlo,
jako děcko sem je doma střílel pořád a teď nemůžu
není to moc, ale je to. mě to neva, tak to prostě funguje, ale u flašek.
když jsem měřil crosmana 2250 s bombičkou, tak to bylo takhle - uplně dole na stránce, holt bombička se ochladí víc.
http://forum.gunshop.cz/crosman-2250-b- ... hilit=2250
Všechno co mám na vzduch a cočko je trvale natlakovaný, když mě to chytne
něco lapnu a jdu na zahradu. jen mě mrzí manželčiny kolíčky na prádlo,
jako děcko sem je doma střílel pořád a teď nemůžu

http://david_holub.sweb.cz/
-
Veřejně se omlouvám mtarnovsky. Neuvědomil jsem si, že máš asi namysli konkretní zbraň pistole Crosman 2240.
Jak už jsem několikrát zmínil, šlo mi o mnohokrát opakované tvrzení, že obecně při použití CO klesá výkon zbraně v důsledku postupného poklesu tlaku plynu.
HOWG
Jak už jsem několikrát zmínil, šlo mi o mnohokrát opakované tvrzení, že obecně při použití CO klesá výkon zbraně v důsledku postupného poklesu tlaku plynu.
HOWG
Ahojte rozmyslam kupit tuto pistol 2240
Viete mi poradit ako najlepsie najlacnejsie ale kvalitne by som si vedel upravit na dlhsiu hlaven popripade zmena na 4,5 mm diabolo a ine uzitocne upravy?
Toto by sa mi pacilo

Je nejaka moznost alebo niekto kto by to vedel doviezt na slovensko ??
dakujem
Viete mi poradit ako najlepsie najlacnejsie ale kvalitne by som si vedel upravit na dlhsiu hlaven popripade zmena na 4,5 mm diabolo a ine uzitocne upravy?
Toto by sa mi pacilo

Je nejaka moznost alebo niekto kto by to vedel doviezt na slovensko ??
dakujem
Přečti si tohle vlákno a http://forum.gunshop.cz/crosman-2250-b- ... t4872.html a pak ještě i http://forum.gunshop.cz/crosman-1377c-t95.html a http://forum.gunshop.cz/crosman-1322-t18694.html a budeš mít ve všem jasno.
Uz som sa dopatral cez asi 7 obchodov ku obchodu v CZ co ma zastupenie pre Crosman a povedali mi ze taku upravenu zbran ako komplet vyrabaju asi 2x do roka 
Vedeli by mi mozno zabezpecit po castiach ale to by ma vyslo dost. Zbran do 80 eur, zaver 5 eur, hlaven ..... atd
Ale dakujem za info cital som tie vlakna

Vedeli by mi mozno zabezpecit po castiach ale to by ma vyslo dost. Zbran do 80 eur, zaver 5 eur, hlaven ..... atd
Ale dakujem za info cital som tie vlakna
A co http://www.pazba.cz/zbozi/4038/Vzduchov ... -4-5mm.htm ? Až na cenu by mohla vyhovovat...
ano to som vela krat pozeral a kochal sa ale keby som mal dat dolko za nu tak si radsej kupim
Umarex Hammerli 850 Air Magnum CO2
dakujem za odpovede presiel som tolko obchodov a nakoniec som zistil ze 15km od domu ju maju v obchode sice len zakladnu 2240 ale postupne si ju vylepsim
Umarex Hammerli 850 Air Magnum CO2
dakujem za odpovede presiel som tolko obchodov a nakoniec som zistil ze 15km od domu ju maju v obchode sice len zakladnu 2240 ale postupne si ju vylepsim

Při úvahách o Air Magnum doporučuju zvážit i Benjamin Discovery, k 2240 má blíž (v 5,5 papá nejen stejné střelivo, ale i šroubky a většinu těsnění) a už z výroby zvládá kromě CO2 i vzduch 
2240 v základu se pak nemusíš bát, američtí soudruzi to mají zařízené tak, že i ten základ po vybalení z blistru lecos umí a hodně vydrží.

2240 v základu se pak nemusíš bát, američtí soudruzi to mají zařízené tak, že i ten základ po vybalení z blistru lecos umí a hodně vydrží.
Super dik zajtra uz budem mat v ruke 2240.
Dneska mě 2240ka celkem překvapila, po cca 20tihodinovém odpočinku pod tlakem (u mě vyjímka, na doporučení sice kašlu ale bombičku obvykle fofrem vystřílím) jsem dal první ránu přes hradla a místo obvyklých cca 130 m/s to tentokrát při první ráně bylo 208 (jako vždy s Jumbo Heavy). Pak zas 130. Nevíte, co za tím mohlo být? Teplotu vylučuju, pistole ležela indoor ve stínu a měla pokojovou teplotu. Že by tekuté COčko ve ventilu? Každopádně by nebylo od věci umět toho dosáhnout cíleně
obzvlášť u té kratičké hlavně to potěší

Tekuté CO2 ve ventilu jen popletlo hradla.
Zkus příště vstřelit ze 2m a nepoznáš rozdíl.
Zkus příště vstřelit ze 2m a nepoznáš rozdíl.
To mě taky přišlo jako jediné možné vysvětlení., s tou originál 19,5cm hlavní a neupraveným ventilem to snad ani není fyzikálně možné (v této sestavě se mě teda ani přes výrazné posílení pružiny zvednout výkon, hýbat umím jen se spotřebou a řevem), a ten oblak mlhy byl při daném výstřelu fakt pořádný.
-
2250 XE RATCATCHER 4,5 mm 24.0" (61 cm)
Chtěl jsem se s vámi podělit o přírůstek. Trvalo to skoro rok (od minulého podzimu) než přiletěla společně s kamarádem z USA v letadle do Čech a dostala se mi do ruky. Mohly za to ceny poštovného a neochota platit clo, ale už tu je a je to super)
Kupoval jsem jí přes Crosman shop za tuším 220$ s kolimátorem, cha cha úsťovou brzdou a tím nádorem na spoušť...
V cene flinty je štelovátko na tvrdost spouště, což mě potěšilo!
Kolimátor je jedna velká plastová sranda a ani sem ho tam nedával, spíš má cenu si zainvestovat do toho průhledovýho hledí za cca 450kč, protože jinak vám to přijde uplně bez ničeho!
Flinta je teď osazená Hawke 8-32x56 ½ Mil Dot 20x a jak tu už někdo někdy řekl "na optice se šetřit nemá" a jsem s ní v celku spokojen až na tu aberaci při maximálních zvětšeních, ale i tak se s tím dá žít..
Přesnost mě zatím mile překvapila, až budu mít ale možnost nastřílet v dobrých podmínkách testovací sadu JSBéček na nějakých třeba 30m tak to sem dám odborníkům na rozbor)
Jediná věc co je na tom celém špatně je vyklající se pažba, protože soudruzi to vymysleli jen na jeden šroub
..
Zatím přidám jen fotky a nástřely sem dám až je budu mít a teď si ještě tak říkám, jestli nevadí, že jsem jí dal do tohohle tématu i když je to jiná flinta.. no nic uvidíme
Tak Vám tu všem děkuji, protože jste mi pomohli usnadnit nakupování a rozhodování
Kupoval jsem jí přes Crosman shop za tuším 220$ s kolimátorem, cha cha úsťovou brzdou a tím nádorem na spoušť...
V cene flinty je štelovátko na tvrdost spouště, což mě potěšilo!
Kolimátor je jedna velká plastová sranda a ani sem ho tam nedával, spíš má cenu si zainvestovat do toho průhledovýho hledí za cca 450kč, protože jinak vám to přijde uplně bez ničeho!
Flinta je teď osazená Hawke 8-32x56 ½ Mil Dot 20x a jak tu už někdo někdy řekl "na optice se šetřit nemá" a jsem s ní v celku spokojen až na tu aberaci při maximálních zvětšeních, ale i tak se s tím dá žít..

Přesnost mě zatím mile překvapila, až budu mít ale možnost nastřílet v dobrých podmínkách testovací sadu JSBéček na nějakých třeba 30m tak to sem dám odborníkům na rozbor)
Jediná věc co je na tom celém špatně je vyklající se pažba, protože soudruzi to vymysleli jen na jeden šroub

Zatím přidám jen fotky a nástřely sem dám až je budu mít a teď si ještě tak říkám, jestli nevadí, že jsem jí dal do tohohle tématu i když je to jiná flinta.. no nic uvidíme

Tak Vám tu všem děkuji, protože jste mi pomohli usnadnit nakupování a rozhodování