GunPower (Storm, Stealth, SSS, Shadow)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
ja ji mel 2x jednou jsem tomu moc nerozumel a byl jsem relativne "nadsen"....
pak uz jsem bych chytrejsi a to bylo pak hodne rychle co sla pryc...ten design je tak asi nejlepsi na cele pusce...nevim mel jsem nejaky fac nebo hiflo ventil a nebych jsem schopen z toho dostat vic nej 25J a zralo to vzduch jak mig pri startu a jeste to bylo hlucne....a to to bylo nove prosim pekne
pak uz jsem bych chytrejsi a to bylo pak hodne rychle co sla pryc...ten design je tak asi nejlepsi na cele pusce...nevim mel jsem nejaky fac nebo hiflo ventil a nebych jsem schopen z toho dostat vic nej 25J a zralo to vzduch jak mig pri startu a jeste to bylo hlucne....a to to bylo nove prosim pekne
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Re: GunPower (Storm, Stealth, SSS, Shadow)
To jsou zase moudra...
1. Při 80 J s tlumičem Weihrauch dělá GP SSS podstatně menší kravál než neztišené větrovky v 16 J jako např. LG110 nebo CZ200. Pokud tam bude někdo rvát lehké diaboly, tak je jasné, že sonický třesk neutlumí.
2. Samotná puška je přesná dostatečně. Na 50 metrů se dá udělat soustřel kolem 15 mm. Problém je jen v té prapodivné ergonomii, vinou které se takový soustřel nepovede tak často
3. Regulátor funguje. Jak dlouho se vyvíjel a kolik bylo slepých uliček může být současnému majiteli či zájemci wurst
Slabinou konstrukce GP je rám, který není moc tuhý. Chce to vyhnout se originál bipodu a použít zpevňující trigger guard.
1. Při 80 J s tlumičem Weihrauch dělá GP SSS podstatně menší kravál než neztišené větrovky v 16 J jako např. LG110 nebo CZ200. Pokud tam bude někdo rvát lehké diaboly, tak je jasné, že sonický třesk neutlumí.
2. Samotná puška je přesná dostatečně. Na 50 metrů se dá udělat soustřel kolem 15 mm. Problém je jen v té prapodivné ergonomii, vinou které se takový soustřel nepovede tak často
3. Regulátor funguje. Jak dlouho se vyvíjel a kolik bylo slepých uliček může být současnému majiteli či zájemci wurst
Slabinou konstrukce GP je rám, který není moc tuhý. Chce to vyhnout se originál bipodu a použít zpevňující trigger guard.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Tak teď jsem už totálně na rozpacích. Z Alexxxusovy a Kubajzovy recenze to nevypadá tak špatně
Nejsem desítkový střelec.
Na 50m by mi stačil ten soustřel 5x5cm. Na 30m ty 3x3cm.
Dá se na naplnění, 16J, a 5,5mm vystřílet aspoň 300ran?
Ta konzistence bez regulátoru je opravdu tak špatná?

Nejsem desítkový střelec.

Na 50m by mi stačil ten soustřel 5x5cm. Na 30m ty 3x3cm.
Dá se na naplnění, 16J, a 5,5mm vystřílet aspoň 300ran?
Ta konzistence bez regulátoru je opravdu tak špatná?
s tlumicem od wh je to vazne tichi - do 130 bar na reg .150 bar a vic tak to uz je jina story

Gunpower SSS- 22 ,Altaros regulator,NS 10-50x60
CZ 200 -177,Altaros regulator,hawke sidewinder tactical 8-25x42
Marauder pistol- 22 ,Altaros regulator,UTG 3-9x32 new gen. compatc
Crosman 1377 - ocelovy zaver ,flat top ,18" hlaven ,UTG 3-9x32
bez regulatoru je ti gunpower na hovno . to bys musel videt
tim to dekuji Altarosovi

Při nižších výkonech to jde v klidu i bez regulátoru. Jen při vyšších je to docela opruz, protože je potřeba neustále počítat měnící se propad - v extrémních případech od jednoho výstřelu ke druhému.
Každopádně ty ca dva tisíce, co chce Altaros za regulátor a quickfill jsou dobře utracené peníze.
Každopádně ty ca dva tisíce, co chce Altaros za regulátor a quickfill jsou dobře utracené peníze.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Pokuď to dobře chápu tak cena regulátoru na gp od Altarose je 3100,- 
Já jinak hodlám střílet kolem 16J. Výkon mě jinak nezajímá. Líbí se mi (na Stealth) velikost, skladnost, tichost-moderátor, velké množství ran na naplnění.

Já jinak hodlám střílet kolem 16J. Výkon mě jinak nezajímá. Líbí se mi (na Stealth) velikost, skladnost, tichost-moderátor, velké množství ran na naplnění.
bez regulatoru je ti na hovno ,nikdo si to nekupuje zkrz 16j. hi flo ventilem - pri max natlakovane flasce ti JSB monstr PADL DVA METRZ PRED HLAVEN.
znovu dekuji altarosovi on dava pcp puskam jiny rozmer.
posilam foto dva budiky jeden flasa druky regulator -proste supr supr

znovu dekuji altarosovi on dava pcp puskam jiny rozmer.
posilam foto dva budiky jeden flasa druky regulator -proste supr supr
jj neco jsem chtel psat o mimometnem vycviku do afganu.-))
monster v 16J muze byt pekne
) ,ale na prd
)hlavne na 50m a pri
plne natlakovane lahvi to bude jeste o dost min ala flusbrok
monster v 16J muze byt pekne

plne natlakovane lahvi to bude jeste o dost min ala flusbrok
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
Aha, tak jsem si to asi s něčím spletl. Ale i tak. Za regulátor a QF je to snesitelné.ViTTek píše:Pokuď to dobře chápu tak cena regulátoru na gp od Altarose je 3100,-
No nevím, v takové situaci je jedinou výhodou GP ten počet střel na naplnění. Pokud přes to vlak nejede, je to jasné. Pokud ano, spíš bych kouknul na nějaký bullpup (Lelja, Cricket).Já jinak hodlám střílet kolem 16J. Výkon mě jinak nezajímá. Líbí se mi (na Stealth) velikost, skladnost, tichost-moderátor, velké množství ran na naplnění.
- dalajlamax
- Kontaktovat uživatele:
ufff, uz to nevydrzim... pred dvoma rokmi som si nechal poslat SSS z UK (full power), thx starkov resident
ako tu uz bolo pisane, nerozumel som "tomu" ale po pol roku ladenia som sa dostal na slusne vysledky (da sa to dohladat tu na fore, je tam par foto a linky na youtube) potom prisla situacia, ze som sa musel PCP zbavit a SSS isla do CESKA... potom som kupil dianu 56 th a uzival som si pruzinovu recoilles strelbu... neskor sa situacia zlepsila a vrazil som dalsich cca 1.000e do SSS (thx alex) + komplet vybava (bomba 8L 300bar, harrisy, nastavitelne montaze, "moderator" a altarosov reg mark2... dnes uz mam rozum
a od zaciatku som chcel SSS .177 v legalnom limite, hoci gunpower / airforce sa kupuje pre extremne vykony... takze mozem potvrdit, ze SSS rovno z krabice nastriela pohodove grupy, ale ako tu uz bolo povedane, konzistencia nic moc, treba pocitat najskor so zvysujucou sa ustovkou, a potom s padajucou... posledny tyzden ladim a konecne mam bezva vysledky (thx altaros za konzultacie) stalo to sice zalepenie top hatu, 6x komplet natlakovat a vypustit kartusu, ale kombinaciou zmeny pritlaku pruziny ventilu, vystupneho tlaku regulatora a zmeny priemeru transfer portu som konecne spokojny... takze ja by som sa gunpoweru nebal, to co som kedysi robil pol roka, som zmakol za tyzden a bolo by to aj skor, ale praca a rodina ma prednost... navyse, mna ten dizajn maximalne berie, uvazoval som o roznych PCP, ale skoncil som zasa pri GP...

Taky jsem ladil ladil az jsem doladil a radeji prodal. Nebudu tady psat jak moc jsou GP poruchovy, protoze bych byl narcen, ze sirim neovereny informace, kazdopadne staci napsat Lloydovi z BARu a rekne vam, ze z 10ti prodanych GP se mu jich 12 vratilo na reklamaci
a stejne odpovi i prodejci v jinych zemich 
http://www.airgunbuyer.com/webnews.asp?ID=777
Regulator od altarose posune GP o nekolik levelu.

http://www.airgunbuyer.com/webnews.asp?ID=777
Regulator od altarose posune GP o nekolik levelu.
Nechci se v tom hrabat, ani tunit. Já chci jen střílet.
Z Vašich rad vyplývá že se mám asi poohlédnout jende co?

ViTTek píše:Nechci se v tom hrabat, ani tunit. Já chci jen střílet.
Ked nechces tunit tak to si asi vedle. Toto je zrovna ten typ, kde to bude nezbytne

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP