KalibrGun Valdy EU s.r.o.
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: KalibrGun Valdy EU s.r.o.
Pokud si někdo přečte celý forum, tak bude umět samozřejmě vyrobit nejlepší vzduchovku (téma TAU 300) cenově dostupnou vzduchovku (téma Kalibrgun) flobertku bez chyby (Spielberg Brno). Samozřejmě také nesmíme opomenou to, že jako největší ctností Kalibrgunu a Edgunu je to, že jsou koncepce Bullpup. Edgunu je vytýkáno, že je to jednoranka, Kalibrgunu je pro změnu vytýkáno, že nemá jednoranný podavač atd... takový "babský" forum. Mně nevadilo dát za cvrčka 30tis, ale očekával za ty prachy alespoň hotový produkt a zpracování alespoň na úrovni Huntsmana.
- Kubajzz
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi nejsme cílová skupina. Mě taky netrápí kolik to kde stojí, protože bullpup bych si nekoupil. Možná tak u Colibri bych udělal výjimku.
Akorát asi nejsou blbí, aby to prodávali za nižší cenu, než jakou můžou dostat. Snížit tu cenu můžou kdykoliv později, až zjistí, že jim pušky zůstávají skladem.
Podle posledních zpráv by Edguny taky konečně měly v těchto dnech dorazit do Ameriky, tedy aspoň 150 kusů, tak uvidíme jak se to bude vyvíjet dál. Jestli Edgun zvládne produkční problémy a s Kalibrgunem jich začne být dostatek, tak cena půjde dolů. A myslím si, že podstatně, momentálně cenu táhne nedostatek zbraní a všichni ti prvotní nadšenci, co by za to dali cokoliv, aby nějakého toho Edguna měli, ať už je jejich nadšení opodstatněné nebo ne.
Akorát asi nejsou blbí, aby to prodávali za nižší cenu, než jakou můžou dostat. Snížit tu cenu můžou kdykoliv později, až zjistí, že jim pušky zůstávají skladem.
Podle posledních zpráv by Edguny taky konečně měly v těchto dnech dorazit do Ameriky, tedy aspoň 150 kusů, tak uvidíme jak se to bude vyvíjet dál. Jestli Edgun zvládne produkční problémy a s Kalibrgunem jich začne být dostatek, tak cena půjde dolů. A myslím si, že podstatně, momentálně cenu táhne nedostatek zbraní a všichni ti prvotní nadšenci, co by za to dali cokoliv, aby nějakého toho Edguna měli, ať už je jejich nadšení opodstatněné nebo ne.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
To ještě jako národ můžeme být rádi, že to neprodávají ve stejném nepoměru s USA jako třeba CZUB CZ75. To by také ta puška mohla stát 50-60.000,--
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Máš zaujímavý štýl uvažovania.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Zdravím pánové,
mám prosbou, nechal by jste mě někdo vystřelit že Cvrčka 5,5? Mám Gun power 5,5 a hrůza:-DTohle se tváří celkem dobře,alespoň co zatím čtu.Láhev whisky bych vzal samozřejmě s sebou.A jsem od Mělníka.
Děkuju předem.
mám prosbou, nechal by jste mě někdo vystřelit že Cvrčka 5,5? Mám Gun power 5,5 a hrůza:-DTohle se tváří celkem dobře,alespoň co zatím čtu.Láhev whisky bych vzal samozřejmě s sebou.A jsem od Mělníka.
Děkuju předem.
To já bych zase cílová skupina byl, mě se ta velikost líbí (beru jako druhou pušku, ne na závody). A tady je ten problém, HW 100T je puška se vším všudy za 22 tis (jsem ji nedávno koupil z německa se vším na výkon 16J) a má číslo 1. Criket,který neni lepší, není náročnější na výrobu a budu ji mít jako záložní, prostě mnohem méně používanou,tak prostě cenu 31 tis, je to nepoměr.
Závěr: až tato puška bude za cenu HW 100 nejlépe trochu méně ,bez závad a nedodělků a to nejen na předávacim protokolu, ale i ve skutečnosti, tak si ji koupím. Když ne, tak ji prostě nekoupím. Jednoduché; já ji mít nemusím. Mě se na ni líbí velikost a made in ČR.
Závěr: až tato puška bude za cenu HW 100 nejlépe trochu méně ,bez závad a nedodělků a to nejen na předávacim protokolu, ale i ve skutečnosti, tak si ji koupím. Když ne, tak ji prostě nekoupím. Jednoduché; já ji mít nemusím. Mě se na ni líbí velikost a made in ČR.
Výstižně řečeno!
- Kubajzz
- Kontaktovat uživatele:
No, já už jsem to několikrát říkal, HW100 je jasná volba, ta furt ještě může překonat jenom sama sebe.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Tak tak. Aj HW100 vie pracovat vo fac rezime a na svoj objem vzduchu 175cc da uctyhodnych a vykonu porovnania hodnych ran s cricketom. Akurat ta velkost no
Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP