KalibrGun Valdy EU s.r.o.

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
PEPAN
Re: KalibrGun Valdy EU s.r.o.

Příspěvek od PEPAN » 29 lis 2012 14:22

no co jsem viděl já tak byla dost neošizená,nejvíc neošizená, akorá v plastu :x :cry: . ta puška i za tu cenu stojí, ten zásobník je pecka vychytaná - nechápu co jako tomu může přinést jednoraný podavač to z tohoudělá terčovnici? en mi tak přijde že se tu řeší pí***viny.
co by kriketák zasloužil je nabíjecí páka vepředu jak psal kubajzz nebo rovnou pohyblivý předpaží(pump action) a byla by to libovka ale ono i tak to stačí

Nejde!Prostě NNe
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 29 lis 2012 14:30

2 Barrys ale ona to není první série ....
Pušku co jsem měl k recenzi byla v plastu ... tam se otřepy neřeší - buď je forma perfektní nebo je na prdlačku.
Popravdě takhle šíleně začištěné vnitřní hrany jsem neviděl snad na ničem ... včetně GamoHatsanSangJongMuso :-)
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
tydýt

Příspěvek od tydýt » 29 lis 2012 14:53

to Alexxxxus: Já bych tě trochu opravil....ty hrany nikdo nečistil....to je snad jasný....buďto jim utekla nebo to neřeší.....
Neodpustím si.....jak to můžou takto prodávat????
Klidně mě nadejte, ale já když si něco kupuju tak rád připlatím, jen aby to vypadalo pěkně a toto bych jim poslal zpátky :roll: :shock:
Jen můj názor, ale když to nikdo neudělá, tak to budou takto prasit dál a to je věčná škoda, protože je tam jako výrobce česká republika a zase si nás budou brát do huby, že na to s*rem...a já jsem nacionalista a jen kvůli tomu, že to začali dělat u nás jsem ji chtěl koupit, ale ještě počkám, jest-li nešlápnou trochu do pedálú, protože ta puška by si to zasloužila!!!!
A hlavně nepochopím, že to prasí takovým komponentem jako je pažba....co je na tom těžkýho v dnešní době??????
Tak kluci promiňte..... :oops:
cubirkova4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubirkova4 » 29 lis 2012 15:04

To je pekne svinstvo toto pustit do sveta. Pochopil by som, keby dali kvoli tomu nejaku zlavu a zakaznik by sa sam rozhodol, ci mu to za tu zlavu stoji.
Keby tu niekto dal takuto fotku pazby napr. u AT44, tak by ste Turka uslapali pod zem. Pri tomto sa este vyrobcu zastavate. Zakaznik by mal za svoje peniaze dostat to, za co si zaplatil. Takyto smejd by u mna doma vydrzal max. do nasledujuceho dna. Je to samozrejme iba moj nazor.
Steyr LG110 FT + NS Diamond 10-50x60
Steyr LG110 FT/Hunting + Burris Timberline 4,5-14x32
http://www.safta.sk
Barys

Příspěvek od Barys » 29 lis 2012 15:14

Jsem už dost starej a rozumnej na to abych nekupoval každou blbost.
Houuuuno jsem furt stejně mladej a blbej,do tý pušky jsem se zamiloval a chci ji.Tak jestli to tu čtete výrobci ,tak to koukejte doladit nebo to naláduju a dostanete štětiny se solí do zadku. :D
Blue_L

Příspěvek od Blue_L » 29 lis 2012 15:55

Asi odfotim pazbu zvnutra na Hammarli 750 za 100€ :lol:
Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
RZ CZ

Příspěvek od RZ CZ » 29 lis 2012 15:57

Jaké šroubky drží pažbu?Já jen až si pro ní pudu,tak ji přímo rozšroubuji před prodejcem :twisted: Já udělat v práci takový povrch a neupozornit na něj před expedicí,tak mám -1000Kč a podmínku.A samozřejmě to musím opravit.
PS.Teď když se dívám na tyto stránky tak radši počkám na umělou pažbu.Líbí se mi. http://forum.guns.ru/forummessage/30/474241-9.html
Marglin

Příspěvek od Marglin » 29 lis 2012 16:37

Naprosto mi nevadí zaplatit za vzduchovku 27k, když za to stojí. Cricket je u mě ještě pořád na hranici zajímavé investice, ovšem tímhle humpoláckým přístupem si Kalibr Gun zbytečně kazí pověst. Nic moc pažba která vypadá jak žebřík navržený politbyrem a ještě tak šupácky opracovaná zevnitř a pouze mírně podprůměrně zvenku (o problémech s moderátorem nemluvě). Nevím jestli je to moc chtít za cenu průměrného platu v ČR kvalitní vzduchovku bez znatelných technických nedostatků ale Apple v této cenové hladině vyrábí notebooky a tablety s naprosto bezchybným designem, zpracováním a tolerancemi jak z NASA. Doufám, že do léta už budou "plasťáky," nebo lepší dřevěné pažby. (A že to nějaká dobrá duše koupí a otestuje předemnou :) ....
67.

Příspěvek od 67. » 29 lis 2012 17:15

Ako to tak sledujem,tak táto vzduchovka rozdelila ľudí zhruba do dvoch táborov.Tí spokojní,čo ju už majú a tí druhí,nespokojní,čo ju ešte nemajú :lol:
Ale veď nikto nikoho nenúti nič kupovať,tak načo sa rozčuľovať... :wink:
...vzduchovky-optiky-diabolky-streľba...a mnoho iného,čo sem už ale nepatrí...
http://www.risopepi.sk
bimHObim

Příspěvek od bimHObim » 29 lis 2012 17:16

nejak mam z teto vetrovky divny pocit. nejenom pazba, ta bobrova snidane, ale i to zapakovani jak to je videt na tom pikove videu :( . vzduchovka omotana kouskem igelitu v papirovem kartonu. kazdy vi, jak dopravci zachazeji s balikama.
kazda lepsi znacka ma nejakou formu s polystyrenu, kam ta vzduchovka zapadne jak do maminy. a kdyz clovek da za neco tolik penez (ona neni jedna z nejlevnejsich) tak se chce pokochat i peknym zpracovanim.
HW35, HW40, HW45, HW70
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 29 lis 2012 17:29

Appel je srac a to ze ma dobre zpracovani znamena jedine :) v cine si poridili nove masiny :lol:

No ja nevim :) ja nemel tu potrebu jeste sundavat tu pazbu - puska funguje tak jak mam, strili kam chci ja a ne ona.... takze me to nechava naprosto klidnym. Az na ni vysere regulator, spoust nebo diabolka odleti i s moderatorem tak to budu resit :)

pravda ale je ze pazba by mohla byt lepsi...je to hodne o nastaveni stroju a na tech vnitrkach je videt, ze maji bud nastroje tupe jak svina nebo ubiraji moc materialu najednou....kdyby si tam nechali 1mm nebo pul mm a ta freza by to prejela jeste jednou, tak je vysledek uplne jinde. Hold kdo programoval ty stroje tomu nevenoval moc casu nebo nerozumi drevu :roll:

s tim moderatorem nevim take jsem tam neco zahled na jedne prepazce, ale osmicku tam rozhodne memam....jen lehky otlak ue strany od usti....od diabolky to rozhodne neni......chystam se ho, ale rozdelat a trochu poladit....takze uvidime

2Marglin az ji vezmes doruky a uvidis na zivo, tak si myslim, ze nejaky otrep kde neni videt ti bude uplne ukradeny :wink:
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42

http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
Kavy

Příspěvek od Kavy » 29 lis 2012 18:03

Průměrný plat v republice je krásná věc,že ho zdaleka nemá 70% obyvatel je už méně krásné.

Pažba je na poblití.Tohle ve fabrice vidí,jen na to serou.Důležité je množství,což jim radí manager-ekonom. Jenže ten za dva roky až fabrika zkrachuje půjde radit třeba švadlenám nebo do mlékárny nebo ministrovi....

Případně se nepovedené kusy dodají obchodníkům pod cenou a ti se o ně porvou aby je prodali za plnou cenu.
Nikdo už dnes nevěří že se šmejdy ve fabrice likvidujou,všechno se musí prodat i když tam vidí co jde do krabice.

Doporučuju si přečíst tento smutný článek:
http://forum.gunshop.cz/bsa-r-10-cal-177-t8072.html
Obrázek
Naposledy upravil(a) Kavy dne 29 lis 2012 18:18, celkem upraveno 1 x.
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 29 lis 2012 18:11

Ale jooo mas samozrejme pravdu a netvrdim, ze bych nebyl rad za lepsi opracovani pazby, ale ja tu pusku nemam na krasu a ta puska nestoji 40tacu a vic jako napr. daystate airwolf a edgun matador atd pritom strili stejne!

lukinn

Příspěvek od lukinn » 29 lis 2012 18:25

hatsan at 44 za 8500 je zevnitr hladkej jak detska prdelka.overeno mima ocima ve dvou hatsanech!
ta pazba na te kobilce za 25000 je jak od prasete ktere se uci teprve brat dlato do kopita :lol: :lol: :lol:
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 29 lis 2012 18:29

rada pro tebe....KUP si HATSANA ZNOVA :!: Pro me je to heblo jak svina, horsi je snad uz jen maruder

Odpovědět