GunPower (Storm, Stealth, SSS, Shadow)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Mrkni se ještě jednou na stránku č.14, kde si převzal foto a úplně nahoře to přece všechno máš.
http://forum.gunshop.cz/gunpower-storm- ... -195.html¨
----
Proč byl díl č.3 zkrácen je na stránce č.3
----
Ty trubky 1 + 2 + 3 jsou jen na výkon u mého GP Storma - tzn. upravují sílu pružiny při úderu.
Já nemám možnost zvyšovat nebo snižovat výkon (přítlak pružiny), jak jej má většina GP prodávaná zde v ČR - viz obr.
http://forum.gunshop.cz/gunpower-storm- ... -195.html¨
----
Proč byl díl č.3 zkrácen je na stránce č.3
----
Ty trubky 1 + 2 + 3 jsou jen na výkon u mého GP Storma - tzn. upravují sílu pružiny při úderu.
Já nemám možnost zvyšovat nebo snižovat výkon (přítlak pružiny), jak jej má většina GP prodávaná zde v ČR - viz obr.
Re: GunPower (Storm, Stealth, SSS, Shadow)
No jasně, teď už je to ok. Já jen, když jsem psal o těch dílech, že jsou totožné(identické, shodné), ty jsi to popřel a tak jsem měl v hlavě trochu zmatek. Já mám ve svém Shadow taky nulovou regulaci a tak trošku koketuju s myšlenkou zkusit to tam napáchat sám. Mám naprosto nepochopitelně vložené 2 pružiny(nejspíš pokus o tuning), pochybuju o originalitě přímo z továrny a natahování je dost masakr. No a to uložení pružiny na obou koncích tak navolno je opravdu dost humus.
Já jsem se s GP ze začátku (vlastně pořád) taky trápil a rozborka i sborka byla dost často
Kdybych věděl, co mne to bude stát nervů a peněz, tak bych s jeho koupí dnes "možná" asi váhal.
A stejně má GP-čko na mne asi nějaký vliv.
Když ho vezmu do ruky, většinou zapomenu na ty trable

Kdybych věděl, co mne to bude stát nervů a peněz, tak bych s jeho koupí dnes "možná" asi váhal.
A stejně má GP-čko na mne asi nějaký vliv.
Když ho vezmu do ruky, většinou zapomenu na ty trable

Dlouho jsem SSS zanedbával
Důvod má jmeno Independence a Edgun, ale dneska se to změnilo. Na poly sedělo velké hejno kavek... Tři rány, tři kavky! Exackt King při E0 85 J na vzdálenost 90-115 m.

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
To nemám! Nemám ani kameru... Jediná elektronika, kterou používám v terénu je dálkoměr Nikon Forestry 550.
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Asi nemyslíš tu kavku, která je u nás zvláště chráněná jako silně ohrožený druh?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
No de iure je kavka chráněná, ale to jsou sojky a straky také. Pokud jde o reálný stupeň ohrožení, tak ten je nula nula nic a i podle IUCN má stupeň LC, tj. málo dotčený.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
LC je celosvětově, ale ne v Česku. U nás patří k přísně chráněným.
Se strakou, sojkou, holubem, potkanem atd. nemám problém.
Se strakou, sojkou, holubem, potkanem atd. nemám problém.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
tak to máme skoro velkou pětku
Tobbi má s GP zřejmě svojí BIG 5 

Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
Je fakt že v myslivosti neškodí, ale v nedalekém městě je odhadem 600 ks hejno a památkáři si s nimy nevědí rady...
Letos jen 9 kusů. Nezemřely zbytečně, staly se potravou pro fretku.
Pro mě je top kořist vrána šedivka.
Big 5 s GP .25 mám už několikrát. Nevěřil bys jak velký "Big" jde s touhle větrovkou střelit...
Letos jen 9 kusů. Nezemřely zbytečně, staly se potravou pro fretku.
Pro mě je top kořist vrána šedivka.
Big 5 s GP .25 mám už několikrát. Nevěřil bys jak velký "Big" jde s touhle větrovkou střelit...

Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
koupil jsem od altarose novy regulator tlaku s celkovym prislusenstvim.po smontovani me to nejde naplnit pres QF.pri rozdelani pritahnu sroubek ktery stlacuje okrouzek a to uz nejde naplnit proste to neprotlaci tlak.kdyz povolim jen lehce uz zase unika vzduch.mate nekdo radu co s tim?mozna delam nekde chybu ale nevim kde

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Já jsme si s regulátorama na GunPower užil až dost. Nakonec jsem to raději vzdal. S Altarosem se dobře komunikuje, tak mu cinkni a dohodni se přímo s ním.
Úspěch navštěvuje jen ty, kteří vedou život plný práce a nekradou.
uz jsem to resil ale s regulatorem je vse OK jen tento QF.vypada to ze se narizl O krouzek o stoceny a spatne odjehleny sroubek.i to se stane 

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Jo, ten poslední model už mu chodí pěkně a pokud se objeví jen taková drobnost je to ok. Ať ti to šlape, jak si přeješ.
Úspěch navštěvuje jen ty, kteří vedou život plný práce a nekradou.