Flobertka ZOM
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ad Ales a nabijeni s optikou:ty tvoje tlouky od hmozdire tam nenarves.U me to chtelo dva dny praxe,ale nemam takovy koliky (prsty).
Pokud nemate verzi se zasobnikem,tak je zbytecny nicit flintu.
Pokud nemate verzi se zasobnikem,tak je zbytecny nicit flintu.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Flobertka ZOM
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Ale ten zasobnik tam opravdu je a je funkcni na .22 lr jako u Tozky.Pro flobky je to jen dekorace.Rozhodne je lepsi predelavat tuhle flintu,nez tu bez.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
proč ničit flintu, samotný pouzdro závěru bude skoro bez změny, nosič spouště se jen nějak upraví, funkčnost naprosto bez změny, a uchycení pažby je oříšek-dokud něco nevymyslim tak na to určitě kašlu.
Včera jsem odvrtával zalomený šroub a jeden šíleně prasecky dotažený(
přestavby jsou fajn, a vždycky je z toho pak něco lepšího, jako asterix
Včera jsem odvrtával zalomený šroub a jeden šíleně prasecky dotažený(
přestavby jsou fajn, a vždycky je z toho pak něco lepšího, jako asterix

Nejde!Prostě NNe
Zkousel jsi uz nejakej tercik?Jdu poslat SZ
Tak co presnost?Strili to dopredu?
Tak co presnost?Strili to dopredu?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
včera úplná tragédie- ne tak úplně vinou pušky, byl silný vítr a lehká puška mi jen tim větrem v rukou vlála, navíc jsem nebyl na cc 40 ran schopen nastřelit(vytrvale se mi pletly strany na točítkách
ve sklepě paneláku se rány strašně rozléhají(venku je slyšet jen tlesknutí) tak padly jen 2 rány na 17m, první o 2 cm vedle druhá skoro centr
jdu to zkusit znova, přinejhoršim se zastavim v sobotu za ostrostřelcema, nebo v neděli na kapslovně. na mě je ta puška opravdu lehká
Jak jsem právě zjistil nemám zkrácenou komoru, jen provrtanou, takže větší přesnost z toho asi stejně nevyždímem. Dle odhadu z včera asi bude trefovat pivní tácek tak na 40m..

ve sklepě paneláku se rány strašně rozléhají(venku je slyšet jen tlesknutí) tak padly jen 2 rány na 17m, první o 2 cm vedle druhá skoro centr
jdu to zkusit znova, přinejhoršim se zastavim v sobotu za ostrostřelcema, nebo v neděli na kapslovně. na mě je ta puška opravdu lehká
Jak jsem právě zjistil nemám zkrácenou komoru, jen provrtanou, takže větší přesnost z toho asi stejně nevyždímem. Dle odhadu z včera asi bude trefovat pivní tácek tak na 40m..
Nejde!Prostě NNe
To je divny,ale uvidis v klidu v bezvetri.Nam strili paradne.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Pepane neděle Kapslovna a provětrame všechny flobky co mám 
ZOMka ve sklepě fakt řve jak zjednaná.

ZOMka ve sklepě fakt řve jak zjednaná.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
tak na 50 m je to tak do toho tácku, zásahy se občas sejdou-takže možná jen nějaký bordel, asi to bebíčko v komoře zevnitř nezačištěný.
horší je že mi dost často nevyjde rána a otisk zápalníku jen napůl a směrem od kraje, přitom klepe jinak velice pěkně a teď najednou z těch 5 ranných položek vždy aspoň jedna neodpálí..
vyhazování hilzniček už mi docela jde, při trošku razantnějšim pohybu závěru docela spolehlivě "vytancuje" z okýnka, když je puška na L boku hilzna naprosto spolehlivě vyskočí, odrazí se od optiky a skočí zpátky
teda dál až v neděli, jsem nachcíplý
horší je že mi dost často nevyjde rána a otisk zápalníku jen napůl a směrem od kraje, přitom klepe jinak velice pěkně a teď najednou z těch 5 ranných položek vždy aspoň jedna neodpálí..
vyhazování hilzniček už mi docela jde, při trošku razantnějšim pohybu závěru docela spolehlivě "vytancuje" z okýnka, když je puška na L boku hilzna naprosto spolehlivě vyskočí, odrazí se od optiky a skočí zpátky

teda dál až v neděli, jsem nachcíplý
Nejde!Prostě NNe
O tom vsem jsem psal
Odjehlit odfuky a razantneji otvirat zaver.Jde o cvik.My dnes dali ze Zomky krabicku a vsechno odpaleno napoprve,vsechno vyhozeno a neco bylo i v terci.Strilel kolega nestrelec,ja trapil drulovku

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Jsem asi mimo,ale netusim k cemu to prirovnavas.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Dá se použít lauf 22. ze vzduchovky na flobertce ? Popřípadě střílelo by to vůbec ? To že frajeři převrtávali vzduchovky na 22.LR sem slyšel. Ale jestli by se dala použít hlaveň ze vyduchovky ?
Jen k tomu předražení, před cc 2 roky a asi i donedávna stála ZOMka 10000. Jinak to vidim bohužel podobně a vim o čem mluvíš.
Dá se s tim něco dělat, ale to už se dá rovnou laciněji převrtat čínská vzduchovka, a máš to za 2 roky tak jako tak
Dá se s tim něco dělat, ale to už se dá rovnou laciněji převrtat čínská vzduchovka, a máš to za 2 roky tak jako tak

Nejde!Prostě NNe