2-634
Je toho tu viac, aj vo vlákne - Jak na zpětný ráz? - kďe na konci si položil túto istú otázku. Kludne prečítaj celé vlákno, má len pár stránok.
"* oni neopírají levý loket o bok - já opírám, mám to změnit?"
Keď máš tak stabilnejšiu polohu, tak opieraj...Najdi si čo je pre teba to naj, nastrel, zmeň, nastrel, porovnaj...HLADAJ...ide o to aby si sa netriasol, tak na starú nemysli
"* opírají předpažbí v těžišti o otevřenou dlaň - já o druhé články prstů a palec pootevřené pěsti. Takže zřejmě mám zrušit oporu levým palcem a opírání změnit, hlavně aby to byl úchop levou "kluzně" abez možných stranových vlivů? "
...HLADAJ...skús tak onak, porovnaj, aký máš z toho pocit...sústrel.
"rukavice (ne ty úplně obyč, jsou to nějaké lepší i s návodem a parametry, co je mně jich líto roztrhat na dvoře), ještě jsem ale nezkoumal jejich vliv na přesnost."
Pozri sa na BanchRestovú strelbu(BR) ak pochopíš ich pointu, skús to aplikovať na bežnú strelbu...Ide o to aby zbaň v ruke akokeby plávala, žila vlastný život(...dosť bolo básnení

)
Presne ako pri lukostrelbe,...skús NEOPLIVŇOVAŤ pušku. BR strielajú sícce s niečím iným, ale pri pružinovke to platí dvojmo, až trojmo!
"ad mazání - "lenže grafit neni ani čierné ani hnedé uhlie...alebo skús pušku namazať s diamantom, alebo ten diamant zapáliť. Podstaťe je to to isté... (C)
PS.: Páči sa mi tvôj humor, ako tu cvičíš s luďmi...som presvedčený(po prečítaní tvojej reakcie na smetákový výcvik), že pri sformovaní týchto otázok sa bavýš dobre, pokladám to za pozitývné, lebo tu aspoň šíriš úsmev
2-OneTouchy
"Som netušil, že predpažbie sa nemá držať to potom načo tam robia ryhovanie a kadejaké zdrsnenie povrchu?" Je Slávia navrhnutá ako obič polná vzduchovka, aj pre uja Kazimíra na vrabce(zlatá stredná cesta - aby mohli predať kvantum) a nie ako závodný špeciál...