jj o Hillke sa cte sama chvala ale skor v UK, tu ju ma asi malokto. Kdesi som cital, ze aj amici boli nadseni (ale ti su s barscoho) s toho ako rychlo fuka a bezporuchovy provoz. Ak by som nemal flasu tak by som ju asi kupil http://www.pyramydair.com/product-all-r ... 0_PSI/3714
Ja som si k 7L 300 Bar bonbe pred pol rokom kúpil punpu Hill z filtrom a odvtedy fúkam iba s nou.Bonbu som použil tušim raz,ked ma nahánal čas.Fúkam s nou Hw 100 (to trvá asi 5 min.) a Edguna u toho dávam pauzu tak to trvá dlhšie.Fúka sa s nou lahko,môžem iba doporučit.Nepasoval by plniaci pin (priemer) z Cvrčka do HW 100 alebo Eda?Tie ho majú rovnaký,takže netreba nič prehadzovat.Pokukoval som po nom no odrádza ma to spracovanie,dúfam že to vylepšia.
Naposledy upravil(a) Michalx2x dne 07 pro 2012 15:44, celkem upraveno 4 x.
Tak lidi teď jsem docela nalomenej si pořídit pumpu místo bomby ke cvrčkovi....fakt je to bezporuchový a dá se s tím reálně fungovat?A nafoukám s tím třeba i do těch 300Bar? Vím, jsem trošku OT, ale když už se to řeší... Když koupim tu Hillsku, půjde nějak jednoduše našroubovat plnící pin ke cvrčkovi? Děkuji!!
A pánové...jste si vědomi toho,že pumpování není pro slaboplícé lidi ...třeba jako Jasánek??
18 z 20 lidí tu pumpu neutáhne.. chce to grif a cvik..
Já pumpuju často a rád
Nerad se do toho vměšuju, ale pumpování je na zpevnění prsních svalů, doporučuji si to před střelbou nechat napumpovat manželkou, a vysvětlit jí, že je to zcela pro její dobro. Prý to oddálí zemskou gravitaci.