No to by se asi tvářil blbě.
Podle mě jsou ty psychotesty stejně nanic, protože třeba takový Kalivoda je vklidu udělal a to dokonce ty policejní, co jsou prý náročnější.
Ono je to spíš taková pojistka, když příjde k doktorovi člověk, co je už od pohledu magor a začne mu tam huhlat "pppáne dochtóre, já bych chtěl mmmašinkfér, dddejte mi štempl".
Ono takoví lidi většinou neprojdou u zkoušky přes teoretické otázky, ale proč to nepojistit ještě psychotestem, no ne?
Jako u nás sousedovic kluk Libor přezdívaný Mačos, který dělal autoškolu v asi pěti autoškolách, jezdil už jak Širón, ale co naplat, když autotesty pokaždé dělal kolem 30-ti bodů. Nakonec se mu to na asi dvacátý pokus povedlo, nebo to staří nějak uplatili, to nevím, ale asi po týdnu co mu řidičák ještě ani neoschl, se ožral jak jetel, jel domů a přerazil sousedům před barákem sloup elektrického vedení. Ožralému se ale nikdy nic nestane, takže ani jemu nic nebylo, akorát mu ten řidičák zase hned vzali, ale on stejně od té doby rozsekal auto už asi dvakrát. Sice je úplně blbej, ale zatím se nadále těší dobrému zdraví.