Drulov 70 Flobert
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Něco ze soboty...

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Re: Drulov 70 Flobert
Tak s tema pazbama vypada opravdu paradne.Menthonova uprava je paradni.Ta falesna bullhlaven je ve spojebi s kouskem predpazbi moc libiva.Jak to strili z ramene na cca 15-20m?
Naposledy upravil(a) duffioso dne 23 srp 2012 18:19, celkem upraveno 1 x.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ja se bojim, ze 150 metru to ani nedoletiduffioso píše:...Jak to strili z ramene na cca 150-20m?

Alfa 641
- menthon1974
duffioso 25 metrů je maximum,ten samí problém jako se píše na vlákně Spielberg Brno že flobert zbraně jsou dobré,musí být i přesné ale střelivo dělá tyto zbraně nepřesné.Ještě přihazuji fotečky.
Upraveno
sniperku od toho opravdu neocekavam
ale je to moc hezky.Jen jeste peknej lucik a je to parada.

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
No tak máš moj obdiv ako si toho drulova skrášlil.Ja mám tiež 70 ale s maticou.Som moc spokojní na flobert fakt presná.Vidno že vy Páni Český bratia to fakt viete.
- menthon1974
Porovnání střelby Drulov flobert a ZOM.Střelba na 28metrů,náboje 22.flobert
Dnes jsem vystřílel 100 nábojů z flobertky ZOM,střelba byla opravdu děsná.Rozptyl na 28m byl 17cm.
Pak jsem vystřílel 100 nábojů z Drulov flobert,mohu jen chválit.Výborná střelba na 28m s rozptylem 5,5cm.Počet úletů 24 ze sta ran.
Nedovedu si to vysvětlit,když je kratší hlaveň u Drulova tak je flobertka přesná.Pochopitelně jsem vše střílel s oporou.
Dnes jsem vystřílel 100 nábojů z flobertky ZOM,střelba byla opravdu děsná.Rozptyl na 28m byl 17cm.
Pak jsem vystřílel 100 nábojů z Drulov flobert,mohu jen chválit.Výborná střelba na 28m s rozptylem 5,5cm.Počet úletů 24 ze sta ran.
Nedovedu si to vysvětlit,když je kratší hlaveň u Drulova tak je flobertka přesná.Pochopitelně jsem vše střílel s oporou.
Jaký je rozdíl v těch závěrech ?
Tak to je velký zklamání ta ZOMka!!! Pořád jsem po ní pokukoval a vypadala velmi nadějně....
Podobné jak Spielberg....vypadá moc hezky, ale výsledky nic moc.....Proč ty dlouhý neumí nikdo udělat přesný???? S Wolfem jsem na tom jak s Drulovem.....na 30m kolem 6ti cenťákú...jak kdy!!!
Když to jde u těchto, tak proč to nefachčí i u jiných???? Bude to muset zachránit Dressler a začít dělat něco dlouhýho
Ještě by mě zajímali ty Toropy jak jsou přesné, nemáte někdo zkušenosti???....slyšel jsem, že provedení občas pokulhává, ale p. Ing. Pejčoch kritiku špatně snáší, tak jen opatrně
cesta za dlouhou "přesnou" flobertkou je spletitá

Podobné jak Spielberg....vypadá moc hezky, ale výsledky nic moc.....Proč ty dlouhý neumí nikdo udělat přesný???? S Wolfem jsem na tom jak s Drulovem.....na 30m kolem 6ti cenťákú...jak kdy!!!
Když to jde u těchto, tak proč to nefachčí i u jiných???? Bude to muset zachránit Dressler a začít dělat něco dlouhýho

Ještě by mě zajímali ty Toropy jak jsou přesné, nemáte někdo zkušenosti???....slyšel jsem, že provedení občas pokulhává, ale p. Ing. Pejčoch kritiku špatně snáší, tak jen opatrně

cesta za dlouhou "přesnou" flobertkou je spletitá

Někde tady na fóru byl odkaz na obchod, kde jí mají za 4200Kč, ale za boha už to nemůžu najít. Nevíte někdo co to je za shop? Díky
Koupím poškozené ProChrono Digital a Shooting Chrony.
- menthon1974
Cena 4200,-kč je velkoobchodní za kterou ji kupují obchodníci.Jinak na obchodě pro konečného zákazníka ji neseženeš pod cenu 4500,-kč. Pokud by takoví obchodník byl,že by ji prodával za 4200,-kč byl by to blázen,protože by na ni neměl žádnou marži.

http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... cts_id=967 v přepočtu 4225Kč jenže je to na Slovensku. Na 100% jí u nás prodávali za stejný prachy vč. dph, ale i když jsem projížděl historii, už jsem to nenašel – pravděpodobně zdražili.
Koupím poškozené ProChrono Digital a Shooting Chrony.
Nejvic me stve ten vyber u slovaku,Pavlicek 70,nekolik verzi Drulov 70,Drulov 75 nekolik Zomek,KM,atd... 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert