Příspěvek
od S634 » 15 bře 2013 11:36
Nemohl jsem včera reagovat, protože jsem byl celý den až do večera na poradách, sice jsem zprávu otevřel, ale přečetl ani ne celé 2 řádky, domů jsem přijel v 10 večer a byl jsem tak hotový že jsem se ani nenajedl, lehl a usnul, ani jsem se nevykoupal. Mimoň jsem, protože nic nevím a teprve se to všecko učím tak prosím, méně agresivity a citových výlevů a více pochopení, každy někdy nějak začínal.
Dík za rady i potvrzení těch "zakletých" JSBček že fakt lítají doprava dolů, dneska se asi ke střílení nedostanu, ale zítra hned zastřelím na JSB a nastavím jak jsem mi tu poradili. Stůl tam nedostanu, leda takovou tu starou "pružnou" školní lavici, ale mám tam poblíž starý mražák, tak z něj když upravím polohu terče, by to mohlo jít. Na 15m bych mohl vsedě, ale je to hledání středu terče přes větve.
To že ji musím držet oběma rukama i při zastřelování s oporou jsem nevěděl, o oporu jsem opíral vzduchovku.
Ještě k postoji - vzduchovku mám položenou plochým spodkem předpažbí na pootevřené pěsti a palci levé ruky, mám úchop změnit hned, nebo se mám zařídit až podle toho jak dopadne ten terč s JSB?
Se srazem je to dobrý nápad, ale vzhledem k situaci u nás doma by bylo lepší, kdyby takový sraz byl na jihu Jižní Moravy, protože jinak se tam nedostanu.
Co se týče brýlí, přivedli jste mě na možná dobrý nápad - ze starých brýlí si vezmu pravé sklo (je slabší jenom o čtvrt dioptrie než mám teď), nechám ho zbrousit na cca průměr okuláru kukru, nasadím na to smršťovačku a zafouknu to horkým vzduchem. Vím že s osou a uchycením mohou být problémy a nebudu to moci nasazovat přímo na kukr, ale na nějaký kroužek, tak jak to bude, vyfotím a ukážu.
PS: pošta tu sice je, ale má žena je absolutním nepřítelem zbraní, ani zamčenou ve futrále ji nesmím mít doma, natož si pak pořídit ke střílení něco co vypadá že hodně stojí, nebo si nechat poslat diabolky poštou! Diabolky by mi sice došly, ale už bych je neviděl. Syn za mnou chodí střílet potají. Ani žena neví, že flintu má většinou za zády v autě!
Slavia 634 4,5 r.v. 2012 + NikkoSt. MM 4x32 AO IR MD / BulletProject 6-24x50SFE
2 rozsévačky broků Gamo AF-10 + lovecké broky z kovohutí za 150/kg