Chlapáci, nebojte se ničeho. Bullet používal vlastník zbraně předemnou, já koupl tuto zbraň i s touto optikou. Stejně jak byl on spokojený, tak i já jsem zatím už rok spokojený. Na 30 nebo 50 metrů není žádný problém
Myslím si ale, že to s těmito optikami bude stejné jako s např. s Deltou titanium. Zezačátku byly vychvalované, dnes jsou zatracované - to je holt ta nestálá čínská kvalita. Můj Bullet se např. narozdíl od Alexxxusovy recenze nezamlžuje, zvětšení 24x je v pohodě koukatelné, ale je to optika stará 2 roky. Kdo ví jak je na tom ta samá optika dneska.
Aleši, ty jsi testoval asi novější kus, který šel s kvalitou hodně dolů, protože se s polovinou závad nestotožňuji. Ale ty kluky tolik nestraš

Ty jsi koukal do optik i za 20000,-, pak už se člověku zpátky nechce. Ale každý jednou začínal a myslím, že když jsem spokojenej s Octávkou a kamoš mě sveze v Meďourovi, tak začnu být s Octávkou asi nespokojenej. Je to ale hlavně o financích. lepší začít na průměru a jít pomalu dál. A nebo koupit S III. za 20 tis., pětkrát do roka si zastřílet na terč, semtam na nějakýho myšáka a pak zjistím, že mi je vlastně k ničemu
Takže je to hlavně o tom k čemu ho chci používat a pak už o financích.
A hlavně: NA KOPAJÍCÍ VZDUCHOVKY HLAVNĚ GAMO HATSAN S634, ALE I HW POPŘ. AA PS BYCH TENTO TYP OPTIK NEDÁVAL. I KDYBY STÁL 500 KČ, TAK JE VYHODTE DO KOŠE!!!!!