NO A JE TO TADY!!! PRVN? EVANIX V ?R....
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
www.rubena.cz Ověřeno!
...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Re: NO A JE TO TADY!!! PRVNÍ EVANIX V ČR....
Všechny o-kroužky by pak měli bejt namazaný až se to bude skládat do kupy né
U Hatsanů se prodává tuning jehla má Evanix taky něco podobnýho nebo to řešej jinak
Foto je origo bez těsnění.

U Hatsanů se prodává tuning jehla má Evanix taky něco podobnýho nebo to řešej jinak

Neni důležitý vyhrát ale nasrat toho kdo vás porazil :-))
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
ktorý z Rainstorm, Hunting master a Blizzard je najlepší, čo sa týka presnosti a kvality?
Spíš bych řešil na co to bude sloužit
zatim co jsou na trhu druhý verze tak osobně sem se nesetkal s žádným problémem s nepřesností jen Rainstorm má nekratší hlaveň i kartuš tím pádem míň výstřelů ale věřim že za tu cenu jsou tyto PCP dost dodrý a snad v rukou lepších střelců by teprv byl znát jejich potenciál
jinak za cca necelých 6000 ran jsem řešil jen těsnící o-kroužky a to ne vždy proto že by byly v prdeli ale preventivně jinak spokojenost veliká 

Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
Chcem niečo presné a silné. Na súťaže s tým chodiť nebudem, ale chcem, aby sa na to dalo vždy spoľahnúť
Niečo ako marauder, ale hľadám ešte aj iné podobné PCP a potom podľa toho by som sa rozhodol, čo bude najlepšie. Chcem sa vyhnúť cenám nad 20tis kč ak by sa dalo, keďže chcem ešte k tomu pumpu.

Niečo ako marauder, ale hľadám ešte aj iné podobné PCP a potom podľa toho by som sa rozhodol, čo bude najlepšie. Chcem sa vyhnúť cenám nad 20tis kč ak by sa dalo, keďže chcem ešte k tomu pumpu.
Nevím jestli kombinace silná vs pumpa je vhodná volba pro příklad v 60 J dám 22 ran dva zásobníky a mám ze 200 bar jen asi 110 barů tak že otázka zní chceš pumpovat
nebo střílet
Někde sem čet u Alexxxuse tušim ta optika co mám dobrá do cca 80 metrů nedavno sem dával 100m a je fakt že už jsem nepoznal místo dopadu tak že pak budeš muset cálovat za lepší kukr.Ale na 30 m se da střílet i na špejle ale pak nepotřebuješ tu silnou zase
tak teď babo raď

Někde sem čet u Alexxxuse tušim ta optika co mám dobrá do cca 80 metrů nedavno sem dával 100m a je fakt že už jsem nepoznal místo dopadu tak že pak budeš muset cálovat za lepší kukr.Ale na 30 m se da střílet i na špejle ale pak nepotřebuješ tu silnou zase

Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
Pozor!Je Evanix Rainstorm RB http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... m-rb-45mm/ délka hlavně 485 mm a Evanix Rainstorm SL-SHB (toho mám já a je podle mého ze všech Evanixů nejpovedenější,přesný a lehce štelovatelný) délka hlavně 550 mm. http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... lshb-45mm/ .Na 30 metrů jde jednou dírou i bez regulátoru a na 30 J dám 7 zásobníků.
Naposledy upravil(a) RZ CZ dne 24 čer 2013 16:04, celkem upraveno 1 x.
U Evanixe se mění bicí kladívko a pružina.vladav píše:Všechny o-kroužky by pak měli bejt namazaný až se to bude skládat do kupy né![]()
U Hatsanů se prodává tuning jehla má Evanix taky něco podobnýho nebo to řešej jinak![]()
Evanix rozebíračka.Může sloužit jako universal video.Typy pušek Evanix jsou si podobné.
Znám jednoho majitele Ewanix-Windy City.177 a tomu se občas zasekne zásobník a nejde vytáhnout a potom následuje rozborka zborka.
BSA Scorpion SE 4,5
Slavie 630
Slavie 630
a to v jaké verzi? a s jakým zásobníkem? netuším co by se mohlo seknout na tom starém (původním) zásobníku tak, aby kvůli tomu musela proběhnout rozborka. Už mi z rainstorma sl-shb vylítaly tisíce diabolek a všechno cvaká jak má, žádný problém. Nebo má ten nový zásobník "ala budík"?
Čau říkal jsem si kdy se přidáš máš to pěkně nastřílenýRZ CZ píše:Pozor!Je Evanix Rainstorm RB http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... m-rb-45mm/ délka hlavně 485 mm a Evanix Rainstorm SL-SHB (toho mám já a je podle mého ze všech Evanixů nejpovedenější,přesný a lehce štelovatelný) délka hlavně 550 mm. http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... lshb-45mm/ .Na 30 metrů jde jednou dírou i bez regulátoru a na 30 J dám 7 zásobníků.

Jinak to zaseknutí zásobníku mám taky vyzkoušený nedal sem si pozor na zasunutí a zajištění, a při výstřelu mi vylítlo těsnění z hlavně a pak to fučelo zpět a v tom plastovém zásobníku jsou malý mezery kterýma to tlačilo další diabolku zpátky a následně při otočení se zmačkala sukýnka tý vytlačený diabolky a nešlo to ani dovnitř ani ven prostě voprus

tak že na to bacha hoši

Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
to..RZ CZ
Ten nastrel na 60m je super, Jako dalsi flintu sem chtel rainstorma ale odradilo me kdyz par lidi rikalo ze evanixi jsou dost nepresne a kord na vedsi vzdalenost,tak sem zacal koukat po marauderovi .25, zajimalo by me jak si stoji oproti tomuhle rainstormu v .22 a na kolik J jde naladit,ve vezi TH vypada moc pekne..
Ten nastrel na 60m je super, Jako dalsi flintu sem chtel rainstorma ale odradilo me kdyz par lidi rikalo ze evanixi jsou dost nepresne a kord na vedsi vzdalenost,tak sem zacal koukat po marauderovi .25, zajimalo by me jak si stoji oproti tomuhle rainstormu v .22 a na kolik J jde naladit,ve vezi TH vypada moc pekne..
CZ 455 Varmint Kuna,Klinsky/Vortex Venom 5-25x56
Air Arms Pro sport .177/Nikko Stirling Gold Crown 4-12x42
HS Product H11 Hellcat
LOV21
Air Arms Pro sport .177/Nikko Stirling Gold Crown 4-12x42
HS Product H11 Hellcat
LOV21
Není hlavní rozdíl mezi RB a SL v nabíjecím mechanizmu? RB ma klasickou kličku a SL má napínací páku a tlumenou hlaveň ( hlaveň v trubce ) možná proto píšou že má 550mm ) jestli se nepletu...RZ CZ píše:Pozor!Je Evanix Rainstorm RB http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... m-rb-45mm/ délka hlavně 485 mm a Evanix Rainstorm SL-SHB (toho mám já a je podle mého ze všech Evanixů nejpovedenější,přesný a lehce štelovatelný) délka hlavně 550 mm. http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... lshb-45mm/ .Na 30 metrů jde jednou dírou i bez regulátoru a na 30 J dám 7 zásobníků.
FWB 800 FT basic, burris
BSA R10 mk2, MTC Viper
N = R * fp * ne * fl * fi * fc * L
BSA R10 mk2, MTC Viper
N = R * fp * ne * fl * fi * fc * L