Online sout?? pro vzduchovk??e

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 13 srp 2006 20:38

navrhuji toto kolo zatím prodloužit do konce srpna nebo září, pokud by byla stále malá účast, možno prodloužit až do konce roku.

S tím zveřejňováním bodů: Asi bych zveřejnil pořadí, ale né bodové výsledky. Když člověk bude vidět že je dejme tomu pátý, bude mít stále naději že čtvrtý má třeba jen o bod víc a bude se dál snažit. Teď mám pocit, že dost lidí odradily téměř dokonalé výsledky několika špičkových střelců, a možná proto se neúčastnili, aby nefigurovali na konci výsledkové listiny...
Tolik můj názor.

Jirka

troj

Příspěvek od troj » 14 srp 2006 14:12

ja bych body ponechal ale povolil bych ucastnit se jednomu cloveku s vice zbranema, ukradl jsem kamaradovi na cas z chaty 631 s mojim tuningem tak bych rad vyvesil vic tercu(skoro bych zapomnel na svoji vytunenou lovku:-))-ale s tim urcite problem nebude, taky mi zarazi mala ucast strelcu- soutezi spolu uz jen nekolik lidi kteri strileji prakticky stejne vysledky..je to skoda, nevim co vic dodat :(
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 14 srp 2006 15:21

Troji kdyz posles tri vysledky se tremi ruznymi zbranemi - tak budes ve vysledkovce trikrat - neni problem..

Ja tedy brzy hodim novou cistou tabulku pro vysledky na dalsi kolo a necham ho zatim casove neomezene .. a uvidime .. klidne muzete vylsedky do dalsiho kola poslat uz ted.. otazkou ale zustava, zde zobrazovat nadale jak poradi tak vysledek, nebo nezobrazovat vysledek a nebo nezobrazovat ani poradi? - nejake dalsi nazory?
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 14 srp 2006 16:19

No, je pravda, že lidi neposílají výsledky když vidí, že mají třeba o 30 bodů míň než ti první. Ale zase když neuvidí výsledky, tak je nic nebude nutit střílet dál aby se zlepšili. Já bych to nechal jak je.
Stejně taková masová účast jako byla v prvním kole se už nikdy nebude opakovat. Takže zůstávají jenom skalní, co opravdu chtějí střílet.

Frekvenci taky nech jednou za měsíc. Teda pokud tě to moc neobtěžuje a máš na to vyhodnocování čas. Takhle to bude střílet sice malá skupina, ale zato pravidelně, a občas se i třeba někdo přidá.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
jari

Příspěvek od jari » 14 srp 2006 17:41

Tak mě dneska konečně přišla S-634ka z reklamace nebo spíš poslali novou.Hned jak bude trochu času namontuju puškohled a posílám terče.Jinak bych to zobrazeni nechal jak je když bude nějaká změna tak nevadí já se budu učastnit až do definitivního konce soutěže. :wink:
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 25 srp 2006 17:25

Jožo kua, neber to jako rejpání, ale to jsi ještě nesložil tu svojí zpropadenou TAUku? Nějak pořád nevidím v on-line soutěži tvůj nástřel na těch 10m, aby jsi dostál svému podpisu, kterým se hrdě honosíš :D Šup pro flintu a míň jak 180b na 10m bez opory nám neposílej :D
Cherubín

Já chci střílet!

Příspěvek od Cherubín » 28 srp 2006 14:22

Nazdárek snipeři na desítky metrů!
Já se vážně chci zúčastnit (konečně a poprvé) on-line soutěže. Nejdřív jsem ale reklamoval svou zbraň (chyba materiálu), pak jsem lítal pracovně po světě, a když jsem čas náhodou měl, nebylo počasí atd. atp. samý výmluvy. Ale teď mám asi nejlepší výmluvu - před měsícem jsem si zlomil klíční kost, sice nalevo a jsem pravák, ale i když to není na pažbový ruce, neunesu levačkou flintu. Takže se budu zatím snažit dát se dohromady a vyrobit bipod, abych levačku tolik nepotřeboval. A pak vám to se svým Hunterem 440 a 16J natřu!
:twisted:
Vržený nůž, střelu ani slovo nezastavíš.
Péta

Příspěvek od Péta » 10 říj 2006 12:25

Mladej si přál k vánocům QB 57 tak jsem mu ji s předstihem objednal.Včera přišla a protože mě je mizerně tak jsem doma a hned jsem ji zkusil.Je na mě moc titěrná a držím ji jako prase kost.Určitě je silnější než slávka 631.Ale slávka si myslím je přesnější.Posílám terč do soutěže i když je nic moc.Kdybych se neklepal jako drahej pes tak by to bylo určitě lepší.No do vánoc než mu ji dám tak ještě potrénuju :lol: A snad se neporouchá.Zkoušel jsem i vystřelit třikrát na šišku vdálenou asi 25m a dvakrát jsem ji trefil :shock: Asi se ze mě taky stane vzduchovkář :wink:
Naposledy upravil(a) Péta dne 05 lis 2006 19:09, celkem upraveno 1 x.
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 10 říj 2006 14:09

myslím že šiška na 25m z ruky je slušnej výkon! My na ty terče na 30m střílíme s oporou, tak nám třeba ještě všem vytřeš zrak. :wink:
Péta

Příspěvek od Péta » 10 říj 2006 16:37

Na tu šišku to bylo s oporou.Jestly mě bude zítra líp tak si zajdu na chvilku na hlinák zastřílet a uvidím :wink:
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 10 říj 2006 20:42

tak to je fajn. Lidi od prázdnin nějak moc nestřílej, tak soutěž aspoň trošku ožije. :wink:
tomcat
Moderátor

Příspěvek od tomcat » 10 říj 2006 23:39

ja sa tiez pripojim... sice zatial len na mensie vzdialenosti kedze optiku este nemam, a okrem toho najprv musim na zahrade upravit "strelnicu" lebo inak to schyta hydina v kurniku kedze ak chcem mat dostatocny priestor musim pripnut terce na plot kurniku a chlieva :-) ... musim tam dat krytie z postlkanych paliet a starych drevenych dveri... hadam v sobotu uz budu prve terce...
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 08 led 2007 12:50

Tak jelikož nemám k dispozici nějakou slušnou vzdálenost jsem se rozhodl trošku natrénovat střelbu na 10m bez opory. Tam už to není až tak o zbrani, ale o rukou. Zatím bych si na ty svoje mohl akorát tak nas... :lol: První nástřel 150b, druhej 160b. s větrovkou a zvětšením na 4x
Jinak snad tahle resuscitace threadu vlije do žil OS novou krev a trošku se to zase rozjede 8)
ss2men

Příspěvek od ss2men » 08 led 2007 13:03

silencer

tak to máš ešte dobre môj prvý pokus na 10 metrov v stoji bez opory zo vzduchovkou vz.47 a bročkami č.10 = nekonečných 101 bodov z 200 možných. Tak som sa hambil že som to ani neposlal. V týždni skúsim nastieľať niečo lepšie.

Ináč trafím plastový zapaľovač na 25 metrov - strieľam bez optiky
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 08 led 2007 13:10

Ono já někdy se Slávkou a pevnými miřidly trefoval taky neuvěřitelný věci :) Spíš jsem to psal proto, že ta větrovka je na 10m absolutně přesná takže veškerá nepřesnost jde na můj hrb 8) Střílet na 10m s optikou není žádná legrace, hejbe se to jak já nevím co. Na CZ200S by to asi chtělo těžkou hlaveń, takhle jak je je s optikou dost těžká na zadek. Chtěl bych si každej den dát tak jeden zásobník, tj něco pod 50 ran a uvidím jestli ze sebe vymáčknu něco lepšího :?
Odpovědět