Dokopal jsem se k "tuningu" svojí Drulovky, protože jsem chtěl pistoli vrazit do puškové pažby a nechtěl čekat až bude jedím šikovným pažbářem vyrobena tak jsem z plnotučné MSI Drulovky sundal puškovou pažbu a přakábátil ... kupodivu to chtělo uříznou kus železa na flobertce ze spouštáku a pak ji jen dopasovat do pažbičky a bylo.
Na hlavni je závit 1/2UNFx20 pro montáž ozdobného závaží.
Kolimátor je poněkud dražsí než kolik stála pistole je to Nikko Stirling XT a stál mne něco okolo 200 liber, je menší nebo skoro stějně velký jako Docter a je včetně montážní destičky, vydžel na CZ75 v 9mm Luger (nyní tam mám C-more), červený bod je mrňavounkej

2 M.O.A.
Protože mne zajimalo a asi nejen mne jestli je hlaveň do rámu jen naražená nebo kolíkovana tak musím připadně uschopňovače zklamat, hlaven drží v rámu s pomocí železného čepu a ocelové, snad kuličky, čep je celkem snadno možno odvrtat do okamžiku kdy vrták přijde do styku s kuličkou, buď se vvylámou břity na vrtáku nebo ten "rozjebe" pouzdro ve kterém hlaveň sedí.
Hlaveň ma zkrácenou nábojovou komoru a nejde do ni nabít patrona .22 Long rifle, prostě nejde. .22 Short tam narvat jde ale většina výkonu odfoukne výfukem pod hlavní, energie se zvíšila o pár joulíku ale řev to byl neskutečnej co pistole dělala.
Během nedělní akcičky proběhne testování za účelem recenze - moje + Duffiozova Drulovka bude v permanenci.

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků