Chat......."Drozdovsko-Lipovsk? kartel:-)"

V minulosti fórum o online-chatu, nyní již takový obecný pokec ;) a nezařazené témy

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
zdendaxxl
Kontaktovat uživatele:
Re: Nedělní MOBILIZACE!!"DROZDOVSKÉ HNÍZDO"!

Příspěvek od zdendaxxl » 24 kvě 2013 09:18

Ahoj všichni :P Takže jsem se konečně dostal k sepsání toho nedělního reportu :oops: .Iniciátorem této akce se stal Žabák :wink: .V něděli ráno přišla zpráva jestli nezastřílíme :?: a že prý by se přijel podívat i Pytrs jehož "zoufalé volaní" o pomoc a radu s výběrem nové vzduchovky"slyšeli"snad všichni zasvěcení :D .Během chvíle bylo rozhodnuto,s vědomím a příslibem že získame do našich řad dalšího"postiženého",nešlo odmítnout :P .Počasí bylo celkem fajn až na nárazový vítr který rozhodně není přítelem nás"pressluftsportwaffen" :lol: .Na volaní odpovědělo několik členů "zdravého jádra Drozdovského uskupení :mrgreen: ",takže jsme se sešli v sestavě Žabák,zdendaxxl,BoboAUG,Mopako,Pytrs a později i Vypišek který ovšem dorazil až když poslední dva jmenovaní byli pryč.I přes ten výše zmiňovaný vítr jsme si dobře zastříleli,premiéru měla Žabákem zhotovená lízátka,která se osvědčila natolik,že jsme ani nestavěli sklopky :lol: .Myslím,že i Pytrs si přišel na své,nafotil,vyzkoušel a co vím tak už má ve výběru jasno...bude to AA S510 :wink: :P Věčný kutil Bobo své "QBcustom masakr" :lol: už téměř doladil k dokonalosti(má nový palmrest),ale chce to hnát ještě dál(v plánu je nová hlaveň z HW100 :shock: ,ale ode mě to nevíte :wink: )Žabák dal Steyru staronový kabát(paprskomet standart :lol: ),což mě trochu mrzí :( ,myslím že Kubajzzův "třešnovo-švestkový upgrade" :wink: měl něco do sebe,byl originální a Steyru slušel :wink:Já se nadále snažím zdokonalovat svou pažbu ala EVo a Mopako chystá prěkvapení v podobě pažby z home-made lepenice,tak jsem na ni moc zvědavý,dělá kolem toho strašné tajnosti,asi to bude stát za to :shock: 8)Jinak bezva odpoledne,brzy to musíme zopakovat,velké díky všem zúčastněným :wink: ......zxxl :P http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/Drozdov ... 050316.jpg
Přílohy
P1050304.JPG
Naposledy upravil(a) zdendaxxl dne 24 kvě 2013 15:08, celkem upraveno 6 x.

Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
Steyr LG110FT Custom Hunting/Sightron SIH TAC 4-12X40 AO HHR
http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/ .Změnil jsem nick na "Zdendaxx"
zdendaxxl
Kontaktovat uživatele:

Re: Nedělní MOBILIZACE!!"DROZDOVSKÉ HNÍZDO"!

Příspěvek od zdendaxxl » 24 kvě 2013 10:55

žabák píše:Celý dny doma a nemá čas sesmolit krátký článek? Uděluji důtku veliteli a pokuta krabičku diabolek (exact). :D
K tomu nejsi kompetentní srandisto :lol: :lol: :lol: Bo já su :twisted: :twisted: "DIKTÁTOR" :twisted: :twisted: :lol:
Smazaný uživatel 6696

Re: Nedělní report!!!"DROZDOVSKÉ HNÍZDO"!

Příspěvek od Smazaný uživatel 6696 » 24 kvě 2013 15:04

DIKTÁTOR? Na každou svini se vaří voda. Už tě mám v zaměřovači. Bejt tebou dobře bych nespal :lol:
BoboAUG

Příspěvek od BoboAUG » 24 kvě 2013 15:07

Hehe .. už to začíná :P jak jsem nedávno psal v jiném vlákně .. zabijem a následně nahradíme :D
Asi se vykašlu na nástrojařinu a udělám si živnosťák na věštící bábu :D
QB 78 deluxe .177 /Custom PCP masakr/ Optisan Viper 10x44IRS / Harris 1A2
11 x cal.177
zdendaxxl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdendaxxl » 24 kvě 2013 21:19

No pánové,přestaňte žvanit a koukejte se zítra vytáhnout :P :wink: Přeji pevnou ruku a dobrou mušku :wink: :mrgreen:
zdendaxxl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdendaxxl » 01 čer 2013 10:38

Nedáme teď někdy "odpolední trénink"asi budu potřebovat taky "vyzkóšet to prožino na teho kňóra" :P
Smazaný uživatel 6696

Příspěvek od Smazaný uživatel 6696 » 01 čer 2013 12:51

Já bych střílel až bych brečel :lol: , ale namám čas, protože dělám sklopky aby bylo na dalším Drozdovském srazu na co střílet. Teda aby jsme mohli udělat mini závod v HFT na cca 24 sklopek. Každej na mě SE.. :D , tak to musím dělat sám. Už mám jednu kompletní a za cca hodinu a půl budu mít tři. Jde to pomalu a je s tím drbání. Takovéj sponzorskej dar v podání pár sklopek by se hodilo :D budu jich mít 20 kusů a ještě 4kousky by se hodily. Nechci bejt na nikom závislej, tak je chci mít všechny doma. Pořád se ptát jestli někdo něco nedoveze a doufat že přijede je na prd.
zdendaxxl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdendaxxl » 01 čer 2013 13:01

Vydrž Prťka,vydrž :lol: :lol:
pytrs
Bydliště:tam kde žáby mají zuby a chřipka je jen zženštělost

Příspěvek od pytrs » 01 čer 2013 17:06

žabák píše:Já bych střílel až bych brečel :lol: , ale namám čas, protože dělám sklopky aby bylo na dalším Drozdovském srazu na co střílet. Teda aby jsme mohli udělat mini závod v HFT na cca 24 sklopek. Každej na mě SE.. :D , tak to musím dělat sám. Už mám jednu kompletní a za cca hodinu a půl budu mít tři. Jde to pomalu a je s tím drbání. Takovéj sponzorskej dar v podání pár sklopek by se hodilo :D budu jich mít 20 kusů a ještě 4kousky by se hodily. Nechci bejt na nikom závislej, tak je chci mít všechny doma. Pořád se ptát jestli někdo něco nedoveze a doufat že přijede je na prd.
neboj ja něco taky udělam :D čekam pořad na to jestli to uměj vypalit zas byl ten člověk marod tento tyden, tak že přišti tyden mi da vědět a když to nepujde tak ja taky nějake udělam neboj :D nenechame tě v tom ja bych taky střilel ,ale pořad nemam z čeho a nemam ani moc času čekam na prašule a pak hned jdu do toho pojedu to koupit do JSB snad do 14 dnu bude všechno a pak vyražim do DROZDOVA no ještě než to nastřilim tak snad do toho Prostějova na ten sraz to budu myt vše jinak čekam až se ozve ten (Amigo) z Jeseniku co koupil od Vipiška 410 až mi ji ukaže a furt nic snad zitra ale chčije a chčije :D
Smazaný uživatel 6696

Příspěvek od Smazaný uživatel 6696 » 01 čer 2013 19:59

Tak jsem jich dneska udělal 6kusů sklopek a ještě 4 mám rozdělaný. Je s tím drbání. Nejhorší je vyrobit první kus a potom to už jde. Když se to dělá na koleně jen vrtačka, svářečka, pilník a flexa, tak to není žádná erotika.
zdendaxxl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdendaxxl » 01 čer 2013 20:31

žabák píše:tak to není žádná erotika.
Kdyť jsi mi psal,že se s tím "mr.áš"celej den. :lol: :lol:....sem ti skoro záviděl :P
Smazaný uživatel 6696

Re: Chat..."DROZDOVSKÉ HNÍZDO"!..

Příspěvek od Smazaný uživatel 6696 » 02 čer 2013 11:35

Dneska jsem udělal další dvě sklopky a ještě na mě čekají dvě. Jsou to účelové sklopky, tak s krásou to nemá nic společného. Vypadají jako pedál u staré škodovky :D Ještě to chce pořešit nějakou povrchovku odolnější a vyzkoušet v reálu jak padají.
CIMG1480_PP.jpg
[*]
CIMG1481_PP.jpg
zdendaxxl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdendaxxl » 02 čer 2013 14:09

No co k tomu dodat :?: ........ty jsi hvězda :P
Přílohy
P1050354.JPG
Zatím prototyp
Termit

Příspěvek od Termit » 02 čer 2013 15:11

Hmm... Jednoduchý, učel zplní a nejspíš budou i funkční. Nic ve zlém, je to dřina. Taky jsem jich pár udělal, ale nejvíc mě to bavilo když jsem se na srazu podíval přez optiku a řekl třeba : Ty vole to je Bárt Simpsn....Nebo že někdo nadává že nemůže trefit kobru... a každý hned věděl kde byla...Byly to veselejší srazy...
Přílohy
DSC_0318-001.JPG
P1080074.JPG
Smazaný uživatel 6696

Příspěvek od Smazaný uživatel 6696 » 02 čer 2013 17:34

Má 10 zvířátek a bude i 10 pedálů :D Chtěl jsem něco co se dá vyrobit tak trošku narychlo a aby to bylo co nejvíc skladné. Odřezat to a potom na to hodit nějakou siluetu v podobě zvířátka či něčeho jiného už bude sranda, ale až se něco sežene. Dělal jsem ježka, nosorožce, kačenku, šneka a papouška a dělat to jen flexou a pilkou je moc velké drbání.
Termite máš pěknou sbírku.
Ještě musím vyrobit alespoň dvě sklopky s killzónou 20cm, páč Zdendaxxl je dobrej teoretik s krásnou flintou, ale zatím bohužel mizernej střelec :lol:
Odpovědět