Rád bych za všechny,poděkoval mistru Amerlockovi a vzkázal mu že své naděje upínáme k jeho rukám.

Zdravím všechny QBéčkáře,i nadšence střelbě a kutění hovící!
Dnes jsem nastřeloval na ARku svoji staronovou optiku 6-24x50AOE,Walther se přestěhoval na nový přírůstek v mé sbírce a sice AA S510 SL Carbine,kterou jsem se rozhodl pořídit také z toho důvodu,abych měl fyzickou a praktickou možnost nějakého srovnání(cena=výkon)zkrátka chci vidět a na vlastní kůži vyzkoušet,ten rozdíl mezi flintou za dva a za dvacet ale o tom snad někdy jindy.

Takže,rád bych tu ukázal svůj dnešní nástřel,rovněž tím potvrdil své tvrzení ve vláknu o "Noname puškohledy 6-24x50 AOE ??"že nemění nástřel při jakémkoli zvětšení.(snad nejsem úplně OT)Myslím že pro majitelé QBéček je to zajímavá alternativa.
Alexxxus snad promine,ze se tu prezentuji s jeho terčem,ale od toho je na svých stránkách má,alespoň doufám a moc mu za ně děkuji(jsou výborný)

.Takže stříleno jako posledně,z níže uvedeného hadware,výše uvedené optiky 25m.Chci ještě říci,že díky svým chybám,jsem to střílel celkem třikrát,než se to podařilo a ty čtyři terčíky s nejmenším přiblížením jsou spíše vadou oka(-0.5) než optiky.......
nedejbože QB....

Obrázek si udělejte sami
Dobrý cooo

(v levo je 1kč a vpravo slovenský cent..jsme přeci mezinarodní

)