to coyot: srandu si opravdu nedělám
tento link je o tlumičích. A aby se zde pouze debatilo o tom, zda je správné, nebo špatné, že v rámci platné legislativy jsou zařazeny do kategorie zakázaných doplňků, to je stejné jak nadávat u piva na politiku.
proto jsem zde vznesl tento dotaz, jelikož mě mě zajímá teorie. Každej kdo má soustruh si nějakou tu trubku udělá, když bude chtít a dokud neudělá průšvih, nezačne dávat fotky na sociální sítě, pochlubí se v hospodě jak mu to dobře šlape, nikdo ho neřeší a řešit nebude. PČR za ty prachy co berou už nevyhledává, ale nabírá jen to co musí. Dále všem je jasné, že přinejmenším toto vlákno je čtené se zájmem i někoho jiného, než jsme my běžní uživatelé. Ale abych se vrátil k začátku, jde mi o teorii pro mou studii. Takže podiv a obdiv můžeš prezentovat coyote klidně v SZ.
Alexander Ivanovovi děkuji za konkrétní informaci.
Snad se tu ještě nějaká vyskytne
Pokud by bylo doporučení ještě na nějakou odbornou literaturu(která opravdu stojí za to - buď v ČJ, nebo AJ), co se tlumičů a všeobecně balistiky týče, budu rád.
Jinak klidně sz ať to zde nevyvolává zbytečné představy, že za studií stojí stavba něčeho nekalého a následně reportáž na tv nova....