Příspěvek
od super_lama » 23 led 2013 22:09
Váha je naprosto stejná, jak byla a to i když tam mám ten druhý zásobník (nabitý). Mám ho tam jen proto, že je perfektně po ruce a nemusím ho lovit po kapsách, pokud ho sundám, je o to lehčejší. ten koliminátor má (jestli si to dobře pamatuji) asi třicetosm gramů, (japonský hakko, automatický bod podle okolního světla, mimochodem, to je skvělá vychytávka, cena něco přes 4)jak už jsem psal výš, dost zbytečného železa jsem z toho vyházel..co se týče koliminátoru,nikdo i z prodejců mi nedokázal poradit,ale na pistoli je podle mě nehorázná kravina montovat optiku, vzhledem ke světlosti a pak tudíž velikosti. dál je zaměření s optikou děsně pomalé, tohle má za dvě vteřiny najitý cíl, včetně natažení a puštění koliminátoru (když se to naučíte, vpohodě čučíte objema očima a jen se tam promítne bod, pokles světlosti nula, odraz okolního světla nula.ale zaleží na typu.). co se týče těch 50m, je na to stavěný, a to předělat nejde, musíte při střelbě na kratší vzdálenosti počítat s tím, že už nemáte k dispozici celou čočku, ale musíte se s bodem držet trochu od kraje.Pokud tam budete cokoliv montovat, uvědomte si rozdíl vzdálenosti miřidel od oka mezi puškou a pistolí!!!! ideální koliminátor by byl 30m.