Zoraki HP-01
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak už mám taky Zorku . Hezká zbraň přijemna do ruky ,střelba z PCA pistole ma něco do sebe mám roky gamo P900 ale Zorka je jiná liga .
low end PCA, PCP, Pružina
Re: Zoraki HP-01
Zbek:
Jsi s ní spokojený? Už si ji otestoval?
Jsi s ní spokojený? Už si ji otestoval?
Provedením pěkná váha je taky optimální. Dobře se drží v ruce.Dal sem jenom zatím tři rány do kartonu a par naprázdno a vystřel je příjemný. Teď to bude chtít se spřátelit s muškou . Bohužel sem musel odjet po koupi hned do lázni tak se těším na návrat až ji proženu. Mám dotaz jaký jsou nejpřesnější diabolky 5.5 na tuhle zbraň. Nebude ti chybět žabaku?
Samozřejmě že mě bude chybět
Já v 5 a půlce diabolky netestoval. Jen ve 4 a půlce. Já ji dával v 5 a půlce jen exact jumbo. Měl jsem ji krátce celkově a v 5 a půlce cca měsíc.

- Loveckysalam
- Kontaktovat uživatele:
Ztratil jsem O kroužek na Zoraki ultra, nevíte někdo pls rozměr toho O kroužku u hlavně ?
předovky - Ardesa Ranger, Derringer GG ráže 45 a 9mm atd......
Zoraki v JGS mají jen ve F verzi (a ještě ji vychvalují jakoby byla kvalitnější), máte ji někdo? Je nějak limitovaná oproti té bez F, nebo je to jenom omezení počtu pumpnutí v návodu k použití? Chtěl bych si ji pořídit, ale teď váhám.
Slavia 634 4,5 r.v. 2012 + NikkoSt. MM 4x32 AO IR MD / BulletProject 6-24x50SFE
2 rozsévačky broků Gamo AF-10 + lovecké broky z kovohutí za 150/kg
Já měl na Zorce taky Fko a pumpoval jsem 4x. Byla to ultra.
Takže jsou opravdu až na to F stejné jako z pushka.eu, nejen že se dá víckrát pumpnout, ale i co se týče výkonu neudělali žádnou změnu v nastavení pojistky?
S634 píše:Zoraki v JGS mají jen ve F verzi (a ještě ji vychvalují jakoby byla kvalitnější), máte ji někdo? Je nějak limitovaná oproti té bez F, nebo je to jenom omezení počtu pumpnutí v návodu k použití? Chtěl bych si ji pořídit, ale teď váhám.
Já tam mám taky F, kupované na pushka.eu a jak jsem zde již někde uváděl mělo to na 5 pumpnutí okolo 224m/s
s JSB Exact expres
S634 píše:Takže jsou opravdu až na to F stejné jako z pushka.eu, nejen že se dá víckrát pumpnout, ale i co se týče výkonu neudělali žádnou změnu v nastavení pojistky?
Měl jsem Zorku Light bez Fka a ta se pumpovala 3x a ta druhá byla Ultra a měla Fko a pumpovala se 4x a měla rychlost cca 200m/s s exacty. To F ani nevím co znamená a ani jsem to neřešil. Pojistky mají obě stejné. Nepoznal jsem žádný rozdíl mezi němy.
Tys ji ale dával
střilim ve sklepě na jedno pumpnutí a dostatečný občas dam dvě pumpnuti to výkon hezky naroste zkoušel sem i tři ale pocitově už moc výkon nenarostl ale 4 sem teda ještě neskoušel už ten třetí de ztuha ztuha .

- Loveckysalam
- Kontaktovat uživatele:
Já s ultra dávám na 4 pumpnutí cca 210m/s s exact a na 1 pumpnutí je dobrý střílet do lidí, dělá to jen krvavej flíček přes monterkové kalhoty.
předovky - Ardesa Ranger, Derringer GG ráže 45 a 9mm atd......
To mě teda nemile překvalilo, myslel jsem že Ultra bude mít kolem 16J a ono je to jenom 10J. Je nějaká pumpovací nebo natahovací pistole, která by aspoň těch 14J měla i bez tuningových dílů?
Jinak střelba s malou energií, jen tak někoho trápit, to nedělej ani škodné. Pokud potřebuješ jen nějakou malou škodnou vyplašit (psa, kocoura, dorážející drůbež), střílej něčím "fackovacím" co až tak moc nebolí, ale lekne se - třeba z obyčejné dětské kuličkovky co má jen zlomek jednoho joule. No na psa/kocoura už možná i ta diabolka z jednoho pumpu, minule jsem jednoho pouličního jezevčíka musel fest přetáhnout lopatou aby přestal dorážet na naši fenku.
Jinak střelba s malou energií, jen tak někoho trápit, to nedělej ani škodné. Pokud potřebuješ jen nějakou malou škodnou vyplašit (psa, kocoura, dorážející drůbež), střílej něčím "fackovacím" co až tak moc nebolí, ale lekne se - třeba z obyčejné dětské kuličkovky co má jen zlomek jednoho joule. No na psa/kocoura už možná i ta diabolka z jednoho pumpu, minule jsem jednoho pouličního jezevčíka musel fest přetáhnout lopatou aby přestal dorážet na naši fenku.
Já teda nevím, kde jsi byl na těch 10J. Mě to chodí v .22 174m/s(exact) a ve .177 224m/s(exact), což ani v jednom případě není 10J ale 15,59J a 13,8J