Poraďte, jaké terče - střelnici pořídit. Dosud jsem používal klasický lapač střel na vzduchovkové terče. Uvažuji, že kdybych chtěl s novou AAPS trénovat na FT, asi by bylo lepší pořídit něco, jako toto: http://www.zbrane-vzduchovky.cz/terce-a ... relnice-5/ . Akorát nevím, zda by bylo lepší těch 5 terčů stejných, anebo různě velkých? Prodejce, jak se zdá podle dotazů a odpovědí nabízí obě varianty. Sklopky se siluetami zvěře (notabene postavičky lidí) bych z výchovných důvodů domů nezatahoval. Aspoň zatím ne.
Vyřešeno, už mám sklopky, 6 různě velkých a tak trochu historických - od Beskydsportu...
Prosím o radu ohledně materiálu. Vyrábím zeď z palet na které budou umístěné lapače (střelecký kroužek). Palety sami mi to však všechno posílají zpět. Takže bych na to chtěl ještě něco dát aby to zůstalo v tom zavrtaný. Co taková OSB deska? Předem díky za podnětné názory
Jsou bezva,amici strilici snad jen na tyhle terce.Kde je kupujes?Ja je nasel jen na aliancze.cz ale v zadnem obchode u nas to nemaj.Chtel bych si vybrat real je jich mraky.
Mně se osvědčily terče BR, které vytiskneš třeba od Alexxxuse a přišpendlit na desku měkké spárovky - tu koupíš v obi za pade. Sice spárovka vydrží řádově x set ran a pak se rozštípe, ale zato spolehlivě pohltí energii 16J diabol.
Dále mohu doporučit "biatlonovou" střelnici, co nabízí třeba vzduchovky.cz
duffioso píše:Jsou bezva,amici strilici snad jen na tyhle terce.Kde je kupujes?Ja je nasel jen na aliancze.cz ale v zadnem obchode u nas to nemaj.Chtel bych si vybrat real je jich mraky.
O aliancze vím,ale kupuju na Ebay.Je tam větší výběr.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Koupil jse plechový lapač, kam se dá strčit celá A4. Sice je to malý gong, zvlášť ze Slávky, na zadní stranu jsem nalepil tlumení, trochu to pomohlo ale ne zas nějak moc, ty sklopené příčky by potřebovaly taky nějak pogumovat.
Z gama jsou broky splesklé na polokouli, ze slávky je to jak po roztavení odkápnuté.
Na vánoce bude hromada olova na figurky, už teď po necelém měsíci máme skoro kilo pb šrotu
Slavia 634 4,5 r.v. 2012 + NikkoSt. MM 4x32 AO IR MD / BulletProject 6-24x50SFE
2 rozsévačky broků Gamo AF-10 + lovecké broky z kovohutí za 150/kg
S634 píše:Na vánoce bude hromada olova na figurky, už teď po necelém měsíci máme skoro kilo pb šrotu
Jojo ja taky zbieram olovo Mam z 2mm plechu taky hrantik zvareny a na dne mam roztopene olovo. Topil som to tak, ze som to cele supol na velky gril aby sa to pekne rovnomerne rozlialo. Teraz to zase hodim na ohen aby som vyrovnal hladinu, zvysok si odlejem mimo na horsie casy. Je to tiche diabolky sa tam pekne lepia a nic neodskakuje. Jedina nevyhoda je ze je to tazke (tazsie)