Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
jak je to s rozměrama? nešlo by to vrazit třeba do Slávie 634?
Re: Vzduchovky Hatsan
Zdravim,už máte někdo toho novýho Hatsan striker edge doma...?zajímala by mě ráže 5,5 mm a výkon...?za 2103kč co jí nabízej na kozap.cz je to flinta s taktickou pažbou...která nebude mít konkurenci,pokud bude mít solidní parametry...už je maj všechny vyprodaný...
Jednoho Strikera mám a je tak akorát vhodný na plechovky od piva do 20m
BSA Scorpion SE 4,5
Slavie 630
Slavie 630
http://hunter-shop.cz/NAHRADNI-DILY-ZBR ... -16-J.html[/quote]
Má už někdo praktickou zkušenost s tímto systémem ?
(Vortex - existuje 5 variant, huntershop nabízí 2)
Má už někdo praktickou zkušenost s tímto systémem ?
(Vortex - existuje 5 variant, huntershop nabízí 2)
CZ 200S 4,5 + Mamba Lite 3-12x44
Grüß Gott - Berg heil!
Grüß Gott - Berg heil!
Kebyže do niektorého hatsana so zlamovacou hlavňou namontujem silnú pružinu a skrátim hlaveň napr na tých 25-30cm (proste tak, aby diabolka bola vonku skôr ako dôjde k nárazu piesta), tak by sa mohla zvýšiť presnosť a mať tak presnú a silnú pružinovku? Pripadne by sa ešte spúšť poladila... čo myslíte?
urezanim hlavne zase o vykon prijdes 

jo viem, ale zas až tak moc by to nemalo byť (podľa výsledkov chalanov, čo rezali S634) a navyše keď do H125 dám silnejšiu pružinu, tak aj po skrátení by sa to mohlo pohybovať niekde blízko 300 m/s a to myslím, že je pre 4,5 tak či tak dosť...
Mal som H135 cal 4,5 , tuningová pružina z merkurie, Exact heavy lietal 298-299 m/s. Myslím že aj po skrátení hlavne bude energie nadostač.
Zdravim,tak ráno mi přišel Hatsan striker edge r.4,5 mm v černé barvě....měl jsem objednanou 5,5 ale beznadějně vyprodáno...cena 2099 kč na hunting-shopu....podle výrobce udávaných cca 260-280m/s dle použití střeliva,jednoduchá taktická pažba s tvrdší bodkou z polymeru...masivní ocelová hlaveň......zítra otestuju a napíšu další info...
Prosim o pomoc
Zdravim mám novou(bazarovku) vzduchovku Hatsan 105 a nejde mi nabíjet.
Natáhnu jí do polohy kdy se mechanismus aretuje
po následném odjištění jde píst zpět s s natahovací pákou, tudíž asi ten háček nezachytne píst
je to možné ? Jak to opravit je na na to nějaký fígl ?
Natáhnu jí do polohy kdy se mechanismus aretuje
po následném odjištění jde píst zpět s s natahovací pákou, tudíž asi ten háček nezachytne píst
je to možné ? Jak to opravit je na na to nějaký fígl ?
Zdar pánové,
ta Hatsanovská novinka místo pružiny, píst Vortex - už to někdo máte ?
ta Hatsanovská novinka místo pružiny, píst Vortex - už to někdo máte ?
Naposledy upravil(a) Paroh dne 28 kvě 2013 21:12, celkem upraveno 1 x.
hoď link na Poliakov pls
tyhle nabízené písty se dají použít pouze do modelů slabší výkonové třídy H 70,80,90,105,Striker.Gas ram má průměr cca 19mm dle dutiny v pístu těchto vzduchovek, výkonné modely H 125,135,150,155 mají tento rozměr 21mm a o hodně větší nátahovou dráhu pístu.
No kdyby někdo našel odkaz nebo prodejce gas ramu do H 125-155,hoďtě jej prosím na sklo,díky
No kdyby někdo našel odkaz nebo prodejce gas ramu do H 125-155,hoďtě jej prosím na sklo,díky
Ako nič ma do toho ale tlakovať to vzduchom a nie inertným plynom... Nebude tam piest alebo niečo časom korodovať?
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
pokial tam bude stale tlak, tak to korodovat nebude
aj flase na vzduch sa odporuca skladovat stale pod tlakom prave z dovodu aby to nekorodovalo
ale aky velky ten tlak ma byt neviem...
aj flase na vzduch sa odporuca skladovat stale pod tlakom prave z dovodu aby to nekorodovalo
ale aky velky ten tlak ma byt neviem...