Knife cz. z?van ?as? minul?ch, sou?asn?ch ?i budouc?ch?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Vseta, myslím že my dva si nic říct nemáme, u mě jsi XXXXX hodně přestřelil s prckem, a to na tvrdo, to bylo trošku moc a nemyslím si že to nevíš. Sorry.
B5 - kolem Blacka mi vadí hlavně to,že na Knife se vyjadřovali proti němu i lidi,kterým nemohl vadit vůbec ničím-ani konkurencí,množstvím prodeje,stylem prezentace. omyl, to Roman obviňoval všechny kolem ze závisti a nepřejícnosti. To co je napsáno zde na 41 stranách, je žel jen Romanova schíza a nepochopení toho, že to prostě přehnal a přeháněl pár let byť byl mnohokráte na tuto věc upozorňován. Mezi námi děvčaty, knif se ničím nahradit nedá, návštěvnost, propagace, inzerce, kupující, atd.............nebudem si lhát, to tam bylo, je a bude. A to teď vlastním přičiněním nemá. Může se presentovat kde chce, ale návštěvnost knifu nedohoní ani za 10 let. Roman o tohle přišel a sere ho to, mě by to sralo taky. Ale kurník šopa, házet h...na na lidi kteří tam jsou, to sorry.
kašlu na to, jste kouslí na něčem a hluchý k tomu když se vám to kdokoliv jiný snaží polopatě vysvětlit. Argumenty co jsem dal Sam, odmítate, jen jste se ho tu snažili zesměšnit přes práci která ho živý. Jakýkoli názor proti Roamnovy je ihnet pochopen jako útok, závit......
Tak co tu teda chcete řešit??? Fan klub Romana se skládá z prudičů co dostali ban..........Chápu že jste naštvaní, ale i když kámoš nebude mít pravdu, budu kopat s ním proti druhým, nebo mu řeknu hele, to jsi trochu pos.... ??? No, vy asi budete kopat. ok, je čas se na to vyprdnout.
Mat
B5 - kolem Blacka mi vadí hlavně to,že na Knife se vyjadřovali proti němu i lidi,kterým nemohl vadit vůbec ničím-ani konkurencí,množstvím prodeje,stylem prezentace. omyl, to Roman obviňoval všechny kolem ze závisti a nepřejícnosti. To co je napsáno zde na 41 stranách, je žel jen Romanova schíza a nepochopení toho, že to prostě přehnal a přeháněl pár let byť byl mnohokráte na tuto věc upozorňován. Mezi námi děvčaty, knif se ničím nahradit nedá, návštěvnost, propagace, inzerce, kupující, atd.............nebudem si lhát, to tam bylo, je a bude. A to teď vlastním přičiněním nemá. Může se presentovat kde chce, ale návštěvnost knifu nedohoní ani za 10 let. Roman o tohle přišel a sere ho to, mě by to sralo taky. Ale kurník šopa, házet h...na na lidi kteří tam jsou, to sorry.
kašlu na to, jste kouslí na něčem a hluchý k tomu když se vám to kdokoliv jiný snaží polopatě vysvětlit. Argumenty co jsem dal Sam, odmítate, jen jste se ho tu snažili zesměšnit přes práci která ho živý. Jakýkoli názor proti Roamnovy je ihnet pochopen jako útok, závit......
Tak co tu teda chcete řešit??? Fan klub Romana se skládá z prudičů co dostali ban..........Chápu že jste naštvaní, ale i když kámoš nebude mít pravdu, budu kopat s ním proti druhým, nebo mu řeknu hele, to jsi trochu pos.... ??? No, vy asi budete kopat. ok, je čas se na to vyprdnout.
Mat
"není kachnička, jako kachnička"
-
Re: Knife cz. závan časů minulých, současných či budoucích?
...Chápu že jste naštvaní....
S postupem doby mužu říct že naštvanej nejsem.Proč?
Jednou jsem se pod vidinou ušetření zdraví a financí nechal zlákat k tomu léčit se z nikotinismu na psychárně(za prachy pochopitelně, zadara se léčej v čechách jen feťáci a vožralové-asi si platili lepčí pojištění).No přijuchal jsem tam ráno.Koukám, jeden blázen cuká vokem.Druhej na hubu brrrm...brrrrm.Třetí tahá nohu a vobčas poskočí.Poslední si počítá prsty a dochází porád k číslům7,9 a 35689.
Tak hulíme na kuřárně, vcelku nuda, nikdo si mne nevšímá(už sem zaplatil), doktoři někde prováděj zevling nebo relax.Hodiny plynou.K večeru si všimnu, že cukám vokem,vobčas poskočim,čumim si na prsty a broukám si brrrm...brrrm
naštěstí sem tam byl dobrovolně(dodnes přemejšlim jestli si všimli že sem se vypařil, asi jo, prachy kupodivu vrátili obratem za rok po pár upomínkách).Příznaky vymizely okamžitě...brrrrm.....brrrrm
No teď si představ, že kdybych včas neopustil knife, stal by se ze mě gumař, jedinej správnej a spravedlivej, chytrej a perfektní, nejšikovnější...a pochopitelně skromnej-prostě jeden z Vás.
Kdyby jsme byli jenom fan club(taky Vás neustále dokola nenazývám fan klubem p.Pokorného případně Josefa Vyskočila nebo Krásný ženy se špičkovejma perníkama, ale chápu že tim maskujete to že jste na..li nezávisle spoustu lidí),neplazili by jste se neustále pod různejma nikama sem a nepokoušeli se jednak zkroutit to jak to vzniklo a jednak hlásat ty svý moudra do éteru.A to přesvědčení, že tím že patříte k pravejm hochum z knifu, který vy chápete jako něco extra super záviděníhodného? Dyť je to k smíchu
to je jako se chlubit členstvím v SSM 
P.S. Nebyl Black kterýho pronásledujete původně taky dost jinej a Ty věci co mu vyčítáte vznikly dodatečně nadměrnou dobou pobytu u Vás na knajfu?
S postupem doby mužu říct že naštvanej nejsem.Proč?
Jednou jsem se pod vidinou ušetření zdraví a financí nechal zlákat k tomu léčit se z nikotinismu na psychárně(za prachy pochopitelně, zadara se léčej v čechách jen feťáci a vožralové-asi si platili lepčí pojištění).No přijuchal jsem tam ráno.Koukám, jeden blázen cuká vokem.Druhej na hubu brrrm...brrrrm.Třetí tahá nohu a vobčas poskočí.Poslední si počítá prsty a dochází porád k číslům7,9 a 35689.
Tak hulíme na kuřárně, vcelku nuda, nikdo si mne nevšímá(už sem zaplatil), doktoři někde prováděj zevling nebo relax.Hodiny plynou.K večeru si všimnu, že cukám vokem,vobčas poskočim,čumim si na prsty a broukám si brrrm...brrrm

No teď si představ, že kdybych včas neopustil knife, stal by se ze mě gumař, jedinej správnej a spravedlivej, chytrej a perfektní, nejšikovnější...a pochopitelně skromnej-prostě jeden z Vás.
Kdyby jsme byli jenom fan club(taky Vás neustále dokola nenazývám fan klubem p.Pokorného případně Josefa Vyskočila nebo Krásný ženy se špičkovejma perníkama, ale chápu že tim maskujete to že jste na..li nezávisle spoustu lidí),neplazili by jste se neustále pod různejma nikama sem a nepokoušeli se jednak zkroutit to jak to vzniklo a jednak hlásat ty svý moudra do éteru.A to přesvědčení, že tím že patříte k pravejm hochum z knifu, který vy chápete jako něco extra super záviděníhodného? Dyť je to k smíchu

P.S. Nebyl Black kterýho pronásledujete původně taky dost jinej a Ty věci co mu vyčítáte vznikly dodatečně nadměrnou dobou pobytu u Vás na knajfu?
-
Jasně Mate,akorát u mně je to takhle: Ban,který jsem dostal(měsíc) nebyl způsobený veřejnou podporou Blacka,ale slovní přestřelkou s klenotem Knife.cz,bytosti s nickem "Krásná žena" Nevím s kým ta dáma má tak nadstardardní vztahy,že si může psát co chce a urážet beztrestně koho chce,ale mně prostě nasrala,tak jsem jí to vpálil a následky přišly okamžitě.Nelituju jediného slova,co jsem té zakomplexované osobě odepsal na její průdy.Ban co jsem dostal,mi umožnil nezávislé posouzení všeho dění na Knifu a po pozorném čtení začínající války Knife versus Black jsem dospěl k názoru,že toho nechci být součástí.
Nejsem členem žádného fanklubu,to je jen pokus několika z Vás,jak nazvat ty,co se vymkli kontrole.Na obhajobě Blacka nevidím nic špatného,jako řemeslník a výrobce funkčních řezadel a sekadel je perfekcionista.Nejsem jeho žena,abych si vytvářel mindrák z jeho povahy-když si koupím chleba,taky nezkoumám,jestli pekař netrpí třeba sexuální deviací.
Už jsem se jednou zařekl,že sem už nenapíšu ani čárku,bohužel jsem se nechal strhnout,za což se stydím
Tak to říkám dneska ráno znova: Už ani čárku,pište co chcete,já už na to házím bobek
Všem hezký den!!
Nejsem členem žádného fanklubu,to je jen pokus několika z Vás,jak nazvat ty,co se vymkli kontrole.Na obhajobě Blacka nevidím nic špatného,jako řemeslník a výrobce funkčních řezadel a sekadel je perfekcionista.Nejsem jeho žena,abych si vytvářel mindrák z jeho povahy-když si koupím chleba,taky nezkoumám,jestli pekař netrpí třeba sexuální deviací.

Už jsem se jednou zařekl,že sem už nenapíšu ani čárku,bohužel jsem se nechal strhnout,za což se stydím

Tak to říkám dneska ráno znova: Už ani čárku,pište co chcete,já už na to házím bobek

Všem hezký den!!
Naposledy upravil(a) Bullterier5 dne 27 čer 2012 15:39, celkem upraveno 1 x.
Bullterier5 : Pokud si pamatuju ten docasny ban jste dostali oba. Netusim jestli tvemu navrhu s petkama predchazelo neco ze strany "klenotu", ale i kdyby nechal jsi se vyprovokovat k pekne sprostarne.
Ber to prosim jako pouhe konstatovani, neni to mysleno jako utok na kohokoli.
Ber to prosim jako pouhe konstatovani, neni to mysleno jako utok na kohokoli.
-
Ku**va,ráno jsem řekl že ani čárku,ale takhle ne! JÁ jí to nenapsal,aby ty PETky použila jako vibrátor-běž zpátky po stopě a až to najdeš(pokud to není gumovaný)-očekávám satisfakci v podobě omluvy.
Kdybych to napsal JÁ-tak si za tím i budu stát.Až to najdu kdo to byl,tak sem dám edit.Zatím čůs
Takže edit: té bábě to napsal CODY! Takže vidíš že je dobře si nechávat od nějakých pasáží printscreeny-takže co Ty na to??
Kdybych to napsal JÁ-tak si za tím i budu stát.Až to najdu kdo to byl,tak sem dám edit.Zatím čůs

Takže edit: té bábě to napsal CODY! Takže vidíš že je dobře si nechávat od nějakých pasáží printscreeny-takže co Ty na to??
Ok, prijmi prosim omluvu, spletl jsem se. Je to uz hodne dlouho co jsem to cetl a bohuzel jsem to nebyl schopen dohledat.
-
Omluva přijata,nic se neděje.Já bych jí byl klidně schopen napsat něco podobnýho,ale musela by mně naštvat víc.. 

Je to legrace, tady si číst. Takové čtení přeci jen tak neukončíme.
Jedno však vím jistě. Postavit se na mou stranu zlořečeného kapitalisty Blacka, to chce odvahu. A tu každý nemá. Dotyční dobře vědí, že se na ně vrhne stíhací komando osvícených. Takže, já si cením toho, že lidi umějí, a tady na foru i můžou svobodně napsat, co si myslí. Knife, to je svoboda za ostnatým drátem.
Nesmí se body A-Z, a pak ještě vše, co je skryto mezi řádky. A je potřeba znát toho Karla(agenta Smitha), a koupit mu pivo.

Nesmí se body A-Z, a pak ještě vše, co je skryto mezi řádky. A je potřeba znát toho Karla(agenta Smitha), a koupit mu pivo.
Udějte co můžete, s tím co máte, tam kde jste. T. Roosevelt
-
To je přesně ten průšvih kvůlivá kterýmu aspoň u mne vznikla averze...nedá se to(cokoliv) dohledat, protože to zmizelo.....takže časem se to přetočí, podá se to jinak-třebas ne úmyslně jako u Tebe-a je z toho nefalšovaná pomluva, křivý obvinění a podobně.Tady to máš v origoši.Smajlíky atd se mi bohužel ukládaj jako slova, tak si tam nějaký gesichty domysli....mouzes píše:Ok, prijmi prosim omluvu, spletl jsem se. Je to uz hodne dlouho co jsem to cetl a bohuzel jsem to nebyl schopen dohledat.

7. dubna 2012 Cody
tedy s prominutim když koukám na ty tvary, sakra, že vy chcete předělat živnosti z výroby nožů na vibrátory? Už se těšim na ty rubriky "zkušenosti uživatelek"Laugh nebo "co nosíte v sobě" kde se muže Krásná žena pořádně rozjetLaugh
Zdravim, napíšu svůj názor z většího odstupu, protože na Knife jsem nikdy mezi štamgasty nepatřil a do žádných šarvátek jsem se taky téměř nikdy nedostal. Každopádně o divným prostředí a lidech bylo už napsáno hodně, ale jak psal Mat, Knife je určitě nenahraditelný jak pro nožíře, tak pro běžné uživatele a občasné "obchodníky". Svůj účel plní určitě velmi dobře a tolik informací na jednom místě člověk jinde prostě nenajde, stejně jako inzerci. A tady bych s chválou asi skončil. Na Knife chodím cca rok a dost rychle jsem začal pozorovat, že se opravdu jedná o trochu stojaté vody. Nováček se rychle dozví, co jsou dobré a ozkoušené nože a materiály... A pak je tak nějak na každém, jestli má pro něj význam chodit na fórum, kde se v podstatě točí pořád dokola to stejné, lidi řeší a vyměňují pořád stejné nože a nic se vlastně neděje. U nožířů je to asi možná trochu jiné a konkurence atmosféře moc neprospívá, proto do stojatých vod zaprděného rybníčku nastupují podobné šarvátky, jakých jsme byli svědky. Přeci jenom to u nás není tak velký trh a stále nadržených zákazníků ala MM, Glock 70, Rak Nožomil, Herodes a dalších není až tolik, aby místní nožíře uživili. Každopádně Blackovy nože mě docela oslovují...ověřené materiály a konstrukce a žádné další objevování Ameriky, na rozdíl od ostatních nožířů. U těch se mi často zdálo, že s každým novým výtvorem čekají, že lidi padnou na zadek. A Black asi opravdu prodával víc než jiní a byl vidět a to u čecháčků prostě vyvolává závist a touhu "otrávit tu sousedovic kozu", což se taky stalo a pak to bylo dalekosáhle okecáváno a rádoby vysvětlováno. Každopádně jak říkám, každý si musí sám říct, jestli má význam na nějaký Knife i Gunshop chodit a jestli to není ztráta času. Já sám jsem začal být v poslední době z lidí otrávený a znechucený a aniž bych chtěl někoho urážet, měl jsem pocit, že se tam srocuje poměrně velké číslo blbů a primitivů. Prostě gumy, které melou dokola furt to stejné, trumfují se, kdo je větší chlapák a vyštrachal další nesmyslný harapák, o kterém se vyjadřuje, jako by s ním měl za týden zachraňovat svět. Nakonec ho párkrát vytáhne na víkendový čundr a chlastačku s podobnýma..., hodí deset fotek, samoúčelná rubačka někde v Masečíně, zapeklité hodnocení....a za dva měsíce ho střelí v inzerci. Ale nedej bože, aby tyhlecty borce někdo jenom lehce znevážil a dělal si z nich srandu. A takhle to běží pořád dokola. Závěrem bych řekl, že než trávit čas nesmyslama a kecáním o blbostech s blbcema a kazit si náladu, to si radši půjdu zaběhat a doporučil bych to i ostatním...
Hloupí a primitivní snad ne
, jak říkal Black a i ty sám, je tam plno lidí co něco umí, takže řemeslo bude OK
. To že někteří stojí lidsky za málo, což se lze dočíst není li mazáno, to je druhá věc.
Asi lepší než zobecňovat, je jmenovat konkrétní věci i když tě to znechucuje a připadá ti to stále stejné.

Asi lepší než zobecňovat, je jmenovat konkrétní věci i když tě to znechucuje a připadá ti to stále stejné.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Když budu jako kádrovák psát o nožířích, ti lidé mně fascinují. Ne všichni, ale většina ano,ano, ano.
Tohle řemeslo je dosti svízelné v tom, že se dělá hodně na koleně, a velmi často ve svízelných podmínkách. Co však musí nožíř projevit, je velký stupeň kreativity. Tedy-nožíř. Napodobovače za nožíře já nepovažuju. Pro mně je synonymem slova nožíř člověk, co má vlastní kreativní nápady. Protože samotné řemeslo je naučitelné. Stačí jakýkoliv šikula ze střední školy, a řemeslo se naučí. Ale nápady, ty se naučit nedají. Takže ano, jsou tam lidé, co nápady mají, a vyvinuli velké úsilí, aby je i realizovali. Můžu jmenovat konkrétně.
Petr Hofman-lidsky laskavý, úžasný nožíř, neskutečné vlastní nápady. Někdy kapku mimo, ale fantasticky svůj.
Roman Stoklasa-Románo. Dříve dělal pro novodobé indiány, a je duší umělec. Cokoliv se rozhodne vytvořit, bude umělecké dílo. Shodou náhod je to poslední dobou nůž. Ale jsem přesvědčen, že může jít kterýmkoliv směrem, a vytvoří zase um. dílo. To ukazuje i jeho velmi nadaná přítelkyně.
Petr Dohnal-grafik, ve volných chvílích malíř. To, že se rozhodl živit se noži, je jistě pro něj svízelné, i když je některými vnímám jako velý "guru" nožířké obce. Ale má duši umělce, i když mně umí pořádně nasrat.
Pavel Ševeček-zopakuju-lidsky laskavý člověk. Tohle hodnocení má pro mne osobně tu největší váhu. Na druhém místě je naprosto fantastický nožíř, a umělecký kovář. A shodou náhod je i průkopník damaškových nožů v čr. Velmi si cením našeho přátelství.
Richard Tesařík. Umělec beze zbytku pochyb. Majitel šperkařské firmy, finančně v pohodě, nože dělá pro pocit z tvorby, pro zábavu. A je to vidět, nespěchá, a jsou to prostě šperky. Právem vyhrává ocenění v uměleckých nožích.
Buddy Weston-čecho-australan dlouho žijící v Kanadě, na důchodu v Liberci. Vynikající hráč na strunné nástroje, vítěz všech možných soutěží na Banjo v Kanadě. Výrobce špičkových hudebních nástrojů. A jen tak mimochodem, nožíř, guru všech nožířů u nás. Žijící legenda. Laskavý pohodář, který kdykoliv poradí, pomůže. Jsme přátelé, a můžu mu zavolat kdykoliv, a furt je v pohodě. Jak sám říká, je to o hlavě, žije "vždy s úsměvem".
Hejkal-kastelán, opravář, údržbář hradu Sovinec. Renesanční člověk s velou invencí. Působí na mně velmi laskavým dojmem člověka.
Kenda-mladík s horší výslovností, ale zlatým srdcem, a pozlacenýma rukama. Hlava, co se nebojí velkého světa. Velký šikula, který už prorazil i na zahraniční trhy. Má můj velký obdiv.
A pak ještě mnoho nožířů, ale psal jsem jen o pár, kteří mi namátkou ulpěli v hlavě.
Na Knife je pár namachrovaných kreténů, kteří ten servr táhnou ke dnu. A zdá se, že ani majitel, ani smečka moderátorů si s tím neví rady. Já byl vždy velmi hrdý na to, že jsem jeden z přispěvatelů Knife. Ale tihle štváči mně vyštvali, takže nyní si tam musejí poradit sami. Co si uvařili, ať si taky sní.
Tohle řemeslo je dosti svízelné v tom, že se dělá hodně na koleně, a velmi často ve svízelných podmínkách. Co však musí nožíř projevit, je velký stupeň kreativity. Tedy-nožíř. Napodobovače za nožíře já nepovažuju. Pro mně je synonymem slova nožíř člověk, co má vlastní kreativní nápady. Protože samotné řemeslo je naučitelné. Stačí jakýkoliv šikula ze střední školy, a řemeslo se naučí. Ale nápady, ty se naučit nedají. Takže ano, jsou tam lidé, co nápady mají, a vyvinuli velké úsilí, aby je i realizovali. Můžu jmenovat konkrétně.
Petr Hofman-lidsky laskavý, úžasný nožíř, neskutečné vlastní nápady. Někdy kapku mimo, ale fantasticky svůj.
Roman Stoklasa-Románo. Dříve dělal pro novodobé indiány, a je duší umělec. Cokoliv se rozhodne vytvořit, bude umělecké dílo. Shodou náhod je to poslední dobou nůž. Ale jsem přesvědčen, že může jít kterýmkoliv směrem, a vytvoří zase um. dílo. To ukazuje i jeho velmi nadaná přítelkyně.
Petr Dohnal-grafik, ve volných chvílích malíř. To, že se rozhodl živit se noži, je jistě pro něj svízelné, i když je některými vnímám jako velý "guru" nožířké obce. Ale má duši umělce, i když mně umí pořádně nasrat.
Pavel Ševeček-zopakuju-lidsky laskavý člověk. Tohle hodnocení má pro mne osobně tu největší váhu. Na druhém místě je naprosto fantastický nožíř, a umělecký kovář. A shodou náhod je i průkopník damaškových nožů v čr. Velmi si cením našeho přátelství.
Richard Tesařík. Umělec beze zbytku pochyb. Majitel šperkařské firmy, finančně v pohodě, nože dělá pro pocit z tvorby, pro zábavu. A je to vidět, nespěchá, a jsou to prostě šperky. Právem vyhrává ocenění v uměleckých nožích.
Buddy Weston-čecho-australan dlouho žijící v Kanadě, na důchodu v Liberci. Vynikající hráč na strunné nástroje, vítěz všech možných soutěží na Banjo v Kanadě. Výrobce špičkových hudebních nástrojů. A jen tak mimochodem, nožíř, guru všech nožířů u nás. Žijící legenda. Laskavý pohodář, který kdykoliv poradí, pomůže. Jsme přátelé, a můžu mu zavolat kdykoliv, a furt je v pohodě. Jak sám říká, je to o hlavě, žije "vždy s úsměvem".
Hejkal-kastelán, opravář, údržbář hradu Sovinec. Renesanční člověk s velou invencí. Působí na mně velmi laskavým dojmem člověka.
Kenda-mladík s horší výslovností, ale zlatým srdcem, a pozlacenýma rukama. Hlava, co se nebojí velkého světa. Velký šikula, který už prorazil i na zahraniční trhy. Má můj velký obdiv.
A pak ještě mnoho nožířů, ale psal jsem jen o pár, kteří mi namátkou ulpěli v hlavě.
Na Knife je pár namachrovaných kreténů, kteří ten servr táhnou ke dnu. A zdá se, že ani majitel, ani smečka moderátorů si s tím neví rady. Já byl vždy velmi hrdý na to, že jsem jeden z přispěvatelů Knife. Ale tihle štváči mně vyštvali, takže nyní si tam musejí poradit sami. Co si uvařili, ať si taky sní.
Jenom bych snad závěrem dodal, abych se vyhnul nepochopené kritice, že hodnotím jako pozorovatel, čtenář a vlastně laik a naprosto běžný uživatel nožů. Tedy nikoliv nožíř, ani sběratel, případně chronický "hledač" nožů. Absolutně neznám místní poměry...kdo kým, kdo proti komu a proč, ani nevím, jaké byly vztahy kdysi před mnoha lety. Ale jak jsem napsal, při zběžném prolítnutí si člověk opravdu říká, že to fórum a lidi nejsou úplně normální, nebo se prostě vzdalují mému běžnému chápání duševních pochodů normálních lidí. Ale můžu poděkovat, že jsem se dopídil k informacím, které jsem hledal, obstaral dobré nože, které mi budou sloužit dost možná do konce života a dál nemám potřebu tam lézt, natož reagovat na zbytečnosti. Jinak je asi pravdou, že nesváry často asi nepramení od nožířů, ale spíš od běžných lidí, co jsou tam skoro každý den a i tak nějak zbytečně tlachají a reagují na všechno. Ale to se asi nikdy nezmění a platí to pro lidskou komunikaci obecně. Takže přeju lidem více životního klidu a radosti, diplomatického odstupu a ego na uzdě. Ono občas ve všem platí, že méňe je ve výsledku víc. Nashle
-
2Rep:
Tvůj komentář je příkladem toho,jak lze slušně,kultivovaně,nezávisle a bez emocí zúčastněných vyjádřit dění,které je předmětem tohoto vlákna.Jsem rád,že existují lidé kteří dokáží používat rozum a cit zároveň.
Všechna čest.B5
Tvůj komentář je příkladem toho,jak lze slušně,kultivovaně,nezávisle a bez emocí zúčastněných vyjádřit dění,které je předmětem tohoto vlákna.Jsem rád,že existují lidé kteří dokáží používat rozum a cit zároveň.
Všechna čest.B5
2REP-díky za příspěvky, které jsou pohledem zvenčí na věci viděné mnohýma očima, a pokaždé jinak. Ona ta sebereflexe, jak jsem(já, nebo kdokoliv jiný) vnímán k kolektivu stejně naladěných, a pak si přečíst, že můžu být vnímám zcela jinak u jinak smýšlejících lidí, je zajímavé zrcadlo. Co je pro jednoho "svatou pravdou o jednotě vesmíru" je pro druhého prostě jen bezcenný blábol.
Nakolik si dělám ze všeho těžkou hlavu si může každý přečíst na mém novém foru. Je totálně zapomenuté, a nikdo o něm neví. A asi proto už má přes 7000 shlédnutí. Prdlajz, hlídá si mně konkurence, stejně jako i moji zákazníci, jak nám to se synem dále jde. Mimochodem, v Brně jsem byl se synem u stolu, a pak v hospodě s nožíři. Přesto jsem si někde přečetl, že syn neexistuje, a je jen moje další alter ego. Prostě, paranoidní nebudu jen já...
Nakolik si dělám ze všeho těžkou hlavu si může každý přečíst na mém novém foru. Je totálně zapomenuté, a nikdo o něm neví. A asi proto už má přes 7000 shlédnutí. Prdlajz, hlídá si mně konkurence, stejně jako i moji zákazníci, jak nám to se synem dále jde. Mimochodem, v Brně jsem byl se synem u stolu, a pak v hospodě s nožíři. Přesto jsem si někde přečetl, že syn neexistuje, a je jen moje další alter ego. Prostě, paranoidní nebudu jen já...