CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak ještě jednou, pro ty co jim utekl můj předchozí příspěvek - pokud je problém, který by se mne mohl týkat, stačí se svěřit na josef1000makrelaseznam.cz, to přeci není složitý:-)
Kdo si hraje..........nezlobí.
Re: CZ200S
Tak to není, třebaže to vypadá jak remcání, to namazání opravdu pomohlo
a namazal jsem i ostatní větorkya ok.
ta číza mě zlobila tak porůznu, ne jen QF, manometr sem měl vyndaný a vůbec nechápu jak se toto může po..at, to teda asi umeju horkó vodó s jarem

ta číza mě zlobila tak porůznu, ne jen QF, manometr sem měl vyndaný a vůbec nechápu jak se toto může po..at, to teda asi umeju horkó vodó s jarem
Nejde!Prostě NNe
Je to mimo mísu(když tak to smažu).....ale co tak není? a neremcám, pokud něco nejde tak to řeším, rychleji nebo pomalu, jak to jde. Mažu kroužky, aby klouzly na své místo,v QF poprvé jen aby se hned tlakem nepřilepil na kov...ale proto je tam taky ten doraz,aby nebyl hned na placku. Nepředpokládám, že mazáním kroužku by se tuk dostal až do manometru, spíš by se zanesl kovový filtr a bylo by to na stěnách trubky. Manometrů jsem viděl dost, je to jemná mechanika, takže pár jich fixlovalo, jeden dva byli kaput, ale šlo by to spočítat na prstech jedné ruky - a horkó vodó meju
jenom ztvrdlé paty
...dejvovi jsem psal....nemohu za to, že nečte poštu
jenom ztvrdlé paty

...dejvovi jsem psal....nemohu za to, že nečte poštu

Naposledy upravil(a) josef1000 dne 04 lis 2012 00:01, celkem upraveno 2 x.
Kdo si hraje..........nezlobí.
Kluci o-kroužky nemazat!Jen potom,až když se pohybujou.Třeba na nabíjecí tyčce.Pokud se nijak nepohybujou.NEMAZAT A NEČISTIT.OSOBNÍ ZKUŠENOST.
Tak jsem včera sundal tu plastovou podrážku z pažby .Nahřál teplovzdušnou pistolí až začal měknout plast pak jsem opatrně vtlači ostrý nůž mezi dřevo a plast a bez poškození pažby se to odlouplo.To lepídlo pokud je nahřáté tak se dá tím ostrým nožem lehce odřezávat ale jak zchladne tak je jak sklo že ani brusný papír to nabere.Pažbu jsem hned prodloužil o sedum cm aten nástavec jsem spodkem vyosil o dva centimetry vpravo .Pokusím se sem dát nějaké fota.
zdarec,
dnes mi dorazila klička+spoušť od josef1000 - mazec, tímto mu ještě jednou děkuji, vypadá to suprově.
viz foto - kvalita nic moc - foceno telefonem bez blesku (s ním to háže hrozný prasata
)
jen mě ještě nenapadlo jak předělat ten bílý nápis na bocích na zlatý
dnes mi dorazila klička+spoušť od josef1000 - mazec, tímto mu ještě jednou děkuji, vypadá to suprově.
viz foto - kvalita nic moc - foceno telefonem bez blesku (s ním to háže hrozný prasata

jen mě ještě nenapadlo jak předělat ten bílý nápis na bocích na zlatý

HW100 .177/SIII 10x42MMD
Nejde-li o život, jde o hovno.
Prosím poraďte mi. Potřebuju tu svojí CZ 200s osadit něčím pořádným. Rozhodl jsem se pro Optisan. Mám tu dvě dvojice se stejnou cenou. Optisan Viper 10x44 MD/Optisan Mamba Lite 4-16x44 SCB. Byl bych pro vipera ale nevím zda nebude 10x málo. Měl jsem tam chvíli Optisan Cobra 3-9x42 a na střílení větrovkových terčů to bylo málo. Takže pokud máte někdo nějaké zkušenosti budu za ně šťastný. Dražší dvojice je Optisan Mamba 4-16x50 SCB/Optisan Viper 3-12x44 SCB. Díky za jakoukoli radu
CZ 200 S HUNTER + Hawke Panorama
ja bych hlavne tuto otazku smeroval viz nize tady je to OT
http://forum.gunshop.cz/vyb-r-puskohled ... ml#p261147
nebo sem
http://forum.gunshop.cz/mtc-viper-10x44-t7011.html
http://forum.gunshop.cz/vyb-r-puskohled ... ml#p261147
nebo sem
http://forum.gunshop.cz/mtc-viper-10x44-t7011.html
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Vetsi zvetseni, já mam 4-16x a je to malo.
S200 HUNTER 5,5mm // E-bay: VECTOR OPTICS (Capricorn) 4,5-14x44 FFP MP reticle//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
jj asi tak, s CZ200 využiješ v pohodě i zvětšení 24x
posledně jsme v Třebíči u Grinche s Marťynem odstřelovali na 50m prázdné nábojnice od malorážky a s menším zvětšení to šlo dost z prd.le vidět
posledně jsme v Třebíči u Grinche s Marťynem odstřelovali na 50m prázdné nábojnice od malorážky a s menším zvětšení to šlo dost z prd.le vidět

HW100 .177/SIII 10x42MMD
- menthon1974
Potřeboval bych poradit.
Když se píše že se přiškrtí boční červík,to znamená že se šroubuje dovnitř a tím se dá zvýšit výkon a na opak,když se šroubuje ven tím se snižuje výkon ??
Když se šroubuje bočním červíkem,musí se ještě utahovat nebo povolovat bicí pružina ??
Díky za radu
Když se píše že se přiškrtí boční červík,to znamená že se šroubuje dovnitř a tím se dá zvýšit výkon a na opak,když se šroubuje ven tím se snižuje výkon ??
Když se šroubuje bočním červíkem,musí se ještě utahovat nebo povolovat bicí pružina ??
Díky za radu
Tím červíkem se ladí hlavně konzistence, reguluje se jím průtok vzduchu přepouštěcím kanálkem, na výkon nemá skoro vůbec vliv, dokud ho skoro úplně nezašroubuješ.
Obojí je spolu svázané. Šroubek bicí pružiny reguluje výkon,
škrtící zase křivku konzistence. Drbneš do jednoho, rozjebe
se druhý. Hodně trpělivosti, hodně pokusů
škrtící zase křivku konzistence. Drbneš do jednoho, rozjebe
se druhý. Hodně trpělivosti, hodně pokusů

- menthon1974
Radíte nechat CZ 200 tak jak mě ji poslali od prodejce,nebo ji svěřit na seřízení do odborných rukou,třeba Vaškent.cz