a ticho!?naboj do malorazky s dutinkou je z pravidla subsonicky a s tlumicem od hatsana AT44 s 4mi prepazkami je tissi jak ten hatsan v 40J.mam to vyzkousene na cinske malorajde se zavitem 20UNF1/2
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nemáš pravdu.4 jsou na hnůj, podávky 3 vidle jsou lepší, lehčí a mají delší toporo, líp se s nima házíPEPAN píše: Jinak každopádně nejlepší zbraň jsou třeba vidle 4ky, je to tichý, nemusí se nabíjet, daj se házet a sundáš tim všechno
když je ta .22 tak skvělá, máš pro mě, prosím tě, nějaký racionální vysvětlení, proč ze 122 střelců ani jeden nestřílí s .22 ?S634 píše:Sežeň si do toho silnější pružinu a bude ti vyhovovat, uvidíš. Ta pružina co tam máš, je odlehčená, pokud je dovezená přes německý obchod, tak bude mít jenom 7,5J a to je na 5,5 fakt málo. Při 16J je rozdíl 4,5/5,5 velmi malý a už dost začínají převažovat výhody 5,5mm.
Teda pokud ten důvod není cena střeliva.
Taky jsem řešil problém s neskladností 5,5 mm, ale co jsem si koupil dodávku tak vše v poho.S634 píše:
Jenom 5,5 má o něco dražší, větší, neskladnější munici.
PEPAN píše:drsnéale ono na tom něco je, krabička 5,5 je zdělaná klidně do hoďky, stejnou krabičku 4,5 mam klidně na několik měsíců
Já nevím kluci jak to děláte ale já vystřílím krabičku obojí ráže za stejnou dobuS634 píše:Někdy mám pocit, že v té krabičce jich bylo jenom 50, jak je to rychle pryč, přitom je jich tam půlka co je v 4,5. Ta 5,5 prostě ubývá nějak rychlejc, jakoby mě s každým výstřelem neubyla jedna, ale třiNějak líp, pohodověji se s tím střílí, tak člověk ani nevnímá, jak to letí.