Co všichni máte proti mé kačence. Párkrát jsem zaslechl " svi.ě kačenka"

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
nech mi ji na .44 magnumžabák píše: Mám ji umlátit kladivem?
Taky jsem mu ji dal na kule hned při nedělním HFTJohn Steele píše:Ahoj.
Jezdím na srazy kolem komína. Jakmile Bedroš přidal fotky krajiny, dohodl jsem s ženou, že vyrazíme.
Cca po 200km jakmile jsme dosáhli cíle, všiml jsem si, že někdo vystupuje ze zadních dveří.Celou dobu v autě i na srazu si někdo hrál na ,, najdi si mne´´ a to tak usilovně, že zaspal start nedělního HFT, viď Srambo.
To třetí místo Sramba, nebo hlad na cestě zpět mi zajistilo, že jsem se za volantem nenudil. PS: za jízdy nejezte párek v rohlíku, protože si můžete ušpinit rameno od hořčice. Opravdu to jde.
![]()
Pokud to čas dovolí, hlásím se na další sraz. Tři hlášky mi utkvěli v paměti:
....dej mu ji na kule...
...já černou střílím celoročně...
...ty světlušky jsou moc krásné, ale jinak to jsou pěkně hnusný brouci....
Mějte se a díky,díky,díky.
No jasně, naposled v Bohumíně.Harryk píše:...
To Kubajz: si piš, že byl srandy kopec. Smál jsi se někdy nahlas při míření na kilzonu?
Ja si naopak myslím,že ta trať udělala z Lipové opravdový zážitekBedroš píše:Měl jsem strach z reakcí na trať v tom krpálu,ale vzali jste to celkem sportovně![]()
Slibuju,že příště to dáme jen na Vaši výslovnou žádost
Další lokalita pro trať by mohla být cca 200m za mlýnem ať to není stejné.Kolíky u cesty,střelba na obě strany údolí v lese.
Jěště jednou děkuju všem co dovezli sklopky a půjčí i příště. Takže můžete navrhovat další
termín srazu.
Jenom připomenu,že už nebude sponzorováno ubytování a strava,pití(doufám,že to neodradí) a Kňour bude neofiko, další 2ročník vlastně až za rok.