Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zádlab vytvořim až po nákresu všech stranových vybočeních to znamená že může jít úhlopřičně přez přiřez
Re: Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
taky záleží jak ten zádlab bude dělat.....piku to částečně bastlí si myslím na stoj. vrtačce, ale na dlabačce to půjde i takto a je to jedno
.....

Každý to dělá podle toho jaké má možnosti.
Každopádně bych nepoužil v jedné větě "piku" a "bastlí".

Každopádně bych nepoužil v jedné větě "piku" a "bastlí".

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Tak a je nahrubováno, všechny operace provádím ručně včetně zádlabu.
Tak tomu říkám mistr ... perfektní .... zádlab ručně ... nádhera ! Všechna čestKohout píše:Tak a je nahrubováno, všechny operace provádím ručně včetně zádlabu.
Slavia CZ 630 Cal.177 rv."03 + zakázková montáž KZK + Delta Optical Entry 4x32AO
Vojenská vzduchovka Vz.47 Cal.176 - n.p. Strakonice 64953
Vojenská vzduchovka Vz.47 Cal.176 - Zbrojovka Brno 10120
Měl bych se od někoho poučit jak se dělá s dlátem. Fascinuje mě jak máš ten zádlab uvnitř hladký. Já to mám hrozně okousané - naštěstí to neni vidět. Jak to vydlabáváš když jdeš takto do hloubky?
CZ 200 S HUNTER + Hawke Panorama
Přesně tak, i mě to zajímá. Jestli opravdu od začítku do konce dláten, nebo se třeba část odvrtává, či podobně ....Kubique píše:Měl bych se od někoho poučit jak se dělá s dlátem. Fascinuje mě jak máš ten zádlab uvnitř hladký. Já to mám hrozně okousané - naštěstí to neni vidět. Jak to vydlabáváš když jdeš takto do hloubky?
Slavia CZ 630 Cal.177 rv."03 + zakázková montáž KZK + Delta Optical Entry 4x32AO
Je to velice jednoduché v z drážce kterou si vytvořím půlkulatýn dládken do hloubky vezmu trubku dl.14-16 cm vložím do brusného papíru a drážku projíždím. na cz 200 nesmí být trubka víc jak 26mm zítra to popíší podrobněji.
Popojedem
Dneska končím,mě se to nějak nelíbí...
Počkám na majitele,at si to rozhodne a upraví sám....mám kritickej den,vubec mi to nemyslí

Dneska končím,mě se to nějak nelíbí...
Počkám na majitele,at si to rozhodne a upraví sám....mám kritickej den,vubec mi to nemyslí

177
22
25
22
25
Chtěl bych se po lehké úpravě mé Slavie 631
http://imageshack.us/a/img59/1637/dsc6120i.jpg
http://imageshack.us/a/img208/4109/dsc6119q.jpg
pustit do nové pažby na CFX.
Teď nevím jak to přesně napsat, ale zajímalo by mě, jak to děláte aby byl zádlab přesně vodorovný. Tedy aby nebyla vzduchovka a tedy i hlaveň pootočená byť o desetiny stupně.
http://imageshack.us/a/img59/1637/dsc6120i.jpg
http://imageshack.us/a/img208/4109/dsc6119q.jpg
pustit do nové pažby na CFX.
Teď nevím jak to přesně napsat, ale zajímalo by mě, jak to děláte aby byl zádlab přesně vodorovný. Tedy aby nebyla vzduchovka a tedy i hlaveň pootočená byť o desetiny stupně.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Ta fošna byla prostě malá
Musím nalepit lícnici...
Dnes už ne,ale zítra mám cestu do dílny,tak jí štosnu,nalepím a bude se pokračovat...

Musím nalepit lícnici...
Dnes už ne,ale zítra mám cestu do dílny,tak jí štosnu,nalepím a bude se pokračovat...
177
22
25
22
25
Tak to je moje nářadí kterým to dřevo tvářím k obrazu svému.
Jak dlouho to trvá timhle způsobem?
CZ 200 S HUNTER + Hawke Panorama
Nevím jak kolega Kohout,ale já to dám do toho stavu co je na mé poslední fotce za cca 9-10 hodin.
Když kouknu na zádlab na CZ 200s tak tam si s dlátama vystačíš,ale je to dřina a pakec a trvá to dlouho.
Když si vezmu jak uděláš dlátem otvor pro manometr a plnění...máli ho puška ze spoda pažby...no ...nevím....
Většinou zádlab cca 3hod a zbytek cca 15-20hod..
A to to dělám na koleně,nejhorší je konečné broušení...
Když kouknu na zádlab na CZ 200s tak tam si s dlátama vystačíš,ale je to dřina a pakec a trvá to dlouho.
Když si vezmu jak uděláš dlátem otvor pro manometr a plnění...máli ho puška ze spoda pažby...no ...nevím....
Většinou zádlab cca 3hod a zbytek cca 15-20hod..
A to to dělám na koleně,nejhorší je konečné broušení...
177
22
25
22
25
Je to tak jak píšeš že to trvá déle zádlab není až takový problém to já si ho odvrtám částečně různými průměry vrtáků a pak vyloupu půlkulatým dlátem a zabrousím tou trubkou obalenou do šmirglu.Když vím že žlábek má být hluboký 22mm a široký 30mm tak si vykreslím osu a začnu vrtákem na dřevo 20mm do hloubky 8mm pak 15 do16mm a 8 do 20mm vždy mám na vrtáku navrtaný doraz abych nezajel hloubějí. Průměr zádlabu aby byl takový jak potřebuji tak natu trubku nabaluji papír.