Tak som sa rozhodol, ze kym doriesim vyrobu vacsej tlakovej nadoby pod pusku, zatial si prestavim 200 S na mensiu spotrebu. Vcera som ladil cely den a kedze som to robil prvykrat, zabralo mi to dost casu a spotrebu asi 1000+ diaboliek
Tovarenske nastavenie mojej CZ200S bolo 15,5J s cim som nepocital po citani tohto fora, cakal som max.nejakych 14... Kedze zimne vecery budem travit strelbou do papierovych tercov na 10m, tak som ju komplet prestavil na takmer 7J. Fakt som sa najprv do toho nemohol trafit ale teraz som s vykonom, vydrzou a hlavne aj presnostou 100% spokojny. Neviem ci niekto robil z vacsieho vykonu mensi, tu sa vzdy riesi iba opacny pripad. Pri merani cez chrono som zistil jednu vec - cim je tlak v nadrzke vyssi a puska je nastavena na nizky vykon, strely pri 170-150 bar budu mat mensi vykon ako pri tlaku od 140 do 60. Najlepsiu konzistenciu teraz dosahujem pri tlaku od 130 do 70 - to je na cca 80 vystrelov. Po vcerajsich "testoch" uz nemam vo velkej flasi tlak viac ako 150, takze neviem kolko vystrelov to da od natlakovania 180 po tych 60

Momentalne od tlaku 150 do 70 to vydrzi 110 ran...
Okrem ineho som vcera namontoval aj diopter po mnesich problemoch. Dodali mi ho s mensim priemerom ako je priemer hlavne, tak som vcera obehol sustruznikov a jeden bol ochotny mi to na pockanie urobit. Takze uz teraz mozem nejaku dobu spokojne strielat, kym nepridu prve jarne dni a nezacne ma to tahat zasa von. Dovtedy hadam uz bude vyriesena vacsia tlakova nadoba