Hnedka z kraje, je to už déle než 2 roky co firma Diana objížděla výstavy s větrokou a chlubila se s ní,
Já šel na výstavě v Lysé nad Labem za dovozcem, za majitelm firmy Arms-cz a chtěl si pušku koupit,
odpoveď ve stylu "to nikdo nebude chtít" a ona bude jen v energii 40 joule - to se nebude prodávat mne rozebrala jak nikdy,
no kdesi za devatero horami a devatero řekami (tentokrát směrem na východ) je firma Dynax, a její majitel mne kontaktoval se slovy
"nechcete ji vyzkoušet" ...
Nějakých 6 týdnů jsem ji pravidelně proháněl ve sklěpě či u kamaráda na zahradě ... z pušky jsem já osbně vystřílel okolo 2 škatulí diabolek a kamarád spolku s našima přítulkama další dvě škatule, pokud jsem střílel v teplotách nad nulou dal se vklidu používat jednoranový nabíječ - pokud přituhlo tak jsem používal bubínek.
Puška stojí cca 990 euro to je při dnešním kurzu cca 25000 je to docela dost, Diany pružinovky byly drahé s cenou postupně dovozce sjel dolů
a domnívám se že i s touto cenou bude postupně Diana sjíždět aby mohla plně konkurovat HWéčku (cena 970 euro)- kvalitou by na to měla .... puška trefuje.