Zoraki HP-01
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
peter72 tvoji ochotu pomocí jsem nechtěl nikterak zpochybňovat . Pouze jsem přidal další odkaz a upozornil na rostoucí ceny. Toť vše.
Re: Zoraki HP-01
Klucí dík CZ stránky sou pasé pusto prázdno....
Zkusim zahraničí a lepší cenu

Zkusim zahraničí a lepší cenu

Na pažbě
http://www.pazba.cz/zbozi/5509/Vzduchov ... ra-cal.htm
je mají v nabídce též, jen nevím jestli splní proklamovanou pětidenní lhůtu
http://www.pazba.cz/zbozi/5509/Vzduchov ... ra-cal.htm
je mají v nabídce též, jen nevím jestli splní proklamovanou pětidenní lhůtu

Jak nemá nikdo napsaný "skladem" tak v ČR není 

a skladem ji nikdo nemá tak sem objednal na http://www.pushka.eu/product/Air-pistol ... 177-4.5-mm
ted budu už jen z okna vyhlížet kdy dorazí...

ted budu už jen z okna vyhlížet kdy dorazí...

Hoj tak na kolik tě vyšla přes ty bulhary ?
Je všechno OK ?
Je všechno OK ?
Hoj, neni tu nějaký majitel HP-01 z Prahy a šel by třeba někdy zastřílet? Ikdyž teď už počásko nicmoc....
SPA Artemis P15 cal .25 + Nikko Stirling Diamond Sportsman 10-50x60 MilDot
Past: KalibrGun Cricket WST cal .25 + Leapers AccuShot 8-32X56 MilDot, Zoraki HP-01 Ultra PCP 4,5mm
Past: KalibrGun Cricket WST cal .25 + Leapers AccuShot 8-32X56 MilDot, Zoraki HP-01 Ultra PCP 4,5mm
- AntonČechov
Decka, to je pecka. Cim vic ze Zorky strilim tim ju mam radsi... Dlouhe zbrane v posledni dobe nejak zanedbavam... Je to pohodlne, z auta reguluji mnozstvi letajicich potkanu ve svem okoli. Velice se osvedcila munice Predator. Pro nastrel do 50 m s Predatorem doporucuji JSB Expres, maji naprosto identickou balistiku v razi 4.5 - teda aspon ja jsem nabyl ten dojem. Pouzivam bud kolimator Walther Competention 2 nebo ultra maly puskohled 6x32 od Leapers, oba dva itemy tam sednou jako zadek na teply nocnik bez nutnosti uprav horni listy, ten zarez ktery tam neni uplne dokonale umisten vyrobcem, doporucuji naprosto ignorovat jako by tam nebyl. Nastesti versina montazi to umoznuje, jen to prilozit, lehce pritlacit a do te plastove listy montaze se zakousnou sice o neco vys ale hooodne napevno.
BSA Lightning XL SE GRT 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
- AntonČechov
A jeste jedna vec, kterou bych mel prozradit. Kazdy majitel Zoraky by mel zkontrolovat vzdalenost od zacatku hlavne do gumoveho O krouzku kterym je tvorena kontaktni plocha mezi hlavni a ventilem. Popripadne povolit 3 fixacni
srouby a jemnym dotloukem (pres drevo) smerem k ventilu docilit co nejintimnejsiho kontaktu mezi vztupem do hlavne a vystupnim otvorem ventilu. V opacnem pripade tento hodne dulezity spoj nalezite netesni, fouka to vsude kolem- na plastu dokonce jsou vyryte stopy kolem kontaktni plochy..... Vysledek - pada nebo kolisa usťovka a pravidelne se vyfoukuje O kolecko z ventilu. Po odstraneni teto zalezitosti mam jen pozitivni postrehy, zvukem vystrelu pocinajic a naprosto konstantni az na 0.5 m/s ustovou rychlosti konci ( posledni zamer 217 m/s Predatorem na 4 a pul pumpnuti.) 4x natahuji normalne, tedy pomaaalu a bez zacvaknuti zaveru, staci jen se dotknout. Pak otevru jen tak, aby hlaven zustala presne ve svisle poloze vuci podlaze a vlozim diabolku. Jinak do vzdalenosti 20 m staci klasicky 3 pumpy a dava mi to 193 m/s s Predatorem.
srouby a jemnym dotloukem (pres drevo) smerem k ventilu docilit co nejintimnejsiho kontaktu mezi vztupem do hlavne a vystupnim otvorem ventilu. V opacnem pripade tento hodne dulezity spoj nalezite netesni, fouka to vsude kolem- na plastu dokonce jsou vyryte stopy kolem kontaktni plochy..... Vysledek - pada nebo kolisa usťovka a pravidelne se vyfoukuje O kolecko z ventilu. Po odstraneni teto zalezitosti mam jen pozitivni postrehy, zvukem vystrelu pocinajic a naprosto konstantni az na 0.5 m/s ustovou rychlosti konci ( posledni zamer 217 m/s Predatorem na 4 a pul pumpnuti.) 4x natahuji normalne, tedy pomaaalu a bez zacvaknuti zaveru, staci jen se dotknout. Pak otevru jen tak, aby hlaven zustala presne ve svisle poloze vuci podlaze a vlozim diabolku. Jinak do vzdalenosti 20 m staci klasicky 3 pumpy a dava mi to 193 m/s s Predatorem.
BSA Lightning XL SE GRT 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Schválně to zkusím, jestli se mi hlaveň povede kousek na ten ventil narazit, ale pokaždé když se na ní podívám, jsou tam po ventilu stopy - že sedí. Na druhou stranu mám všude kolem na tom plastu takový jemný nános který značí, že tam nějaký únik je.. Konzistence bude nějakých +- 5m ...
Zdar,
zkoušeli jste někdo na Lignt Zoraki cal. 177 ten sound moderátor HW100? Jde to tam namontovat?
zkoušeli jste někdo na Lignt Zoraki cal. 177 ten sound moderátor HW100? Jde to tam namontovat?
....možná za pár let....
Tak jsem dnes skoušel svou ultrou penetraci Zlatých stránek na 5m nejdřív diabolkou Skenco 8,5grainu a poté Gamo PBA Armor platinovou s ocelovým brokem na špičce.. obě skočily celkem shodně cca 175 prostřelených stránek (skenco o několik vede) =) Je fakt že temi Skenco se dá prostřelit i 0,8mička ocelový plech...
Mám Zorku teprv pár dní a pár set diabol ale střílí čím dál tím líp...!?
A že by to bylo střelcem to se mi nezdá... že by si to sedlo
Dneska CD na 50m první ranou jupííí s optikou
Začínám tak mám radost ze všeho....
A že by to bylo střelcem to se mi nezdá... že by si to sedlo

Dneska CD na 50m první ranou jupííí s optikou