Tlakov? lahve a pln?n?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já koupil u Adivy 300 baru 7 litrů.c z 200s naplním 50x než se dostanu na 200 a potom 15x než se dostanu pod 200 baru a pořád plním až do 170 baru. Byla nová i s 300 bar ventilem cena 4300Kč. Kartuši plním po každých 40 ranách.
Re: Tlakové lahve a plnění
Před chvílí mi dorazila nabídka na dvojče 2x3l 300bar, tlakovka do 2016 za 2100,-. Asi do toho půjdu. Nicméně bych ještě potřeboval co nejlevněji sehnat plnicí hadici s manometrem. Nejlevnější jem našel za 1650,- a je to Plnící set pro větrovky AA, zde na gunshopu. Snad to bude to samé i pro FX T12. Nevíte o někom, kdo to mohl nabízet levněji? Celý den jsem procházel na netu bazary a nic se mi nepodařilo najít....
Zkus se optat u Alexuse, jestli to ještě má v nabídce a za kolik.
Edit: sry až teď jsem si uvědomil že se píše se třemi x
Edit: sry až teď jsem si uvědomil že se píše se třemi x
Originální plnicí pin je u FX, je to součást balení.Grass píše:Nejlevnější jem našel za 1650,- a je to Plnící set pro větrovky AA, zde na gunshopu. Snad to bude to samé i pro FX T12.

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Ještě by mě zajímalo, zda ta plnící hadice s manomatrem ukazuje i tlak v lahvi, nebo pouze tlak v kartuši....
Díky.
Díky.
Muzes merit i tlak v lahvi, jenom potrebujes peticestny ventil, hadice te bude stat jako pul lahve, nejdriv si ujasni, co chces za zbran a jestli ji vubec potrebujes, teda jako tu hadici 

Tlak v kartusi. Aby ukazovala i tlak v lahvi, musela by se zaslepit dira v plnicim pinu.
tak tak, zaslepit plnící pin.
Na pin nasunout trubičku stejnýho vnitřního průměru jako quickfill.
Na pin nasunout trubičku stejnýho vnitřního průměru jako quickfill.
http://david_holub.sweb.cz/
O.K.
Budu to tedy řešit zaslepením pinu hadičkou.
Budu to tedy řešit zaslepením pinu hadičkou.
to aby sis sehnal pořádnou hadičku na ten pin 
nech si poradit a zaslep to trubičkou z kovu

nech si poradit a zaslep to trubičkou z kovu
O.K. Myslel jsem trubičku... Blbě jsem to napsal. Teď jen někoho sehnat na výrobu.
Jednak nechápu tvoji snahu nač potřebuješ mít povědomí o zbytkovém tlaku v lahvi,navíc každá flinta má jiný pin na plnění a tím pádem i jiné parametry zaslepovacího hebla. Normálně plním z 300 barové třílitrovky, podle kontejneru příslušné zbraně na 200 B a když klesne tlak v lahvi pod 200, je jasné, že buď budeš foukat na míň, nebo si ji necháš doplnit. NAČ TI BUDE INFORMACE JESTLI MÁŠ 250 NEBO 240 ATD?
To proto, že ne každý má plnírnu hned za barákem. Taky chodím do práce a když mám padla, tak plnírna je taky zavřená, takže si musím dopředu naplánovat, kdy povezu lahev naplnit. A bylo by blbý, kdybych měl s klukama naplánovanou na víkend střelbu, kde toho střeliva padne celkem dost a pak zjistil, že je lahev prázdná.... A jet preventivně naplnit lahev, aby náhodou nedošla je taky nesmysl.
Takže chci mít přehled. Je mi jasné, že je každý pin jiný, proto si tu trubičku musím nechat udělat na rozměr.
Takže chci mít přehled. Je mi jasné, že je každý pin jiný, proto si tu trubičku musím nechat udělat na rozměr.
Lepšie je na meranie zaslepiť priamo závit na ventile za manometrom. Každou kontrolou tlaku pri zaslepenom pine prídeš o ďalší tlak po zmeraní a vypustení hadice.
Crosman 357 6" .177 (CO2) + laser
Crosman 2100 Classic .177 (PCA)
Hatsan AT44-10S LW .177 (PCP)
Crosman 2100 Classic .177 (PCA)
Hatsan AT44-10S LW .177 (PCP)
kde sa najlacnejsie daju zohnat kyvety (tie ktore sa daju plnit) na plnenie cez prepustaci ventil na qb 78 ? najlepsie slovensko!