Ten guláš je pro psa ze zbytků z jatky.A když z něj něco živého vykoukne,hned to zmerčím v puškohledu a okamžitě to umlátím pažbou .Náramně se k tomu hodí,je krásně nalakovaná .Ne vážně.Po 5-stech výstřelech se rozsypal nabíjecí mechanizmus a spoušť .Od té doby visí na stěně.Snad časem dostanu tu správnou náladu a pustím se do opravy.
asi tu zde nejslavnejsi, teda pardon, nejvic zminovanou vec budu muset poridit. Aby i dalsi generace vedela co tady bylo, udajne ke strelbe. Neproda ji nekdo 5E? Koupim, dekuji za nabidky
slavia 630,631, tau-6, drulov DU10, markham ''king''single shot, Webley Mk.III , Webley senior, BSA meteor, Diana mark IV a dalsi anglicanky
Nabízím nestřílenou velmi zajímavou vzduchovku ve stylu SNIPER. Vzduchová puška v ráži 5,5 mm. Pro přepravu lze rozebrat na 2 díly jako sniperská puška, útočná puška. Zbraň se natahuje postranní pákou a nabíjí se do komory hlavně po odsunutí vzduchového válce. ze dokoupit i sniperský puškohled 4 x 20, který lze snadno namontovat na zbraň. Skvělý komplet za skvělou cenu,je přesná a opravdu průrazná zbraň!.......
„ Že jsem se stal konstruktérem zbraní, za to dávejte vinu nacistům. Já jsem vždycky chtěl navrhovat zemědělské stroje. "
-M. Kalašnikov
Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
Steyr LG110FT Custom Hunting/Sightron SIH TAC 4-12X40 AO HHR http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/ .Změnil jsem nick na "Zdendaxx"