KalibrGun Valdy EU s.r.o.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Opravdu výrobce potvrdil i na "Pažbu", že lícnice nejsou. Tak kluci truhlářský, kdo je zvládnete vyrobit? A za kolik? Na černo si ji klidně stříknu sám. Určitě nebudu jediný zájemce. V nejhorším to zatím omotám maskovací páskou.
Re: KalibrGun Valdy EU s.r.o.
Dodej nákres a můžu Ti ji na frézce vysmahnout klidně i z černého plastu.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
-
Piku, Ty už jsi si vyrobil celou pažbu i s novou lícnicí, nevyrobil by si jen lícnice i pro nás, ošizené vyznavače ropných produktů? Tvůj typ se mi líbí dokonce víc, než originál. Díky předem Honza ( Samo, že od té doby, co byly vynalezeny peníze, se u nás za práci neděkuje ).
-
Třeba by pasovala tato plastová lícnice na pažbu.Je ve verzi vysoké a nízké. Popřípadě lehce upravit. Je ve všech barvách.
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=2438
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=2438
Myslím si, že by to šlo zmastit z laminátu a barva se na to dá dát jakákoliv. Je třeba zmastit jeden vzorek a po udělání kopyta z toho vypadává jedno za druhým.
My nemáme peníze, my jsme delegace!

Nech sa nehnevaju ale za 1000€ flinta este k tomu v plastovej pazbe aby sa nezmohli na taky kusok plastu je prinajmensom podivne.
Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
Možná bych si při té ceně co teď za Cricketa chtějí, raději počkal no novou flintu od Aeronu.
Nedávno jsem mluvil se Suchomelem a podle toho co mi říkal, to bude docela zajímavé "udělátko".
Přičemž cena v základu, by samozřejmě předběžně, neměla jít nad cenu plastového Cricketu.
Otazkou je, kdy půjde do prodeje.
Vypadá to, že už možná tento rok - uvidíme.

Nedávno jsem mluvil se Suchomelem a podle toho co mi říkal, to bude docela zajímavé "udělátko".
Přičemž cena v základu, by samozřejmě předběžně, neměla jít nad cenu plastového Cricketu.
Otazkou je, kdy půjde do prodeje.

Vypadá to, že už možná tento rok - uvidíme.
Léčíme nákazu - "Pěkně KULKOU po KULCE".....
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
-
Dobré nápady. Některý se určitě ujme. Teď čekám, kdy KG dorazí. Ano, ohledně přístupu firmy plně souhlasím s názory na tomto fóru.
Já už jsem naměko a kůpim i ve dřevě a ještě ta hudba k tomu.Opravdu by mi vyhovoval na mé procházky

to třetí video je ale bullpup QBčko 

VSCharlie... Vyděl jsem funkčí prototip v tradiční český vzduchovkový ráží 7,62 mm...
Vypadal moc dobře 

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
-
Včera dorazil Cvrček v plastu. Jedna změna - manometr je číselný. Už ne barevná pole. Všem pěkný den.
Hmm, tak to já mám ještě barevná pole.
Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
Dávají tam oba typy.
Ty manometry jsou úplně stejné, jde jenom o ten papírek.
Lidi mají radši čísla, protože se jimi můžou kochat, výrobci mají radši barevné pole, protože je to pro ně méně problémů.
Ty manometry jsou úplně stejné, jde jenom o ten papírek.
Lidi mají radši čísla, protože se jimi můžou kochat, výrobci mají radši barevné pole, protože je to pro ně méně problémů.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
- AntonČechov
Byl jsem na Pazbe. tedy na GUN.CZ
Videl jsem tam KG standardy - ve dreve a v plastu. Pribaleno: dva zasobniky a dve pruziny.
Tak jsem je potezkal... A zde jsou prvni dojmy:
Pozitiva:
1. tak tichou vetrovku jsem jeste nevidel
2. 14 rany zasobnik.
3. weaver lista
4. krasna a lehka spoust
5. seriditelnost vseho mozneho bez vetsich zasahu
6. celkovy dojem - robustnejsi - ale o to vice duvery
a pekne zpracovane
7. pracovni tlak 300 Barru - konecne, uz bylo sakra na case, 200 Barru dlouho nevydrzi ani v 16J
8. uchytky pro dalsi zasobniky v pazbe ... nic noveho, ale je citit pece o zakaznika
dojemne ....
negativa
1. cekal jsem, ze nebude nejlehci, ale stejne jsem byl zaskocen vahou - zejmena u plastove verze -pres 3 kg bez optiky...
2. prebijeci paka ve stylu LS ... tenka, tuha, ani vzhledove ani funkcne se mi nelibila. Neni nad poradnou BA...(subjektivne)
3. prebijeni "za uchem"... zrejme to bude otazka zvyku, zakze zatim to necham jako svuj subjektivni nazor.
4. v porovnani s EDgunem o neco prijemnejsi pocit pri priliceni...ale porad studi to a vadi to.
5. zdalo se to mi, nebo i vy mate pocit, ze predek Cricketu Standart je az moc tezky??? U kratsi verze asi to bude OK...
Zatim je to ode mne vsechno k AirArms 510 F.A.C. v Bullpupu
jinak cena....soucasna cena je asi o 5.000 nade mnou ocekavanou, takze cenove porad zde mame klasiku od konkurence -
BSA, Daystate, FX... Na Youtube je spousta zvastu o cemsi jako "semiautomatic kit" jak pro EDa tak i pro KG, zdanlive vypada jednodusse a slibne, tak asi pockam az bude KG semiautomatic, to uz nemusim pokazde hledat paku za uchem nebo pouzivat doporuceny Alexxxusem turecky sed s prebijenim levou rukou - dobry napad, ale ten sed je na ... neni
to na dlouhe strileni, zkratka

Videl jsem tam KG standardy - ve dreve a v plastu. Pribaleno: dva zasobniky a dve pruziny.
Tak jsem je potezkal... A zde jsou prvni dojmy:
Pozitiva:
1. tak tichou vetrovku jsem jeste nevidel
2. 14 rany zasobnik.
3. weaver lista
4. krasna a lehka spoust
5. seriditelnost vseho mozneho bez vetsich zasahu
6. celkovy dojem - robustnejsi - ale o to vice duvery

7. pracovni tlak 300 Barru - konecne, uz bylo sakra na case, 200 Barru dlouho nevydrzi ani v 16J

8. uchytky pro dalsi zasobniky v pazbe ... nic noveho, ale je citit pece o zakaznika

negativa
1. cekal jsem, ze nebude nejlehci, ale stejne jsem byl zaskocen vahou - zejmena u plastove verze -pres 3 kg bez optiky...
2. prebijeci paka ve stylu LS ... tenka, tuha, ani vzhledove ani funkcne se mi nelibila. Neni nad poradnou BA...(subjektivne)
3. prebijeni "za uchem"... zrejme to bude otazka zvyku, zakze zatim to necham jako svuj subjektivni nazor.
4. v porovnani s EDgunem o neco prijemnejsi pocit pri priliceni...ale porad studi to a vadi to.
5. zdalo se to mi, nebo i vy mate pocit, ze predek Cricketu Standart je az moc tezky??? U kratsi verze asi to bude OK...
Zatim je to ode mne vsechno k AirArms 510 F.A.C. v Bullpupu

jinak cena....soucasna cena je asi o 5.000 nade mnou ocekavanou, takze cenove porad zde mame klasiku od konkurence -
BSA, Daystate, FX... Na Youtube je spousta zvastu o cemsi jako "semiautomatic kit" jak pro EDa tak i pro KG, zdanlive vypada jednodusse a slibne, tak asi pockam az bude KG semiautomatic, to uz nemusim pokazde hledat paku za uchem nebo pouzivat doporuceny Alexxxusem turecky sed s prebijenim levou rukou - dobry napad, ale ten sed je na ... neni
to na dlouhe strileni, zkratka

BSA Lightning XL SE GRT 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5