Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jelikož zešlo z koupi EVII díky rodiným problémům,tak jsem si objedna Hatsana torpédo 100x ráži 5,5mm, abych si udělal malou radost,no možná. Ráže 5,5 mě lákala a nechtěl jsem dávat X tísíc za pružinovku od Air Arms v týhle ráži.Vlastní ho tady ještě někdo? Já jen jak je s ním spokojenej.Stačí napsat do SZ.Po tří hodinové střelbě padla krabka diabolek a mě bolej ruce jak kdybych byl v posilovně.Nechápu proč tam ti Turci dali pojistku, aby se natahovací páka vrátila zpět.Tady žádné ucvaknutí prstů nehrozí.Jinak střílet přes jejich pevná mířidla je totální hnus. Nevěřil jsem ,ale kope to fakt jak kráva a tudíž se to projevuje na její přesnosti (nepřesnosti).Dofám že se do mě nebude nikdo obouvat.Mám to jen na střelbu do 25 max. 30ti m.Na 15m se dá víčko od pet láhle trefit každou ranou.Na 22m jsem to trefil tak 6 z 10ti ran a na třicet metrů to bude loterie.Osadil jsem to optikou Nikko Stirling Mountmaster 3-9x40AO,která mě mile překvapila za ty prachy.
Re: Vzduchovky Hatsan
z kúpy z EVII na h100?
a ešte spokojnosť?
si mohol aspoň klasicku lamačku zobrať, bol by si spokojnejší i ušetril by si. vráť to alebo to predaj kým sa dá, je to prekliata puška. ked hatsan tak lamačku alebo pcp 

Proč myslíž že jsem psal ,že doufám že se do mě nikdo neobuje.Na co bych kopoval hatsana v PCP, když mám AA S510tku. Pístovku jsem chtěl a vyzkoušet ráži 5,5 a s pevnou hlavní.Měl jsem Gamo CF 30,které jsem za babku prodal a to nebylo ze začátku tak špatné,ale v ráži 4,5. Hatsan nebyl zas tak drahej, tak může jednou vyset jen na stěně 

Ked nieco odstrielas pripadne pride na rozborku hatsana tak by si mohol gamo a tento hatsan zrovnat su to ich najlacnejsie modely v dreve s pevnou hlavnou a par ludi by to urcite zaujimalo.
Gamo hunter DX -Nikko Stirling 6x40AO mounmaster
Crosman Benjamin trail nitro piston 2.
Beretta APX 4,5mm
Crosman Benjamin trail nitro piston 2.
Beretta APX 4,5mm
Gamo je už rok prodáné a hatsana asi rozeberu v zimě až se budu nudit.
To Žabák: gratuluji a nenech se zviklat. Ted jsem řešil to samé. K PCP chci pružinu, akorát jsem sáhl trochu po jiné pružině, ale to je jedno. Chci si prostě zablbnou kdykoliv ji vezmu do ruky bez ohledu na vzduch atd.
Akorát......ten NS Mountmaster ...nedávno ho Z@nek nebo Martyn - ted nevím- rozsypal na HW97. Když už NS, tak Airking, kterej je na pružiny stavěnej.
Akorát......ten NS Mountmaster ...nedávno ho Z@nek nebo Martyn - ted nevím- rozsypal na HW97. Když už NS, tak Airking, kterej je na pružiny stavěnej.
HW 97K cal.177 + Sightron S1
Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR
Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR
Já s tím počítám že Nikko stirling mountmaster tak nějak nevydrží.Jak už jsem psal chtěl jsem vyzkoušet ráži 5,5 a nechtěl jsem za to dát X tisíc.Kdybych chtěl pístovku v ráži 4,5 tak koupím AA TX 200 MK3, HC nebo Prosporta.No,uvidíme co to vydrží.
Taky mám kombinaci PCP ve 4,5 a píst v5,5 ,akorát obě jsou HW 100 a HW 97 . Dělají radost holkiiiii,snad to ten turek taky chvilku vydrží.
Neni lepší nápad koupit místo pružinovky http://www.promys.cz/vzduchova-zbran-cr ... e-5-5mm-22
pokud teda nechci trvat na pružině jen kuli soutěžím. puškohled na to sice moc nejde, na tyhle srandavzduchovky je ale stejně optika o hovnu- spíš to překáží a věčně je to rozházený..
hlavně, s pumpou si zastřílíš i doma-klidně v paneláku a venku bez zásahu do zbraně třeba na 50+
Pro mě pružina začíná S618 a končí S634
pokud teda nechci trvat na pružině jen kuli soutěžím. puškohled na to sice moc nejde, na tyhle srandavzduchovky je ale stejně optika o hovnu- spíš to překáží a věčně je to rozházený..
hlavně, s pumpou si zastřílíš i doma-klidně v paneláku a venku bez zásahu do zbraně třeba na 50+
Pro mě pružina začíná S618 a končí S634

Nejde!Prostě NNe
Jo jo,taky jsem na ni koukal.Jenže už stojí víc jak o litr než ten hatsan a hatsan se mě víc líbil.
Dnes jsem spěchal z práce, abych si ještě zastřílel z hatsana.Střílel jsem jako včera na terče na 12,15 a 22m.Na 12 a 15m stejný jako včera,ale na 22 mě to lítalo o cca 6cm níž než včera. Že by tak rychlo ztratil rychlost? Že by byl tento model fakt prokletej
? Mám nutkání to dát na combro,ale mám strach že se na tom hatsanovi podělá tím jak kope.S tím kopáním se musí něco udělat. Už to někdo zkoušel?Někde jsem se dočetl že tento model má kratší pružinu a je tam ještě nějaké závaží,které dál letí jen setrvačností.Nedělá bordel právě to závaží? Nebylo by lepší dát tam origo delší 40cm pružinu a snížit výkon třeba navrtáním pístu jak to prý dělá Gamo.Prosím nechte si rady joko zbav se toho atd... Mám to na zimu, abych se měl v čem rejpat.Děkuji.
Dnes jsem spěchal z práce, abych si ještě zastřílel z hatsana.Střílel jsem jako včera na terče na 12,15 a 22m.Na 12 a 15m stejný jako včera,ale na 22 mě to lítalo o cca 6cm níž než včera. Že by tak rychlo ztratil rychlost? Že by byl tento model fakt prokletej

Mohl by mě někdo poradit co všechno musím vodmontovat,abych se dostal na střeva? AA S510tku jsem měl rozdělanou několikrát,ale pístovku ještě ne.Nechci něco podělat. Oddělal jsem pojistku a vyklepnul jsem ty 3 čepy a dál jsem byl v pr....
Ten plast načem drží pojistka se má vyšroubovat nebo jen vytáhnout.Musím odmountovat i spoušť? Nějaké rychlé školení krok po kroku co vše mám rozdělat.Předem děkuji.

hej malo by tam byť závažie a kratka struna, original struna zníži kopanie, ale je to hatsan a nie slávka, to bude stale kopať
si si vedomy že rozobraním prídeš o záruku?
poradiť ti neviem ale pozri
http://www.youtube.com/watch?v=fE8TKKSv ... re=related, hlavne pivo nezabudní
veru kým to rozložíš a hlavne zložíš budeš mať čo robiť cez tu zimu 
6cm je dosť, puškohľad ešte drži?

poradiť ti neviem ale pozri
http://www.youtube.com/watch?v=fE8TKKSv ... re=related, hlavne pivo nezabudní

6cm je dosť, puškohľad ešte drži?
To že přijdu o záruku vím.Právě proto jsem napřed koupil hatsana abych zkusil něco rozdělat a potom složit.
přečetl jsem si toto:
http://forum.gunshop.cz/vzduchovka-hats ... t8231.html
Optika má za sebou cca 300 výstřelů a zatím ok
přečetl jsem si toto:
http://forum.gunshop.cz/vzduchovka-hats ... t8231.html
Optika má za sebou cca 300 výstřelů a zatím ok

undead: Dík. video mě dost pomohlo.
Ahoj,
tak jsem také rozšířil rodinu Hatsanistů
,chtěl jsem zkusit 5.5mm,a taky jestli je to takovej krumpl jak se všude píše.
Je to model Hatsan Ranger 99.Nejde mi ale rozborka
.Sundám pažbu,vytuknu první dva kolíky,dál menší kolík níže a sundám spoušták,pak vytuknu i třetí kolík(poslední) i šroub z vnitřním závitem co se do něj chytá pažba...
Nyní už by nic nemělo bránit,ale střeva ven prostě nejdou,poklepávám,snažím se vyrazit,dokonce i když zalomím hlaven,tak to nevyjede!Jak to dostat ven????
Mimochodem-všude tady čtu jak to kope a je nepřesný.Nepřojde mi že by to kopalo víc jak Slavie 634,a i přes Truglo jsem si s oporou na 20m pěkně zastřílel.Čekal jsem že bez optiky netrefím ani terč,a jde to pěkně!No a 5.5mm je paráda,s diabolkama se manipuluje o dost lépe.
tak jsem také rozšířil rodinu Hatsanistů

Je to model Hatsan Ranger 99.Nejde mi ale rozborka

Nyní už by nic nemělo bránit,ale střeva ven prostě nejdou,poklepávám,snažím se vyrazit,dokonce i když zalomím hlaven,tak to nevyjede!Jak to dostat ven????
Mimochodem-všude tady čtu jak to kope a je nepřesný.Nepřojde mi že by to kopalo víc jak Slavie 634,a i přes Truglo jsem si s oporou na 20m pěkně zastřílel.Čekal jsem že bez optiky netrefím ani terč,a jde to pěkně!No a 5.5mm je paráda,s diabolkama se manipuluje o dost lépe.
Slavia 634 4.5mm + Nikko Stirling Air King 4x32 AO Gold Crown
Hatsan Ranger 99 5.5mm + Walther 6x42 AO
Hatsan Ranger 99 5.5mm + Walther 6x42 AO