no já kudlu většinou používám na tu nejzákladnější věc a to je otevření lahváče

No to že bude nejvíce zraněných a zabitých obyč kudlou je celkem jasné a na zabití stačí jen kuchyňák, či cokoli ostrého....nečekaně tě někdo bodne či když ho ani nevidíš zezadu, v hromadné bitce a můžeš být bojovník jaký chceš

A také když se učíš bojovat s nožem, nosíš ho sebou tak víš moc dobře co dovede a nějakému souboji se budeš chtít vyhnout
pokuď to jen půjde....tak moc zabitých spešl nožíkem k tomu určeným nebude....
s tím Balisongem jsem to myslel tak že se dá použít samo jako každý jiný nůž, otevře se raz dva.....já narážel na to všechno točení, přehazování atd... to je tak dobré na hraní vypadá efektně ale k ničemu,podle mě před časem jsem to probíral na jiném fóru, kde bili zastánci toho jak je to efektivní a účiné v boji (to hraní, točení, přehazování myslím) s čím já nemohu souhlasit, podle mě je to úplě k ničemu.......co jsem sledoval různá videa kde to bylo takto demonstrováno tak to vypadalo sice pěkně ale vživotě by tahle bjovat nemohli.
popravdě si slečnu s takovým nožíkem moc nedovedupředstavit a navíc než by ho v kabelce našla....a na opasku mít tohle, no proč ne

jestli je v arizoně standartním vybavením policie netuším.....
Jo v dnešní době se dělá většina na image, různé podivné kopije toho či onoho, pochybné kvality adp

Jo te ten klonovanej jsem tu dal, když už jsme se bavili o balisongu...no co říci hrůza a děs