EDgun Matador
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
a hezci vykon 

Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
Re: EDgun Matador
Pavle nebudeš litovat
A kresbu na pažbu vem čert..., při stílení na ní stejně nekoukáš
Kolik máš u nástřelu napsaných m/s

Kolik máš u nástřelu napsaných m/s

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
281 m/s Exact Jumbo, jinak když už to stojí takovej balík, tak ať to i vypadá 

FX Maverick compact .22
AirMaks Katran C .22
AirMaks Katran C .22
A já myslel, že 175 m/s jako mi ostatní
Co na něj dáš za sklo?

Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601

Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Pozdravujem vsetkych priaznivcov MATADORU,dnes mi konecne dosiel krasavec,po zrovnani udajov a serioveho cisla,nastrel bol krasny jedna diera,tak ideme to skusit do realu a na moje velke prekvapenie nejde zasunut diabolka do hlavne, 4,5 to nie je,diabolka cez hlaven vypadla, tak uz len asi vyrobca si tam musel daco zabudnut, dufam ze to tam nechal az po nastreloch. Ak si tu dakto s Eduardom dopisujete, mozete mu to preposlat , anglicky neovladam a rustinu som uz zabudol. Takze z velkej radosti, obrovske sklamanie , uvidim ako prebehne reklamacia.
A nemáš to v 5,5?
EDgun Matador .22 + Sightron SIII 10-50x60 LRIRMOA
Air Arms FTP 900 + Burris Timberline 4,5-14x32
To je ten vtip,kupoval som a deklarovana je 5,5.Takze diabolo 5,5 tam nevlezie, vidis este jedna moznost , ze by vatsie diabolky?
A co tam dáváš?
EDgun Matador .22 + Sightron SIII 10-50x60 LRIRMOA
JSB .22 jumbo, mozes pozriet teraz do svojej pusky do nabijacej komory ci suvisle postupuje do hlavne?
Zdravim majitele Matadorů!
Nějak vám to tu umírá, tak se také přidám.. Jsem už nějakou tu dobu majitelem pistole Zoraki v .177 ultra (sorry za OT) a jsem spokojený, v době, kdy jsem jí kupoval jsem si byl vpodstatě jistý, že nic jinýho lepšího už kupovat nebudu
:D Jak bláhové si toto myslet
Po očku jsem ale sledoval dění kolem a jentak ze zájmu abych nebyl uplná lama si pročítal toto fórum a sbíral si informace o silnějších a větších vzduchových "náčiní"
Líbily se mi jak FXka, tak třeba věci od GP...ale co si tu čtu o Edovi a okoukávám fotky tak jsem se asi zamiloval....
Jak tu už někdo psal, čtení tohoto fóra leze do peněz jako opravdu máloco
Mám teda koníčků více ale ani 20cka za pistolku s kolimátorem neni málo
Kecy stranou...matador se mi fakt líbí a jelikož už nějaký ten výkon poskytnout umí, chtěl bych ho nejradši v ráži .25, ať se už něco na terči děje
Pistolku mám spíše na terče a v 4,5mm, takže chci změnu (ale zrovna Ed by měl být přesný mnohem více a to v jakékoli ráži). Výkonově si to stojí jak? Všechny 3 verze stejně, jen se liší rozměry a počty střel na jednu náplň? Pak jsem tu četl, že v ráži .25 se dělá jen ta nejdelší, jak tomu tedy je? Spíš bych asi raději kratší, ale pokud se takto nedělá, šel bych i do té nejdelší...
Leyla se mi také moc líbí, ale tam už je i vzhledem k délce hlavně takováto ráže nesmysl a ani se to nedělá...Co tedy pořídit a od koho nejlépe? Děkuji za aktuální info a střelbě zdar!
Nějak vám to tu umírá, tak se také přidám.. Jsem už nějakou tu dobu majitelem pistole Zoraki v .177 ultra (sorry za OT) a jsem spokojený, v době, kdy jsem jí kupoval jsem si byl vpodstatě jistý, že nic jinýho lepšího už kupovat nebudu

Jak tu už někdo psal, čtení tohoto fóra leze do peněz jako opravdu máloco

Kecy stranou...matador se mi fakt líbí a jelikož už nějaký ten výkon poskytnout umí, chtěl bych ho nejradši v ráži .25, ať se už něco na terči děje

Leyla se mi také moc líbí, ale tam už je i vzhledem k délce hlavně takováto ráže nesmysl a ani se to nedělá...Co tedy pořídit a od koho nejlépe? Děkuji za aktuální info a střelbě zdar!

SPA Artemis P15 cal .25 + Nikko Stirling Diamond Sportsman 10-50x60 MilDot
Past: KalibrGun Cricket WST cal .25 + Leapers AccuShot 8-32X56 MilDot, Zoraki HP-01 Ultra PCP 4,5mm
Past: KalibrGun Cricket WST cal .25 + Leapers AccuShot 8-32X56 MilDot, Zoraki HP-01 Ultra PCP 4,5mm
tady mas odkaz na vsechny tri verze
ano nejdelsi ma dat 90 rad stredni 70 kratka 50...ale vse bude zalezet v jakem vykonu
ja mam stredni v 5,5 a v 45J to da tech 60 teda od oka nikdy jsem to presne nepocital....
ale bude to odpovidat...jinak pokud jde o presnost v JSB s tim testujou diabolky coz mluvi za vse
)....nejdulezitejis na pusce je hlaven a regulator ja mam kozistenci +-1-1,5m/s....jedine co je minus je tvrda spoust coz je dan za jednoduchou,ale bytelnou konstruci urcenou pro ruske podminky
ano nejdelsi ma dat 90 rad stredni 70 kratka 50...ale vse bude zalezet v jakem vykonu
ja mam stredni v 5,5 a v 45J to da tech 60 teda od oka nikdy jsem to presne nepocital....
ale bude to odpovidat...jinak pokud jde o presnost v JSB s tim testujou diabolky coz mluvi za vse

Naposledy upravil(a) Hellboy dne 12 lis 2012 11:10, celkem upraveno 1 x.
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Netušíš na jaký výkon je ještě rozumné naladit středního EDa 6.35? Rád bych střílel co největší dálky... Pořídil bych asi tu větší ráži, nebo bys mi to rozmluvil a šel raději do 5,5? No a ještě sehnat nějakou bombu a levnou plnírnu kde mi to nafoukají na 300bar....
SPA Artemis P15 cal .25 + Nikko Stirling Diamond Sportsman 10-50x60 MilDot
Edo na 70,5yarda cal.25

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP