PS: Jsem začátečník

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Vona ta flinta hrozně leze do peněz. To máte pušku, k ní několik optik...
A k těm optikám držáky na baterky a silnou baterku a barevné filtry a lejzry, aby člověk taky využil ty možnosti...
Jenže tohle už nemůžu nosit v tašce přes rameno, potřebuji velký puškový batoh přes obě ramena.
A taky slušnej pozorovací dalekohled, dyť ta puška s tím velkým teleskopem je moc těžká na to abych ji pořád držel v ruce a koukal přes ni. To už se ale nevejde do toho batohu a potřebuji kufr a do něj se vejde ještě stativ k tomu dalekohledu, to už se nedá nosit na zádech, to chce auto. Ne že bych auto neměl, ale je to jenom stará kraxna, takže když pojedu si někam zastřílet nebo na nějakou soutěž, budu muset hrozně moc brzo vstávat. Jenže když budu hrozně moc brzo vstávat, budu z toho celej špatnej a ani to střílení s tím velkým teleskopem nebude žádná radost. Takže abych nemusel brzo vstávat a mohl si střílení užít, musím tu starou popelnici prodat a koupit mercedesa.
Jak říkám, ty flinty, to hrozně leze do peněz.![]()
[/quote]S634 píše:. Jako odstrašující případ budiž tady jeden, co si ho tak vytunil, až ho to přestalo bavit a chtěl ho pak tady prodat za úplně neprodejnou cenu, za kterou koupíš už něco o hodně lepšího.
No chtěl nechtěl, 1377 to bude tak jako tak. Já nevím o co ti v tom kitu jde (batoh, terčíky, jedna kraba diabolek a flaška na vodu či co) nebo o tu flintu. Jestli o flintu, kup jí tady v .177 a dokup jen pažbu, budeš na 2800kč, zbytek vraž do diabolek, kolimátoru nebo něčeho takového...Breba01 píše:Jojo, děkuji vám všem, ale já bych zase tu 1377 nechtěl, mě se prostě líbí tamten kit.